Ultimate Guide: pk0-003 comptia project+

Our CompTIA CompTIA exam questions are usually in multiple choice which are the same because the real exam. CompTIA CompTIA practice tests are usually available together with instant gain access to after paying the fees. Download the Pdf formats along with print them. Download the test engine on your own PC and practice the CompTIA PK0-003 simulated tests. This can create an almost real surroundings for you. The confidence will be boosted way up and your capabilities will b enhanced a good deal. We are usually sure that youll master all the necessary points from the CompTIA PK0-003 exam and help make great achievements. Superior quality and best value. 100% passing ensure and total money rear.

2016 Aug pk0-003 pdf:

Q191. - (Topic 1) 

Which of the following steps is required to validate a business case? 

A. Feasibility analysis 

B. Assign costs 

C. Schedule milestones 

D. Identify project scope 

Answer: A 


Q192. - (Topic 3) 

Reviewing the results of a control chart, the project manager finds the production samples had results inside both the upper control limit and the lower control limit. Which of the following is the BEST course of action for the project manager based on this information? 

A. The project manager should identify potential new production teams to obtain different results. 

B. The project manager should create a report to outline the results for client review and request a more generous range between limits. 

C. The project manager should stop production until the processes are reviewed in full for identification of flaws. 

D. The project manager should continue following the existing process, including the measuring of samples for tracking. 

Answer: D 


Q193. - (Topic 3) 

A two year project is three months away from launch when a new change is introduced. Once the project manager performs an impact analysis, which of the following should be done NEXT? 

A. Determine new milestones 

B. Update the project plan 

C. Meet with the stakeholders 

D. Level the resources 

Answer: C 


Q194. - (Topic 2) 

A project has lost critical project team members. Which of the following scheduling methods would be used to analyze the impact of this resource constraint? 

A. CCM 

B. PDM 

C. ADM 

D. CCB 

Answer: A 


Q195. - (Topic 2) 

A change has been approved to move the weekly status meetings from Friday to Tuesday. In addition to notating the change decision in the change log, which of the following documents should be updated? 

A. Project plan 

B. Communication plan 

C. Human resource plan 

D. Schedule baseline 

Answer: B 


PK0-003 practice

Up to the minute comptia project+ pk0-003:

Q196. - (Topic 3) 

Which of the following organizational structures is characterized by project team members who work in job-specific departments? 

A. Functional 

B. Projectized 

C. Strong matrix 

D. Matrix 

Answer: A 


Q197. - (Topic 2) 

Which of the following should be updated after a change request has been approved? 

A. Risk register 

B. Project charter 

C. Issues log 

D. Project scope documents 

Answer: D 


Q198. - (Topic 2) 

A project has been identified as requiring input from many different areas. The project is anticipated to take two years to complete. Which of the following will be MOST useful in tracking progress toward completion? 

A. RACI matrix 

B. Risk log 

C. Transition plan 

D. Phase closure 

Answer: D 


Q199. - (Topic 3) 

Which of the following organizational structures is characterized by a group of dedicated project team members? 

A. Strong matrix 

B. Matrix 

C. Functional 

D. Projectized 

Answer: D 


Q200. - (Topic 3) 

A project manager has a project with staff in four different countries. When generating the resource management plan, which of the following should be considered FIRST? 

A. Reviewing holiday and vacation schedule with all team members. 

B. Getting the email address of all the employees. 

C. Locating each employee on the map in the office. 

D. Understanding the international country code of all the team members. 

Answer: A 



see more PK0-003 dumps