How to pass Cisco 300-320 Real Exam in 24 Hours [free practice exam 61-75]

Exam Code: 300-320 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Designing Cisco Network Service Architectures
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 300-320 Exam.

2016 Apr 300-320 Study Guide Questions:

Q61. What data center network layer provides service module integration, Layer 2 domain definitions, and default gateway redundancy? 

A. core 

B. aggregation 

C. access 

D. edge 

Answer: B 


Q62. Which routing protocol provides the fastest convergence and greatest flexibility within a campus environment? 

A. OSPF 

B. IS-IS 

C. BGP 

D. EIGRP 

Answer: D 


Q63. Which two VPN solutions extend the routing capabilities of basic IPsec VPNs? (Choose two.) 

A. GRE 

B. NVI 

C. DES 

D. VTI 

E. AES 

Answer: A,D 


Q64. What is the correct state between two BGP peers that are neighbors? 

A. active 

B. operational 

C. established 

D. up 

Answer: C 


Q65. What two sensor types exist in an IDS/IPS solution? (Choose two.) 

A. host 

B. anomaly based 

C. policy based 

D. network based 

E. signature 

Answer: A,D 


300-320 simulations

Most up-to-date 300-320 download:

Q66. Which two of these are characteristics of multicast routing? (Choose two.) 

A. multicast routing uses RPF. 

B. multicast routing is connectionless. 

C. In multicast routing, the source of a packet is known. 

D. When network topologies change, multicast distribution trees are not rebuilt, but use the original path 

E. Multicast routing is much like unicast routing, with the only difference being that it has a a group of receivers rather than just one destination 

Answer: A,C 


Q67. Which three virtualization categories are in campus networks? (Choose three.) 

A. Layer 2 virtualization 

B. Layer 3 clustering 

C. network virtualization 

D. device virtualization 

E. network clustering 

F. device clustering 

Answer: C,D,F 


Q68. Which VPN technology supports dynamic creation of spoke-to-spoke VPN tunnels to provide a scalable design? 

A. IPsec 

B. GRE over IPsec 

C. DMVPN 

D. GRE 

Answer: C 


Q69. AutoQoS is used to implement VoIP in the enterprise, but the trust option is not configured on the interface. Which network management Cisco IOS capability classifies the voice traffic? 

A. NetFlow 

B. SNMP 

C. IP SLAs 

D. NBAR 

Answer: D 


Q70. Which two options are two benefits of a Layer 2 looped model? (Choose two.) 

A. extends VLANs between switches that are connected to a common aggregation module 

B. prevents uplink ports from entering the spanning-tree blocking state 

C. provides quick convergence with Rapid Spanning Tree Protocol 

D. increases performance to end hosts using directly connected, bonded Layer 2 links 

Answer: A,C 


300-320 training

Real 300-320 :

Q71. Refer to the exhibit. Which two features can enable high availability for first-hop Layer 3 redundancy? (Choose two.) 


A. VPC 

B. IGMP V2 

C. VRRP 

D. PIM 

E. HSRP 

Answer: C,E 


Q72. A company implemented VoIP in a campus network and now wants a consistent method to implement using AutoQoS. Which two parameters must be considered before AutoQoS is configured? (Choose two.) 

A. CEF must be enabled. 

B. AutoQoS is available only on routers. 

C. Traffic discovery must be performed manually. 

D. No service policy can be applied already. 

E. Manual traffic analysis must be performed. 

Answer: A,D 


Q73. What is an advantage of having an out-of-band management? 

A. It is less expensive to have an out-of-band management. 

B. Network devices can still be managed, even in case of network outage. 

C. There is no separation between the production network and the management network. 

D. SSH protocol must be used to manage network devices. 

Answer: B 


Q74. Which option provides software modularity in Cisco NX-OS software in the data center design? 

A. The ip routing command enables all of the features in the Cisco NX-OS. 

B. All of the features are enabled by default in the Cisco NX-OS. 

C. Individual features must be manually enabled to start the process. 

D. The Cisco NX-OS has a management VRF that is enabled by default. 

Answer: C 


Q75. Which option prevents the dropping of asymmetrically routed packets in active/active failover paired firewalls? 

A. Nothing can be done to prevent this from happening. 

B. Configure different policies on both firewalls. 

C. Assign similar interfaces on each firewall to the same asymmetric routing group. 

D. Assign similar interfaces on each firewall to a different asymmetric routing group. 

Answer: C