Finding Improve NS0-511 pdf

Cause all that matters here is passing the Network Appliance NS0-511 exam. Cause all that you need is a high score of NS0-511 NetApp Certified Implementation Engineer - Data Protection exam. The only one thing you need to do is downloading Pass4sure NS0-511 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Dec NS0-511 practice test

Q31. You want to perform a health check of the MetroCluster synchronization status. Which two actions should you perform? (Choose two.)

A. Run the MetroCluster Health Check tool from your administration host.

B. On the cluster shell, use the metrocluster replication show command.

C. In OnCommand System Manager, go to the Cluster in the MetroCluster section.

D. On the cluster shell, use the metrocluster check run command.

E. In OnCommand Unified Manager, go to the Cluster in the MetroCluster tab.

Answer:: B,E

Explanation: (https://library.netapp.com/ecmdocs/ECMP1552961/html/GUID-6650CB54-0900-49EE-97CB-94BA271264D2.html)


Q32. You have completed the baseline copy for a new inter-cluster SnapMirror relationship. How do you verify the baseline without making the destination volume writable?

A. Create Snapshot copy and a FlexClone volume clone of the SnapMirror destination volume.

B. Create a FlexClone volume clone of the SnapMirror source volume and then verify the clone.

C. Break the mirror and verify the destination volume online.

D. Break the mirror and verify the source and destination volumes.

Answer: A

Explanation: (https://library.netapp.com/ecm/ecm_get_file/ECMP1141097)


Q33. All of your CIFS file shares reside on a single NetApp volume. You are asked to ensure that your files are kept for seven days locally, and for 30 days off-site.

What is the correct solution?

A. Use SnapVoult locally for 7 days and use SnapMirror to a remote system for 30 days.

B. Use SnapMirror locally for 7 days and use SnapMirror to a remote system for 30 days.

C. Use SnapVoult locally for 7 days and use Snapshot to a remote system for 30 days.

D. Use Snapshot locally for 7 days and use SnapVault to a remote system for 30 days.

Answer: A

Explanation: (http://community.netapp.com/t5/Tech-OnTap-Articles/Back-to-Basics-SnapMirror/ta-p/86296)


Q34. A customer wants to maintain a single copy for both disaster recovery and backup on a secondary system.

Which SnapMirror policy and relationship type should be used?

A. MirrorAndVault/Relationship Type DP

B. MirrorAndVault/Relationship Type XDP

C. MirrorAndVault/Relationship Type TDP

D. MirrorAndVault/Relationship Type LS

Answer: B

Explanation:

(https://library.netapp.com/ecmdocs/ECMP1610202/html/snapmirror/policy/create.html)


Refresh NS0-511 book:

Q35. Which clustered Data ONTAP technology replicates only the changed blocks of a volume for point-in-time restores?

A. NDMP copy

B. FlexClone volume clone

C. Snapshot copies

D. SnapVault replication

Answer: C

Explanation: (https://library.netapp.com/ecmdocs/ECMP1196981/html/GUID-E39DC8F5-1090-4D7F-8913-E565BBBA7094.html)


Q36. You have multiple load-sharing destinations for a volume in a storage virtual machine. The source volume has become unavailable and you want to make one of the destination volumes the new source.

What happens to the original source volume?

A. The promote operation deletes the original source volume.

B. The promote operation takes the original source volume offline.

C. The initialize operation deletes the original source volume.

D. The original source volume goes offline.

Answer: A

Explanation: (https://library.netapp.com/ecm/ecm_download_file/ECMP1653502)


Q37. A customer wants to convert some SnapMirror relationships to SnapVault relationships. How would this be accomplished without creating a new baseline?

A. Break and delete the relationship followed by SnapMirror resync.

B. Break the relationship followed by SnapMirror delete.

C. Break and delete the relationship followed by SnapMirror resync with relationship type XDP.

D. Break the relationship followed by SnapMirror modify.

Answer: D

Explanation: (https://kb.netapp.com/support/index?page=content&id=1010804)


Q38. You are performing a routine health check for a customer and need to determine if the disk shelf firmware is up to date.

From My AutoSupport, which report would you use?

A. Transition Advisor

B. Visualization

C. Upgrade Advisor

D. Event Viewer

Answer:: B

Explanation: (http://www.netappgrid.com/get-fit- 14_Promo/MLCS/assets/pdfs/GuidetoMyAutoSupport.pdf)



see more NS0-511 dumps