Super to vcp5-dcv study material

It is more faster and easier to pass the VMware VCP5-DCV exam by using Precise VMware VMware Certified Professional 5 – Data Center Virtualization (VCP5-DCV) Exam questuins and answers. Immediate access to the Up to date VCP5-DCV Exam and find the same core area VCP5-DCV questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Oct vcp5-dcv ebook:

Q91. While building a VMware View environment one of the design requirements is keeping vCenter and View Composer always available. Which solution can be utilized to achieve this? 

A. vCenter Server Heartbeat 

B. vSphere HA 

C. vSphere FT 

D. Host Based Replication 

Answer: A 


Q92. An administrator is configuring admission control settings for a vSphere HA cluster. The administrator selects the option Allow VMs to Be Powered on Even if They Violate Availability Constraints. Which two events occur during an ESXi host failure? (Choose two.) 

A. Virtual machines with a High restart priority are restarted first. 

B. Virtual machines with a Low restart priority are not restarted. 

C. HA will not restart virtual machines configured for FT. 

D. Virtual machines with VM Monitoring set to Enabled are restarted. 

Answer: AC 


Q93. An administrator is unable to connect a vSphere Client to an ESXi 5.x host. 

Which option can be selected from the direct console to restore connectivity without disrupting running virtual machines? 

A. Restore the Standard Switch from the ESXi host. 

B. Restart the Management Agents from the vSphere client. 

C. Restart the Management Agent from the ESXi host 

D. Disable the Management Network from the vSphere client. 

Answer: C 


Q94. Which settings are required for virtual machine guest tagging for VLAN 100 in a vSphere 5.x environment? 

A. Port Group configured for VLAN 100, physical switch configured as a VLAN trunk 

B. Port Group configured for VLAN 4095, physical switch configured as a VLAN trunk 

C. Port Group configured for VLAN 100, physical switch configured for VLAN 100 

D. Port Group configured for VLAN 4095, physical switch configured for VLAN 100 

Answer: B 


Q95. An administrator is configuring a vNetwork Standard Switch for load balancing. The physical network is configured for switch-assisted load balancing using EtherChannel. 

Which load-balancing policy must be used to support this configuration? 

A. Route based on source MAC hash 

B. Route based on IP hash 

C. Route based on the originating port ID 

D. Route using Round-Robin 

Answer: B 


VCP5-DCV free practice questions

Renewal pass4sure vcp5-dcv:

Q96. Which component is the metering tool for vCloud administration? 

A. VMware vCenter Chargeback 

B. VMware vCloud Service Manager 

C. VMware vCloud Request Manager 

D. VMware vCloud Director 

Answer: A 


Q97. What are two considerations when using resource pools in a vSphere cluster? (Choose two.) 

A. Default shares are equal for all sibling resource pools, regardless of virtual machines or child pools 

B. By default, Reservations can be exceeded 

C. vMotion must be setup prior to creating Resource Pools 

D. DRS rules cannot violate Resource Pool membership 

Answer: AB 


Q98. An administrator receives a complaint that a virtual machine is performing poorly. The user attributes the issue to poor storage performance. If the storage array is the bottleneck, which two counters would be higher than normal? (Choose two.) 

A. Average ESXi VMKernel latency per command, in milliseconds 

B. Average ESXi highest latency, in milliseconds 

C. Average virtual machine operating system latency per command, in milliseconds 

D. Number of SCSI reservation conflicts per second 

Answer: BC 


Q99. What tool can an administrator use to determine if an existing environment is ready for Fault Tolerance? 

A. Fault Tolerance Map 

B. VMware SiteSurvey Tool 

C. VMware Cluster Analyzer 

D. VMware Capacity Planner 

Answer: B 


Q100. Which two actions have no effect on the amount of physical memory resources used for virtualization overhead? (Choose two.) 

A. Installing a 64-bit versus 32-bit operating system. 

B. Increasing the amount of RAM in the virtual machine. 

C. Increasing the number of virtual CPUs in the virtual machine. 

D. Increasing the memory shares for the virtual machine. 

Answer: AD 



see more VCP5-DCV dumps