Tips to Pass 70-410 Exam (211 to 225)

High quality of 70-410 exam prep materials and ebook for Microsoft certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 70-410 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Installing and Configuring Windows Server 2012 exam Today!

2016 Apr 70-410 Study Guide Questions:

Q211. - (Topic 2) 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains a server named Server1. The domain contains a standalone server named Server2 that is located in a perimeter network. Both servers run Windows Server 2012 R2. 

You need to manage Server2 remotely from Server1. 

What should you do? 

A. From Server1, run the Enable-PsRemotingcmdlet. 

B. From Server2, run the winrm command. 

C. From Server2/ run the Enable-PsRemotingcmdlet. 

D. From Server1, run the winrm command. 

Answer: D 


Q212. - (Topic 3) 

You have a domain controller named Server1 that runs Windows Server 2012 R2 and has the DNS Server server role installed. Server1 hosts a DNS zone named contoso.com and a GlobalNames zone. 

You discover that the root hints were removed from Server1. 

You need to view the default root hints of Server1. 

What should you do? 

A. From Event Viewer, open the DNS Manager log. 

B. From Notepad, open the Cache.dns file. 

C. From Windows Powershell, run Get-DNSServerDiagnostics. 

D. From nslookup, run root server1.contoso.com 

Answer: B 

Explanation: 

A. Allows you to troubleshoot DNS issues 

B. DNS Server service implements root hints using a file, Cache.dns, stored in the systemroot\System32\Dnsfolder on the server 

C. Gets DNS event logging details 

D. nslookup is used to query the DNS server 


Q213. HOTSPOT - (Topic 1) 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Domain controllers run either Windows Server 2008 R2 or Windows Server 2012 R2. All client computers run Windows 8. 

All computer accounts are located in an organizational unit (OU) named OU1. 

You create a Group Policy object (GPO) that contains several AppLocker rules. You link 

the GPO to OU1. 

You need to ensure that the AppLocker rules apply to all of the client computers. 

What should you configure in the GPO? 

To answer, select the appropriate service in the answer area. 


Answer: 



Q214. - (Topic 3) 

Your network contains a file server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. All client computers run Windows 8. Server1 contains a folder named Folder1. Folder1 contains the installation files for the company’s desktop applications. A network technician shares Folder1 as Share 1. 

You need to ensure that the share for Folder1 is not visible when users browse the network. 

What should you do? 

A. From the properties of Folder1, deny the List Folder Contents permission for the Everyone group. 

B. From the properties of Folder1, remove Share1, and then share Folder1 as Share1$. 

C. From the properties of Folder1, configure the hidden attribute. 

D. From the properties of Share1, configure access-based enumeration 

Answer: B 


Q215. - (Topic 3) 

You have a server named Server1. Server1 runs a Server Core installation of Windows 

Server 2012 R2. The local area connection on Server1 has the following configuration: 

IP address: 10.1.1.1 

Subnet mask: 255.255.240.0 

Default gateway: 10.1.1.254 

Preferred DNS server: <none> 

The network contains a DNS server that has an IPv4 address of 10.1.1.200. You need to configure Server1 to use 10.1.1.200 as the preferred DNS server. The solution must not change any other settings on Server1. 

Which command should you run? 

A. sconfig.cmd 

B. net.exe 

C. Set-NetIPInterface 

D. netsh.exe 

Answer: A 

Explanation: 

In Windows Server 2012 R2, you can use the Server Configuration tool (Sconfig.cmd) to configure and manage several common aspects of Server Core installations. Network settings You can configure the IP address to be assigned automatically by a DHCP Server or you can assign a static IP address manually. This option allows you to configure DNS Server settings for the server as well. 


70-410  exam prep

Most recent 70-410 latest exam:

Q216. - (Topic 2) 

You have a Hyper-V host named Server1 that runs Windows Server 2012 R2 

Datacenter.Server1 is located in an isolated network that cannot access the Internet. 

On Server1, you install a new virtual machine named VM1.VM1 runs Windows Server 2012 

R2 Essentials and connects to a private virtual network. 

After 30 days, you discover that VM1 shuts down every 60 minutes. 

You need to resolve the issue that causes VM1 to shut down every 60 minutes. 

What should you do? 

A. OnVM1, run slmgr.exe and specify the /ipk parameter. 

B. OnServer1, run slmgr.exe and specify the /rearm-sku parameter. 

C. Create a new internal virtual network and attach VM1 to the new virtual network. 

D. On Server1, run Add-WindowsFeatureVolumeActivation. 

Answer: A 


Q217. - (Topic 3) 

You work as an administrator at Contoso.com. The Contoso.com network consists of a single domain named Contoso.com. All servers in the Contoso.com domain, including domain controllers, have Windows Server 2012 R2 installed. 

You have just executed the Uninstall-WindowsFeature Server-Gui-Shell Contoso.com server, named ENSUREPASS-SR13. 

Which of the following is the reason for doing this? 

A. To only remove Windows Explorer from ENSUREPASS-SR13. 

B. To only remove the Windows Internet Explorer from ENSUREPASS-SR13. 

C. To only remove the components and files related to Windows Explorer from ENSUREPASSSR13. 

D. To remove Windows Explorer, Windows Internet Explorer, and all associated components and files from ENSUREPASS-SR13. 

Answer: D 

Explanation: 

Minimal Server Interface If the server has a full installation of Windows Server, and I need to bring the server down to minimal server interface, I only need to remove the Server-GUI-Shell. The command is shown here. Get-WindowsFeature Server-Gui-Shell | Uninstall-WindowsFeature – restart Minimal Server Interface is situated between the Server Core and Server with a GUI modes, you can either install features on Server Core or remove features from Server with a GUI to reach the Minimal Server Interface installation state. 


