Jul 2016 updated: Actualtests Juniper JN0-130 free download 41-50

The particular Examcollection Juniper study manuals have been actively playing a far more plus more part in candidates studying lifestyle, this conserve a lot of time for people prevent to attend the program. The Juniper JN0-130 places include many simulation workout routines queries. The particular simulation workout routines queries tend to be blended into the juniper networks certified internet specialist.e(jncis-e) answers of our own Juniper JN0-130 manuals. We promise you that you will get the particular good results deffinately so long as you work hard with this JN0-130 accreditation study components. The greater you undertake the particular Examcollection JN0-130 places, the greater mark you can attain. You are able to consider Juniper JN0-130 books or perhaps the electronic books anywhere as well as whenever you need within the purpose of they are all transportable. Examcollection will ensure the particular increase benefits of clients because of our high-quality items.

2016 Jul JN0-130 question

Q41. Two Level 2 routers are exchanging Hello packets with different Area IDs. What occurs between these routers? 

A. An Adjacency is formed. 

B. No IS-IS PDUs are sent. 

C. An Adjacency does not form. 

D. An Adjacency forms but traffic is not forwarded. 

Answer: A 


Q42. Which utility is used to assign a flow of data to a traffic class? 

A. ip profile 

B. policy-list 

C. classifier-list 

D. rate-limit-profile 

Answer: B 


Q43. The output of the show aaa domain-map displays the following information: 

Domain: isp1.com; virtual-router: vr1; loopback: 1 

Domain: isp2.com; virtual-router: vr2; loopback: 1 

Domain: none; virtual-router: vr3; loopback: 1 

Domain: default; virtual-router: vr4; loopback: 1 

The end user supplies a login name of joe@isp7.com. Which virtual router is responsible for authenticating this user? 

A. vr1 

B. vr2 

C. vr3 

D. vr4 

Answer: D


Q44. Which statement describes queue and buffer management in the E-series router? 

A. Buffer memory is managed dynamically in the I/O module. 

B. Buffer memory is managed dynamically in the switch fabric. 

C. Buffer memory is managed dynamically on egress line modules. 

D. Buffer memory is managed dynamically on ingress line modules. 

Answer: C 


Q45. Which command prompts an ERX Edge Router to go into a loopback mode on T1 number 1 when a command is received from a remote ERX Edge Router? 

A. t1 1 remote-loopback 

B. t1 1 loopback-remote 

C. t1 1 loopback remote 

D. t1 1 remote loopback 

Answer: A 


JN0-130 exam guide

Abreast of the times JN0-130 exam question:

Q46. Which three LSA types can be flooded within an OSPF stub area? (Choose three.) 

A. Type 1 

B. Type 2 

C. Type 3 

D. Type 5 

E. Type 7 

Answer: ABC 


Q47. What is true about a Bypass Tunnel in MPLS Fast Reroute? 

A. Only configured on the egress router. 

B. Only configured on the ingress router. 

C. Is pre-signalled to reduce packet loss. 

D. Must intersect the primary LSP at two locations. 

Answer: D 


Q48. What is a Label-Switched Path? 

A. a traffic engineered path 

B. another name for a Frame Relay PVC 

C. a bidirectional path through a network 

D. a unidirectional path through a network 

Answer: D 


Q49. Which CLI command shows if the router has formed any IS-IS adjacencies? 

A. showclns neighbor 

B. showisis neighbor 

C. showclns adjacency 

D. showisis adjacency 

Answer: A 


Q50. Which configuration command configures queue buffer allocation on the ERX Edge Router? 

A. qos-profile 

B. queue-profile 

C. scheduler-profile 

D. traffic-shape-profile 

Answer: B 



see more JN0-130 dumps