Abreast of the times CompTIA MB0-001 - An Overview 41 to 50

It is impossible to pass CompTIA MB0-001 exam without any help in the short term. Come to Actualtests soon and find the most advanced, correct and guaranteed CompTIA MB0-001 practice questions. You will get a surprising result by our Leading CompTIA Mobility+ practice guides.

2016 Sep MB0-001 practice

Q41. Which of the following can be used to ensure login credentials are secured when in transit from a mobile device’s browser to a web server? (Select THREE). 

A. 3DES 

B. DES 

C. MD5 

D. HTTPS 

E. SSL 

F. TLS 

G. AES 

Answer: D,E,F 


Q42. Which of the following is used so that mobile devices can continue to communicate with a mobile device management service if multiple front-end servers are configured? 

A. Cellular tower 

B. Network load-balancer 

C. Traffic shaper 

D. Proxy server 

Answer: B 


Q43. Which of the following protocols is required for iOS device MDM enrollments? 

A. VPN 

B. HTTP 

C. APNS 

D. IPSEC 

Answer: C 


Q44. HTTP is run over which of the following ports? (Select TWO). 

A. 25 

B. 80 

C. 110 

D. 443 

E. 8080 

Answer: B,E 


Q45. BYOD is a concept that combines which of the following aspects of mobility? 

A. Usability and security 

B. Security and recovery 

C. Security and performance 

D. Usability and carrier agreements 

Answer: A 


MB0-001 actual exam

Regenerate MB0-001 free question:

Q46. Which of the following are the MOST important benefits of grouping profiles? (Select TWO). 

A. Monitor corporate versus personally owned devices 

B. Improves monitoring of network security 

C. Enable features tailored to job requirements 

D. Enhances value of social media/collaboration 

E. Reduces device costs through bulk rates 

Answer: A,C 


Q47. Ann, a wireless customer, cannot access her email. A technician found that Ann lost access to her email at the same time an update was pushed to all customers. Which of the following is the NEXT troubleshooting step? 

A. Revert to last known good configuration on device 

B. Revert back to a previous state on the email server 

C. Verify that other customers cannot access email 

D. Reload Ann’s email client 

Answer: C 


Q48. The mobility team has been tasked with placing Wi-Fi access points in a conference room. They have been provided with a floor plan by the building architect. Which of the following are components of a predictive wireless audit? (Select TWO). 

A. Oscilloscope 

B. Spectrum analysis 

C. Distance to nearest cellular tower 

D. Construction materials used in the walls 

E. Time Domain Reflectometer 

Answer: B,D 


Q49. Which of the following methods would MOST likely prevent a laptop from being booted without the correct key or password? 

A. File level encryption 

B. Full-disk encryption 

C. Folder level encryption 

D. Removable media encryption 

Answer: B 


Q50. An employee reports a network connectivity issue to the helpdesk. Which of the following steps should be taken before escalating the issue? 

A. Identify and document the issue, questioning the obvious 

B. Attempt to resolve the network issue by rebooting a server 

C. Ask the user to remote their machine and wait 15 minutes before calling back 

D. Document resolution outcomes and lessons learned 

Answer: A 



see more MB0-001 dumps