How Does Actualtests Juniper JN0-130 free exam questions Work?

Want to know Exambible JN0-130 Exam practice test features? Want to lear more about Juniper juniper networks certified internet specialist.e(jncis-e) certification experience? Study Practical Juniper JN0-130 answers to Avant-garde JN0-130 questions at Exambible. Gat a success with an absolute guarantee to pass Juniper JN0-130 (juniper networks certified internet specialist.e(jncis-e)) test on your first attempt.

2016 Oct JN0-130 exam cost

Q1. What are three valid LDP message types? (Choose three.) 

A. peer discovery 

B. label distribution 

C. path initialization 

D. session management 

E. connection establishment 

Answer: ABD 


Q2. You are trying to recover from a corrupted flash. Which configuration command configures an IP address of 192.168.1.1/24 on the SRP management interface when the ERX1400 router is at the boot## prompt? 

A. ip address 192.168.1.1/24 

B. ip address 192.168.1.1 subnetmask 24 

C. ip address 192.168.1.1 255.255.255.0 

D. ip address 192.168.1.1 mask 255.255.255.0 

Answer: C 


Q3. Which two types of routes may be advertised via EBGP? (Choose two.) 

A. Routes that do not originate in the local AS and are learned by OSPF. 

B. Routes that originate on the local router and are advertised into OSPF. 

C. Routes that are transiting the local router and are BGP learned routes. 

D. Routesthat originate on the local router and are injected using a route map. 

Answer: CD 


Q4. Which three statements are correct regarding the CLI command, 12tp destination profile to-NewYork virtual-router vr1 ip address 1.1.1.1 ? (Choose three.) 

A. LNS IP address is defined. 

B. LAC IP address is defined. 

C. Virtual-router vr1 sends and receives L2TP traffic. 

D. Virtual-router vr1 is the authenticating virtual-router. 

E. This command is performed on the LNS. 

Answer: BCE 


Q5. Which two statements are true regarding EBGP and Confederation BGP? (Choose two.) 

A. EBGP peers advertise MED and change Next Hop. 

B. EBGP peers advertise Local Preference and do NOT change Next Hop. 

C. Confederation BGP peers advertise MED and do NOT change Next Hop. 

D. Confederation BGP peers advertise Local Preference and change Next Hop. 

Answer: AC 


JN0-130 exam question

Up to the immediate present JN0-130 free practice questions:

Q6. How can you remove the Privileged Exec password from the router? 

A. Configure erase secret 60 then push the top button on the SRP. 

B. Configure erase secret 300 then push the top button on the SRP. 

C. Configure erase secret 60 then push the bottom button on the SRP. 

D. Configure erase secret 300 then push the bottom button on the SRP. 

Answer: C 


Q7. Which OSPF parameter controls the amount of time it takes to determine if a neighbor has failed? 

A. hello time 

B. dead interval 

C. adjacency time 

D. retransmit interval 

Answer: B 


Q8. You receive an EBGP route configured with the no-export community set. To which types of peers can you send this route? (Choose two.) 

A. no BGP peers 

B. all I-BGP peers 

C. all E-BGP peers within your global AS 

D. all E-BGP peers outside your global AS 

Answer: BC 


Q9. Where are Level 1 LSPs flooded? 

A. over all physical links 

B. over all Level 1 adjacencies 

C. over all Level 1 and Level 2 adjacencies 

D. over all Level 1 and Level 2 adjacencies within the IS-IS domain 

Answer: B 


Q10. In BGP MPLS VPNs, which router maintains VPN-specific routing tables, also known as VRFs? 

A. P 

B. CE 

C. PE 

D. SP 

Answer: C 



see more JN0-130 dumps