How to win with ns0-157 practice exam

The fact is that individuals have set much hard work to satisfy our own customers. Their great achievement is the best proof. Nonetheless it doesn?¡¥t means we can stay in here. Each of the staff members are focused to improve the particular quality of the Network Appliance NS0-157 exam products and the after-sales service. Your Network Appliance NS0-157 exam questions and answers tend to be created inside an understandable method in order to help to make your passing work easier.

2016 Nov ns0-157 practice exam:

Q101. - (Topic 1) 

What is the default privileged account used to manage a clustered Data ONTAP storage system? 

A. administrator 

B. root 

C. admin 

D. pseudo root 

Answer:

Explanation: Explanation: The default cluster account admin an alternative administrative user account username 

Reference: https://library.netapp.com/ecm/ecm_download_file/ECMP1196798 


Q102. - (Topic 2) 

Which boot argument toggles between 7-Mode and Cluster-Mode configurations? 

A. bootarg.init.boot_gx 

B. bootarg.init.boot_7-mode 

C. bootarg.init.boot_cluster-mode 

D. bootarg.init.boot_clustered 

Answer:

Explanation: 

http://www.ontap8.com/how-to-convert-a-data-ontap-node-from-one-operating-mode-to-the-other/ 


Q103. - (Topic 3) 

What is the maximum number of node a SAN cluster in Data ONTAP 8.2 can have? 

A. 1 

B. 2 

C. 6 

D. 8 

E. 16 

F. 24 G. 32 

Answer:

Explanation: 

https://communities.netapp.com/docs/DOC-27777 


Q104. - (Topic 3) 

Within the navigation pane, what are the three stacks in system Manager's tree menu? 

A. Network 

B. Cluster 

C. Node 

D. System 

E. vServer 

Answer: B,C,E 

Explanation: Explanation/Reference: http://studydroid.com/printerFriendlyViewPack.php?packId=553227 


Q105. - (Topic 2) 

A volume is created named “new_acct” in a data vserver named vs2. A junction for this volume is created named “acct” from the root of vs2. This namespace will be mounted on a Linux host. 

What is the path that the Linux host needs to mount? 

A. /vs2/new_acct 

B. /vs2/acct 

C. /new_acct 

D. /vol/vs2/new_acct 

E. /acct 

Answer:


Abreast of the times ns0-157 dumps free:

Q106. - (Topic 2) 

What two actions should an administrator take before shutting down two nodes of a 4-node cluster? (Choose two.) 

A. reassign the master of all RDB rings to a node that will be staying up 

B. migrate node-management LIFs to a node that will be staying up 

C. move Vserver root volumes to a node that will be staying up 

D. set both nodes that are coming down to “ineligible” 

E. ensure that Epsilon is assigned to one of the nodes that will be staying up 

Answer: D,E 


Q107. - (Topic 1) 

A NetApp cluster is connected to two network switches for resiliency. One of the network switches loses power. Most LIFs on the cluster automatically recover from the switch failure to and are reachable through the network. One LIF used for CIFS access is not reachable through the network until power is restored to the failed switch. 

Which two areas should be investigated to determine the problem? (Choose two.) 

A. The protocols allowed on the LIFs. 

B. The LIFs failover-group configuration. 

C. The LIFs home port. 

D. The broadcast domain’s member ports. 

Answer: B,D 


Q108. - (Topic 2) 

With clustered Data ONTAP 8.2 or later, an administrator may use NDMP commands at which two levels? (Choose Two) 

A. Node 

B. Cluster 

C. Intercluster 

D. Vserver 

Answer: A,D 


Q109. - (Topic 1) 

Click the Exhibit button. 

Referring to the exhibit, how many paths to the LUN will the host see? 

A. 32 

B. 16 

C. 8 

D. 4 

Answer:

94. - (Topic 1) 

Which LIF parameter determines the ports that the LIF moves to when the current interface goes offline? 

A. auto-revert 

B. ipspace 

C. failover-group 

D. netmask 

Answer:

Explanation: You can revert a LIF to its home port after it fails over or is migrated to a different port either manually or automatically. If the home port of a particular LIF is unavailable, the LIF remains at its current port and is not reverted. https://library.netapp.com/ecmdocs/ECMP1196907/html/GUID-C97B53E9-7A57-4430-95F5-37DF76D8190E.html 

https://kb.netapp.com/support/index?page=content&id=1013689&pmv=print&impressions=f alse 


Q110. - (Topic 1) 

A customer wants to use FlashCache but does not want to lose the information stored in the FlashCache card when a takeover occurs in a high-availability solution. 

What should the customer do to make sure this feature is enabled? 

A. Confirm that the aggregates using the FlashCache card are configured appropriately. 

B. Set the option to rewarm the FlashCache in both nodes of the HA pair. 

C. Verify that the FlashCache card is located in the appropriate slot in the NetApp controller. 

D. Verify that the FlashCache card has been configured only on the node where the feature is required. 

Answer:

Explanation: The system does not serve data from a Flash Cache or Flash Cache 2 module when a node is shutdown. However, the WAFL external cache preserves the cache during a graceful shutdown and can serve "warm" data after giveback. The WAFL external cache can preserve the cache in Flash Cache modules during a graceful shutdown. It preserves the cache through a process called "cache rewarming," which helps to maintain system performance after a graceful shutdown. For example, you might shut down a system to add hardware or upgrade software. Cache rewarming is enabled by default if you have a Flash Cache or Flash Cache 2 module installed. Cache rewarming is available when both nodes in an HA pair are running Data ONTAP 8.1 or later. 

https://library.netapp.com/ecmdocs/ECMP1196798/html/GUID-AEB76252-545D-4886-ABE9-B91452FDD3AF.html 



see more NS0-157 dumps