Renew NS0-511 free practice exam Guide

It is impossible to pass Network Appliance NS0-511 exam without any help in the short term. Come to Exambible soon and find the most advanced, correct and guaranteed Network Appliance NS0-511 practice questions. You will get a surprising result by our Renewal NetApp Certified Implementation Engineer - Data Protection practice guides.

2016 Dec NS0-511 exams

Q21. You are creating a SnapMirror relationship and custom SnapMirror policies are not defined. Which default policy will be applied in this scenario?

A. MirrorAndVault

B. Default

C. SMDefault

D. DPDefault

Answer: D

Explanation:

(https://library.netapp.com/ecmdocs/ECMP1196817/html/snapmirror/create.html)


Q22. You are in a SnapProtect v10 solution environment creating a new subclient with NAS data.

Besides the subclient name, what other information is mandatory? (Choose three.)

A. the Snap Engine

B. the backup content path

C. the storage policy

D. the backup schedule

E. the retention policy

Answer: A,C,D

Explanation: (http://docs.snapprotect.com/netapp/v10/article?p=products/windows/snap/config_basic.ht m)


Q23. You want to schedule daily differential backups for vault backups and weekly full backups to tape using SnapProtect.

Which policy would you use to configure the Primary (Classic) tape backup?

A. provisioning policy

B. protection policy

C. schedule policy

D. storage policy

Answer: D

Explanation: (http://community.netapp.com/fukiw75442/attachments/fukiw75442/fas-data-ontap-and-related-plugins-articles-and- resources/24/1/SnapProtect+Overview+and+Design+Considerations+v48_1+2_052611.pdf)


Q24. What is a new feature in MetroCluster for clustered Data ONTAP?

A. support for Brocade switches

B. local failover

C. support for SAS-based shelves

D. TieBreaker support

Answer: B

Explanation: (http://community.netapp.com/t5/Tech-OnTap-Articles/Clustered-Data-ONTAP-8-3-A-Proven-Foundation-for-Hybrid-Cloud/ta-p/92703)


Q25. You received an alert from OnCommand Unified Manager (OCUM) that a NetApp FlexVol is almost out of space.

Which three actions are available to perform from the OCUM events detail Web page? (Choose three.)

A. Add a note to the event.

B. Create a job to move the FlexVol.

C. Acknowledge the event.

D. Increase the capacity of the FlexVol.

E. Mark the event as “resolved”.

Answer: C,D,E

Explanation: (https://library.netapp.com/ecm/ecm_download_file/ECMP1141205)


Far out NS0-511 download:

Q26. Click the Exhibit button.

Refer to the Exhibit. clusterA, clusterB, and clusterC are in a mirror-mirror cascade relationship. clusterB is offline and not recoverable. You want to continue to protect clusterA.

In this scenario, which statement is correct?

A. Resume the relationship between clusterA and clusterC, creating a new baseline.

B. clusterA will continue to be protected “as-is”.

C. Synchronize the relationship between clusterA and clusterC, avoiding a new baseline.

D. Create a SnapVault relationship between clusterB and clusterC.

Answer: C

Explanation: (https://library.netapp.com/ecmdocs/ECMP1366833/html/GUID-D23DC3BC-CB0E-4CE8-8BF2-4E934B9D2408.html)


Q27. You are mirroring the root volume of a storage virtual machine (SVM) according to NetApp best practices.

In this scenario, which two statements are true? (Choose two.)

A. A mirror is only needed outside of the local HA pair.

B. A mirror is needed on every node in the cluster.

C. The mirrors are only needed on the nodes that do not host the source volume.

D. The relationship should be set to LS.

Answer: B,D

Explanation: (https://library.netapp.com/ecm/ecm_download_file/ECMP1653502)


Q28. What is a NetApp Snapshot copy?

A. a SnapVault target

B. a read-only copy of a FlexVol

C. a SnapMirror destination volume

D. a SnapProtect MediaAgent

Answer: B

Explanation: (https://library.netapp.com/ecmdocs/ECMP1196819/html/GUID-FB79BB68-B88D-4212-A401-9694296BECCA.html)


Q29. Network bandwidth between your the primary and secondary sites is limited. You believe that data compression combined with volume SnapMirror would help solve this problem.

In this scenario, which statement is correct?

A. Data compression can be enabled on the source storage system and will remain intact through SnapMirror.

B. A SnapMirror source cannot be compressed but the destination volume can be.

C. Data compression and SnapMirror are incompatible.

D. Compression can be enabled independently between the source and the destination.

Answer: A

Explanation: (https://library.netapp.com/ecmdocs/ECMP1196986/html/GUID-1B71B7D7-A6D1-4A0D-83D8-C5364C9FAABD.html)

You want to protect a clustered Data ONTAP 8.3 volume with a SnapMirror relationship. You choose not to initialize the relationship during the Create Mirror Relationship workflow.

In this scenario, which two statements are correct? (Choose two.)

A. You can initialize the relationship later from the protection window in OnCommand System Manager.

B. You can only initialize the relationship later from the command line.

C. The baseline Snapshot copy will not be created on the primary system.

D. The baseline Snapshot copy will not be transferred to the destination system.

Answer: B,C

Explanation:

(https://library.netapp.com/ecmdocs/ECMP1610202/html/snapmirror/initialize.html)


Q30. Click the Exhibit button.

cluster2::> snapmirror show –instance 

Source Path: svm1:svm1_vol3 

Destination Path: svm1_2:svm1_2_vol2 

Relationship Type: DP

Relationship Group Type: none 

SnapMirror Schedule: 5min 

SnapMirror Policy Type: async-mirror 

SnapMirror Policy: DPDefault

Tries Limit: -

Throttle (KB/sec): unlimited 

Mirror State: Snapmirrored 

Relationship Status: Idle 

Last Transfer Type: update 

Last Transfer Error: -

Last Transfer Size: 72 KB

Last Transfer Network Compression Ratio: 1:1 

Last Transfer Duration: 0:0:2

Last Transfer From: svm1:svm1_vol3

Last Transfer End Timestamp: 09/24 13:10:04 

Progress Last Updated: -

Relationship Capability: 8.2 and above 

Lag Time: 0:0:55

Number of Successful Updates: 1 

Number of Failed Updates: 0 

Number of Successful Resyncs: 0 

Number of Failed Resyncs: 0 

Number of Successful Breaks: 0 

Number of Failed Breaks: 0

Total Transfer Bytes: 212992 

Total Transfer Time in Seconds: 5

You want to view your SnapMirros relationship to make sure it is up to date. You issue the snapmirror show –instance command.

Referring to the exhibit, how long has it been since the last SnapMirror update has successfully occurred?

A. 55 minutes

B. 55 seconds

C. 5 minutes

D. 5 seconds

Answer: B

Explanation:

(https://library.netapp.com/ecmdocs/ECMP1610202/html/snapmirror/show.html)



see more NS0-511 dumps