Tips to Pass JK0-802 Exam (61 to 70)

Exam Code: JK0-802 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam (JK0-802)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass JK0-802 Exam.

2016 Sep JK0-802 practice test

Q61. A user is running a RAID 0 array and has problems with one of the drives. Which of the following actions will the technician take NEXT? 

A. Replace the failing drive and let the RAID recover. 

B. Add an additional drive to the array and let the RAID recover. 

C. Replace the drive; all the data is lost and cannot be recovered. 

D. Remap the RAID array to another drive letter to recover the data. 

Answer: C 


Q62. A technician would like to dispose of a hard drive that is no longer needed. According to company policy, all contents on the disk should be deleted before disposal. Which of the following OS command line tools should be used? 

A. CHKDSK 

B. DEL 

C. SCANDSK 

D. FORMAT 

Answer: D 


Q63. A user receives a phone call from a person claiming to be from technical support. This person knows the user’s name and that the user has Windows installed on their computer. The technician directs the user to open Event Viewer and look at some event log entries to demonstrate the effects of a virus on the computer. The technician also asks the user for their user ID and password so that they can clean the computer. This is an example of which of the following security threats? 

A. Social engineering 

B. Phishing 

C. Malware 

D. Virus 

Answer: A 


Q64. A user would like to run a copy of Windows XP for testing; however, the user is currently using a Windows 7 PC. Which of the following technologies should a technician recommend in order for the user to have access to both systems simultaneously? 

A. Purchase a second PC 

B. KVM switch 

C. Dual boot 

D. Virtualization 

Answer: D 


Q65. A user is installing Windows 7 on a PC with a RAID card. The user has verified all of the cables are connected correctly, but the installation media does not detect any hard drives. Which of the following should the user do to help detect the hard drives? 

A. Press F8 when prompted 

B. Hit the refresh button to force a re-detect 

C. Enable PATA in the BIOS 

D. Select load driver 

Answer: D 


JK0-802 exam answers

Most recent JK0-802 question:

Q66. A wireless network is experiencing intermittent connectivity. Which of the following would BEST resolve this issue? 

A. Enable MAC filtering 

B. Change broadcast channel 

C. Enable wireless encryption 

D. Disable SSID broadcasting 

Answer: B 


Q67. After connecting a laptop to an external monitor, no display is detected and the monitor goes into sleep mode. Which of the following should be attempted FIRST to correct the problem? (Select TWO). 

A. Change the input mode on the monitor 

B. Reboot the operating system 

C. Reload the display adapter drivers 

D. Toggle the display using the keyboard shortcut 

E. Verify network connectivity 

Answer: A,D 


Q68. Which of the following commands would a technician use to move one directory above or below the one the technician is currently in? 

A. DIR 

B. RD 

C. CD 

D. MD 

Answer: C 


Q69. A technician has a client’s laptop that is randomly shutting down. Which of the following is the FIRST step of the troubleshooting theory that the technician will perform to resolve the laptop’s issue? 

A. Document finding, actions, and outcomes 

B. Identify the problem 

C. Establish a theory 

D. Establish a plan of action to resolve the problem 

Answer: B 


Q70. A computer starts to boot then quickly shuts down. Which of the following should the technician use to troubleshoot this issue? 

A. Toner probe 

B. Power supply tester 

C. Loopback plugs 

D. Events logs 

Answer: B 



see more JK0-802 dumps