Key benefits of ccna pass4sure 200-120

It is impossible to pass Cisco 200-120 exam without any help in the short term. Come to Actualtests soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 200-120 practice questions. You will get a surprising result by our Up to the immediate present CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803) practice guides.

2016 Sep cisco ccna (200-120) the complete course:

Q241. - (Topic 8) 

At which layer of the OSI model does PPP perform? 

A. Layer 2 

B. Layer 3 

C. Layer 4 

D. Layer 5 

Answer: A 


Q242. - (Topic 3) 

The network administrator has been asked to give reasons for moving from IPv4 to IPv6. What are two valid reasons for adopting IPv6 over IPv4? (Choose two.) 

A. no broadcast 

B. change of source address in the IPv6 header 

C. change of destination address in the IPv6 header 

D. Telnet access does not require a password 

E. autoconfiguration 

F. NAT 

Answer: A,E 


Q243. - (Topic 5) 

What levels will be trapped if the administrator executes the command 

router(config)# logging trap 4 (Choose four) 

A. Emergency 

B. Notice 

C. Alert 

D. Error 

E. Warning 

Answer: A,C,D,E 


Q244. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

Which switch provides the spanning-tree designated port role for the network segment that services the printers? 

A. Switch1 

B. Switch2 

C. Switch3 

D. Switch4 

Answer: C 


Q245. - (Topic 4) 

Which statement describes the process ID that is used to run OSPF on a router? 

A. It is globally significant and is used to represent the AS number. 

B. It is locally significant and is used to identify an instance of the OSPF database. 

C. It is globally significant and is used to identify OSPF stub areas. 

D. It is locally significant and must be the same throughout an area. 

Answer: B 


200-120 sample question

Abreast of the times ccna 200-120 free dumps:

Q246. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

Switch port FastEthernet 0/24 on ALSwitch1 will be used to create an IEEE 802.1Q-compliant trunk to another switch. Based on the output shown, what is the reason the trunk does not form, even though the proper cabling has been attached? 

A. VLANs have not been created yet. 

B. An IP address must be configured for the port. 

C. The port is currently configured for access mode. 

D. The correct encapsulation type has not been configured. 

E. The “no shutdown” command has not been entered for the port. 

Answer: C 


Q247. - (Topic 6) 

Which Cisco Catalyst feature automatically disables the port in an operational PortFast upon receipt of a BPDU? 

A. BackboneFast 

B. UplinkFast 

C. Root Guard 

D. BPDU Guard 

E. BPDU Filter 

Answer: D 


Q248. - (Topic 2) 

At which layer of the OSI model is RSTP used to prevent loops? 

A. physical 

B. data link 

C. network 

D. transport 

Answer: B 


Q249. - (Topic 9) 

What are three characteristics of satellite Internet connections? (Choose three.) 

A. Their upload speed is about 10 percent of their download speed. 

B. They are frequently used by rural users without access to other high-speed connections. 

C. They are usually at least 10 times faster than analog modem connections. 

D. They are usually faster than cable and DSL connections. 

E. They require a WiMax tower within 30 miles of the user location. 

F. They use radio waves to communicate with cellular phone towers. 

Answer: A,B,C 


Q250. - (Topic 6) 

What can be done to secure the virtual terminal interfaces on a router? (Choose two.) 

A. Administratively shut down the interface. 

B. Physically secure the interface. 

C. Create an access list and apply it to the virtual terminal interfaces with the access-group command. 

D. Configure a virtual terminal password and login process. 

E. Enter an access list and apply it to the virtual terminal interfaces using the access-class command. 

Answer: D,E 



see more 200-120 dumps