Ideas to jn0-102 study guide pdf

High quality of JN0-102 study guide materials and bundle for Juniper certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated JN0-102 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Junos, Associate (JNCIA-Junos) exam Today!

2016 Jul juniper jncia-junos jn0-102:

Q1. You are asked to change the cable on interface ge-0/2/1. 

Which statement is correct? 

A. The cable is found on slot 2, port 0, and FPC 1. 

B. The cable is found on FPC 0, slot 1, and port 2. 

C. The cable is found on port 1, slot 0, and FPC 2. 

D. The cable is found on slot 2, port 1, and FPC 0. 

Answer: D 


Q2. What are three types of routing instances? (Choose three.) 

A. VPN 

B. virtual-router 

C. policy 

D. VRF 

E. forwarding 

Answer: B,D,E 


Q3. You are modifying the default route preference under the [edit protocols] hierarchy. 

In which two routing information sources can you change the default preference value? (Choose two.) 

A. local 

B. OSPF 

C. direct 

D. BGP 

Answer: B,D 


Q4. You are asked to change the cable on interface ge-2/1/3. 

Which statement is correct? 

A. The cable is found on FPC 1, slot 3, and port 2. 

B. The cable is found on slot 1, port 2, and FPC 3. 

C. The cable is found on port 3, FPC 2, and slot 1. 

D. The cable is found on FPC 1, slot 2, and port 3. 

Answer: C 


Q5. Which two statements are true about optical networks? (Choose two.) 

A. SONET and SDH both use time-division multiplexing. 

B. An optical transport network system uses time-division multiplexing. 

C. SONET and SDH both use wavelength-division multiplexing. 

D. An optical transport network system uses wavelength-division multiplexing. 

Answer: A,D 


JN0-102 practice exam

Renewal junos jn0-102 exam cost:

Q6. -- Exhibit – 

-- Exhibit --

Which command produces the output shown in the exhibit? 

A. show firewall counter telnet-counter filter select-telnet 

B. show firewall log 

C. show log messages 

D. show services accounting usage 

Answer: B 


Q7. Which command will drop a matching packet and send out a notification message? 

A. set routing-options static route 10.1.1.1/32 no-retain 

B. set routing-options static route 10.1.1.1/32 discard 

C. set routing-options static route 10.1.1.1/32 reject D. set routing-options static route 10.1.1.1/32 no-install 

Answer: C 


Q8. Which two statements are true regarding route preference? (Choose two.) 

A. Lower preference values are more preferred than higher preference values. 

B. You can modify the default preference values for any of the routing information sources. 

C. By default, a static route is more preferred than a RIP route. 

D. A static route is always preferred over a direct route. 

Answer: A,C 


Q9. Which command will silently drop a matching packet? 

A. set routing-options static route 10.1.1.1/32 no-retain 

B. set routing-options static route 10.1.1.1/32 discard 

C. set routing-options static route 10.1.1.1/32 reject 

D. set routing-options static route 10.1.1.1/32 passive 

Answer: B 


Q10. Which word starts a command to add configuration on a Junos device? 

A. get 

B. set 

C. put 

D. show 

Answer: B 



see more JN0-102 dumps