May 2016 updated: comptia project+ pk0-003 pdf

Exam Code: PK0-003 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA Project+ (2009)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass PK0-003 Exam.

2016 May PK0-003 Study Guide Questions:

Q41. - (Topic 1) 

While working on a project, an unforeseen event arises that impacts a project objective. Which of the following should be updated as a result? 

A. Stakeholder register 

B. Issue log 

C. Risk register 

D. Change log 

Answer: B 


Q42. - (Topic 3) 

Which of the following is an example of a high-level constraint to be included in a project charter? 

A. The charter must be approved by the Chief Information Officer before planning may begin. 

B. The funding is available until December 31st of the current year. 

C. The project manager’s start date is pending. 

D. The project team will be assigned after the charter is approved. 

Answer: B 


Q43. - (Topic 2) 

Which of the following would be the BEST document for determining project resourcing needs? 

A. Scope statement 

B. Work breakdown structure 

C. Project charter 

D. Quality plan 

Answer: B 


PK0-003  practice exam

Far out comptia project+ study guide (pk0-003):

Q44. - (Topic 3) 

Which of the following include the WBS as an input? 

A. Project scope statement 

B. Project schedule 

C. Project charter 

D. Project requirements 

Answer: B 


Q45. - (Topic 2) 

Which of the following describes a WBS? 

A. A schedule-oriented decomposition of the project work 

B. A deliverable-oriented decomposition of the project work 

C. An action-oriented decomposition of the project work 

D. An owner-oriented decomposition of the project work 

Answer: B 


Q46. - (Topic 3) 

A project manager finished going over the risk register with the project team. At the end of the presentation, the project team has a clear understanding of the risks to the project and 

the potential impact if these events occur. However, the project team is unclear of how to handle the identified risks if they are realized. Which of the following elements of the risk register did the project manager fail to explain clearly? 

A. Risk response plan 

B. Risk owner 

C. Risk type 

D. Risk description 

Answer: A 


PK0-003  practice exam

Download pk0-003 download:

Q47. - (Topic 1) 

Senior executives within a company have noticed an increasing number of projects failing to deliver to requirements. Which of the following project governance methods will help to meet this need? 

A. Phase gate approval 

B. Project phase transition 

C. ISO standards compliance 

D. Audit trail 

Answer: A 


Q48. - (Topic 3) 

A project manager is leading a rapid-improvement project. The project sponsor has requested the team focus on risk avoidance as part of the project. Which of the following strategies would fulfill the sponsor’s requirements? (Select TWO). 

A. Creating management reserves 

B. Reducing the scope 

C. Outsourcing key development efforts 

D. Investing in warranty support capacity 

E. Increasing resource availability 

F. Prototyping 

Answer: B,E 


Q49. - (Topic 2) 

A project involves outsourcing multiple parts of the software application to developers around the world. Which of the following is MOST likely to impact meeting attendance? 

A. Time zone differences 

B. Cultural differences 

C. Language barriers 

D. Technology barriers 

Answer: A 


Q50. - (Topic 1) 

After completing a WBS, a project manager has been asked to identify human resource requirements. Which of the following should be included in the project plan? 

A. Training needs 

B. Communication needs 

C. Transportation needs 

D. Master schedule 

Answer: A 



see more PK0-003 dumps