Questions Ask for cism vs cissp

Cause all that matters here is passing the ISC2 CISSP exam. Cause all that you need is a high score of CISSP Certified Information Systems Security Professional (CISSP) exam. The only one thing you need to do is downloading Examcollection CISSP exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Sep cissp questions:

Q171. What is the PRIMARY advantage of using automated application security testing tools? 

A. The application can be protected in the production environment. 

B. Large amounts of code can be tested using fewer resources. 

C. The application will fail less when tested using these tools. 

D. Detailed testing of code functions can be performed. 

Answer: B 


Q172. Single Sign-On (SSO) is PRIMARILY designed to address which of the following? 

A. Confidentiality and Integrity 

B. Availability and Accountability 

C. Integrity and Availability 

D. Accountability and Assurance 

Answer: D 


Q173. After acquiring the latest security updates, what must be done before deploying to production systems? 

A. Use tools to detect missing system patches 

B. Install the patches on a test system 

C. Subscribe to notifications for vulnerabilities 

D. Assess the severity of the situation 

Answer: B 


Q174. The implementation of which features of an identity management system reduces costs and administration overhead while improving audit and accountability? 

A. Two-factor authentication 

B. Single Sign-On (SSO) 

C. User self-service 

D. A metadirectory 

Answer: C 


Q175. Which of the following is a function of Security Assertion Markup Language (SAML)? 

A. File allocation 

B. Redundancy check 

C. Extended validation 

D. Policy enforcement 

Answer: D 


CISSP study guide

Avant-garde cissp vs cism:

Q176. Refer.to the information below to answer the question.

.A large, multinational organization has decided to outsource a portion of their Information Technology (IT) organization to a third-party provider’s facility. This provider will be responsible for the design, development, testing, and support of several critical, customer-based applications used by the organization. 

What additional considerations are there if the third party is located in a different country? 

A. The organizational structure of the third party and how it may impact timelines within the organization 

B. The ability of the third party to respond to the organization in a timely manner and with accurate information 

C. The effects of transborder data flows and customer expectations regarding the storage or processing of their data 

D. The quantity of data that must be provided to the third party and how it is to be used 

Answer: C 


Q177. When implementing controls in a heterogeneous end-point network for an organization, it is critical that 

A. hosts are able to establish network communications. 

B. users can make modifications to their security software configurations. 

C. common software security components be implemented across all hosts. 

D. firewalls running on each host are fully customizable by the user. 

Answer: C 


Q178. Which of the following BEST mitigates a replay attack against a system using identity federation and Security Assertion Markup Language (SAML) implementation? 

A. Two-factor authentication 

B. Digital certificates and hardware tokens 

C. Timed sessions and Secure Socket Layer (SSL) 

D. Passwords with alpha-numeric and special characters 

Answer: C 


Q179. For an organization considering two-factor authentication for secure network access, which of the following is MOST secure? 

A. Challenge response and private key 

B. Digital certificates and Single Sign-On (SSO) 

C. Tokens and passphrase 

D. Smart card and biometrics 

Answer: D 


Q180. What does secure authentication with logging provide? 

A. Data integrity 

B. Access accountability 

C. Encryption logging format 

D. Segregation of duties 

Answer: B 



see more CISSP dumps