How to pass Oracle 1Z0-550 Real Exam in 24 Hours [dumps 1-10]

Were the most effective in presenting probably the most useful 1Z0-550 equipment for the consumers that will certainly help to make they reach your goals in the true Oracle 1Z0-550 examination. A great Oracle guide includes a wonderful as well as preparatory material that conditions you totally and provides you the confidence of the success which isnt a bit factor. Simply down load the actual Ucertify 1Z0-550 JD Edwards EnterpriseOne 9 Configurable Network Computing Essentials free demonstration features to determine the features and also amount of Ucertify items. You will end up inspired from the 1Z0-550 study guide pdf defiantly. In the event you deed the 100% success, utilizing Ucertify 1Z0-550 for the JD Edwards EnterpriseOne 9 Configurable Network Computing Essentials qualified preparing is the best choice.

2016 Jul 1Z0-550 torrent

Q1. Which three are configurable options during the Server Management Console installation?

A. Server Manager Admin Password

B. Installation Directory

C. Console Agent Listening ports

D. JDBC Driver location

E. Console HTTP Port (i.e. 8999)

Answer: BDE


Q2. When building a new Update Package that includes multiple objects (including applications, UBEs, and business functions), which of the file types will NOT be updated with the latest objects in the parent package on the deployment server?

A. bin32V.dll

B. include\*.h

C. obj\*.obj

D. source\*.c

E. *.cab

Answer: B


Q3. ACME is evaluating updating their current environment with the latest EnterpriseOne Update for their release and is concerned that many of their modifications will not carry forward. Which modification violates standard EnterpriseOne Modification Rule Standards and will be COMPLETELY lost during the upgrade?

A. New Interactive Application with system code 55

B. Modification to existing EnterpriseOne Named Event Rule

C. Modification to existing EnterpriseOne C Business Function

D. New Version for an existing EnterpriseOne UBE Report

E. User Overrides

Answer: E


Q4. After a full package has been built and is deployed on the same Enterprise Server, where do the runtime business function libraries get copied from?

A. The <path code>\bin32 directory on the deployment server

B. The <path code>\<package>\bin32 directory on the deployment server

C. The <path code>\bin32 directory on the build machine

D. The <package>\bin32 directory on the enterprise server

E. The <path code>\<package>\bin32 directory on the enterprise server

Answer: D


Q5. Widget International is currently live on EnterpriseOne Tools Release 8.98 in their Production environments and wants to install and configure a new Tools Release (example: 8.98.3) on the deployment server. Which three directories should be copied into each of the Foundation Tools Release directions?

A. Planner

B. Package_INF

C. OneWorld Client Install

D. System

E. System Comp

Answer: ACD


1Z0-550 test preparation

Update 1Z0-550 practice exam:

Q6. When deploying a Full Package to an Enterprise Server, what defines the location of the object specifications to be used during runtime that the package deployment modifies?

A. The path code spec directory

B. The package spec directory

C. JDE.INI

D. OCM

E. The spec.ini file in the package spec directory

Answer: E


Q7. When defining a new Full Package definition for a development workstation, which two are NOT required to be included in the definition?

A. Foundation

B. Database

C. Objects

D. Features

E. Parent Package

Answer: BC


Q8. When building a new Update Package that includes multiple objects (including applications, UBEs, and business functions), which directory will NOT have files updated with the latest objects In the parent package on the deployment server?

A. bin32

B. include

C. make

D. source

E. spec

Answer: A


Q9. When defining a new Full Package definition for a development workstation, which three are required to be included in the definition?

A. Foundation

B. Database

C. Objects

D. Features

E. Parent Package

Answer: BC


Q10. ACME is about to upgrade their Development environment from ERP 8.0 to EnterpriseOne 9.00. Which pre-upgrade task is NOT recommended by the EnterpriseOne Upgrade documentation?

A. Verify Media Object queue setting in P98MOQUE

B. Generate serialized objects for the development environment

C. Transfer production versions to prototype using UBE R9830512

D. Make sure all work in progress objects have been checked into the development environment

E. Check the modification and merge flags through the Specification Merge Selection application

Answer: D



see more 1Z0-550 dumps