Top 15 forum 300-320 for client (106 to 120)

Exam Code: 300-320 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Designing Cisco Network Service Architectures
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 300-320 Exam.

2016 Apr 300-320 Study Guide Questions:

Q106. To which network layer should Cisco Express Forwarding be tuned to support load balancing and to make more informed forwarding decisions? 

A. Layer 1 

B. Layer 2 

C. Layer 3 

D. Layer 4 

E. Layer 5 

F. Layer 6 

G. Layer 7 

Answer: D 


Q107. Which option does best practice dictate for the maximum number of areas that an OSPF router should belong to for optimal performance? 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

E. 5 

Answer: C 


Q108. DRAG DROP 


Answer: 



Q109. Which two types of authentication mechanisms can be used by VRRP for security? (Choose two.) 

A. SHA-1 

B. MD5 

C. SHA-256 

D. plaintext authentication 

E. PEAP 

Answer: B,D 


Q110. A well-designed IP addressing scheme supporting role-based functions within the subnet will result in the most efficient use of which technology? 

A. Layer 3 switching in the core 

B. Network Admission Control (NAC) 

C. IP telephony (voice and video) services 

D. ACLs 

Answer: D 


300-320 exams

Refresh 300-320 exam prep:

Q111. Which of these statements is correct regarding Stateful Switchover and Cisco Nonstop Forwarding? 

A. Utilizing Cisco NSF in Layer 2 environments can reduce outages to one to three seconds. 

B. Utilizing SSO in Layer 3 environments can reduce outages to one to three seconds. 

C. Distribution switches are single points of failure causing outages for the end devices. 

D. Utilizing Cisco NSF and SSO in a Layer 2 environment can reduce outages to less than one second. 

E. NSF and SSO with redundant supervisors have the most impact on outages at the access layer. 

Answer: E 


Q112. Which of the following is most accurate with respect to designing high availability within the Enterprise Campus network? 

A. High availability at and between the Distribution and Access layers is as simple as redundant switches and redundant Layer 3 connections 

B. Non-deterministic traffic patterns require a highly available modular topology design 

C. Distribution layer high availability design includes redundant switches and Layer 3 equal-cost load sharing connections to the switched Access and routed Core layers, with a Layer 3 link between the Distribution switches to support summarization of routing information from the Distribution to the Core 

D. Default gateway redundancy allows for the failure of a redundant Distribution switch without affecting endpoint connectivity 

Answer: D 


Q113. Which technology is an example of the need for a designer to clearly define features and desired performance when designing advanced WAN services with a service provider? 

A. FHRP to remote branches 

B. Layer 3 MPLS VPNs secure routing 

C. Control protocols (for example Spanning Tree Protocol) for a Layer 3 MPLS service 

D. Intrusion prevention, QoS, and stateful firewall support network wide 

Answer: B 


Q114. To support the enterprise high-availability requirements, which workgroup switch technology can be used to interconnect multiple switches into a single logical unit? 

A. StackWise 

B. EtherChannel 

C. VSS 

D. vPC 

E. Flex Links 

Answer: A


Q115. A customer with a single Cisco Adaptive Security Appliance wants to separate multiple segments of the e-commerce network to allow for different security policies. What firewall technology accommodates these design requirements? 

A. virtual contexts 

B. private VLANs 

C. admission control 

D. virtual private network 

Answer: A 


300-320 practice exam

100% Guarantee 300-320 forum:

Q116. Which security feature can help prevent spoofed packets on the network? 

A. uRPF 

B. ACLs 

C. DAI 

D. DHCP spoofing 

Answer: A 


Q117. Two companies recently merged and want to integrate their networks. Both utilize EIGRP to support their complex enterprise networks. Which action can improve the performance of these two separate EIGRP domains? 

A. Enable route summarization at redistribution points. 

B. Adjust the administrative distance to prefer the best routes to each destination. 

C. Remove EIGRP and utilize OSPF instead. 

D. Utilize EIGRP stub routing between the network boundaries of the companies. 

Answer: A 


Q118. When an enterprise network is designed, which protocol provides redundancy for edge devices in the event of a first-hop failure? 

A. ICMP 

B. HSRP 

C. STP 

D. HTTP 

Answer: B 


Q119. Which two ways to manage scalability issues inside an IBGP domain with 20 or more routers are recommended? (Choose two.) 

A. Configure route reflectors. 

B. Use OSPF instead of EIGRP as an underlying routing protocol. 

C. Create a full mesh at Layer 1. 

D. Configure confederations. 

E. Configure static routes between all routers. 

Answer: A,D 


Q120. Which unique EIGRP feature allows for faster Layer 3 convergence? 

A. fast EIGRP timers 

B. feasible successors 

C. hybrid routing protocol 

D. Cisco proprietary protocol 

Answer: B