Q218. - (Topic 2) 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains 20 computer accounts that reside in an organizational unit (OU) named OU1. 

A Group Policy object (GPO) named GPO1 is linked to OU1. GPO1 is used to assign several user rights to a user named User1. 

In the Users container, you create a new user named User2. 

You need to ensure that User2 is assigned the same user rights as User1 on all of the client computers in OU1. 

What should you do? 

A. Modify the settings in GPO1. 

B. Modify the link of GPO1. 

C. Link a WMI filter to GPO1. 

D. Move User2 to OU1. 

Answer: D 

Explanation: 

The GPO is linked to OU1. By moving User2 to OU1 the GPO will be applied to this user. 


Q219. - (Topic 3) 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains a member server named HVServer1. HVServer1 runs Windows Server 2012 R2 and has the Hyper-V server role installed. HVServer1 hosts two virtual machines named Server1 and Server2. Both virtual machines connect to a virtual switch named Switch1. 

On Server2, you install a network monitoring application named App1. 

You need to capture all of the inbound and outbound traffic to Server1 by using App1. 

Which two commands should you run from Windows PowerShell? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Get-VM “Server2 | Set-VMNetworkAdapter -IovWeight 1 

B. Get-VM “Server1 | Set-VMNetworkAdapter -Allow/Teaming On 

C. Get-VM “Server1 | Set-VMNetworkAdapter -PortMirroring Source 

D. Get-VM “Server2 | Set-VMNetworkAdapter -PortMirroring Destination 

E. Get-VM “Server1 | Set-VMNetworkAdapter -IovWeight 0 

F. Get-VM “Server2 | Set-VMNetworkAdapter-AllowTeaming On 

Answer: C,D 


Q220. - (Topic 3) 

Your network contains an active directory forest. The forest functional level is Windows server 2012. The forest contains a single domain. The domain contains a member server named Server1 that runs Windows server 2012. You purchase a network scanner named Scanner1 that supports Web Services on Devices (WDS). You need to share the network scanner on Server1. 

Which server role should you install on Server1? 

A. Web Server (IIS) 

B. Fax Server 

C. File and Storage Services 

D. Print and Document Services 

Answer: D 

Explanation: 

Print and Document Services enables you to centralize print server and network printer tasks. With this role, you can also receive scanned documents from network scanners and route the documents to a shared network resource, Windows SharePoint Services site, or email addresses. Windows Server 2012 uses Web Services on Devices (WSD) technologies to integrate scanning devices into the system. 


certleader.com

Tested 70-410 :

Q221. HOTSPOT - (Topic 2) 

You have a file server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. Server1 contains a folder named Folder1. 


A user named User1 is a member of Group1 and Group2. A user named User2 is a 

member of Group2 and Group3. 

You need to identify which actions the users can perform when they access the files in 

Share1. 

What should you identify? 

To answer, select the appropriate actions for each user in the answer area. 


Answer: 



Q222. - (Topic 2) 

You have a new server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. 

Server1 has two dual-core processors and 32 GB of RAM. 

You install the Hyper-V server role on Server1. 

You create two virtual machines on Server1 that each have 8 GB of memory. 

You need to minimize the amount of time it takes for both virtual machines to access 

memory. 

What should you configure on each virtual machine? 

A. Resource control 

B. Memory weight 

C. Dynamic Memory 

D. NUMA topology 

Answer: D 

Explanation: 

Windows Server 2012 introduced support for projecting a virtual NUMA topology into Hyper-V virtual machines. This capability can help improve the performance of workloads running on virtual machines that are configured with large amounts of memory. 


Q223. - (Topic 3) 

Your network contains two servers named Server1 and Server2 that run Windows Server 2012 R2. Server1 is a DHCP server that is configured to have a scope named Scope1. Server2 is configured to obtain an IP address automatically. 

In Scope1, you create a reservation named Res_Server2 for Server2. 

A technician replaces the network adapter on Server2. 

You need to ensure that Server2 can obtain the same IP address. 

What should you modify on Server1? 

A. The Name Protection settings of Scope1 

B. The MAC address of Res_Server2 

C. The Advanced settings of Res_Server2 

D. The Network Access Protection Settings of Scope1 

Answer: B 

Explanation: 

DHCP reservations are given based upon MAC address (at least on IPv4/DHCPv4). For clients that require a constant IP address, you can either manually configure a static IP address, or assign a reservation on the DHCP server. Reservations are permanent lease assignments that are used to ensure that a specified client on a subnet can always use the same IP address. You can use DHCP reservations for hosts that require a consistent IP address, but do not need to be statically configured. DHCP reservations provide a mechanism by which IP addresses may be permanently assigned to a specific client based on the MAC address of that client. The MAC address of a Windows client can be found running the ipconfig /all command. For Linux systems the corresponding command is ifconfig -a. Once the MAC address has been identified, the reservation may be configured using either the DHCP console or at the command prompt using the netsh tool. 

Media access control (MAC) address authorization functions in the same way as automatic number identification (ANI) authorization, but it is used for wireless clients and clients connecting to your network by using an 802.1X authenticating switch. Since the network adapter was replaced, you need to modify the MAC address on Server1 to ensure that Server2 can obtain the same IP address. 

Reference: http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd197535%28v=WS.10%29.aspx 


Q224. - (Topic 3) 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains two servers named Server1 and Server2. Server1 runs Windows Server 2012 R2. Server2 runs Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 (SP1) and has the DHCP Server server role installed. 

You need to manage DHCP on Server2 by using the DHCP console on Server1. 

What should you do first? 

A. From Windows Firewall with Advanced Security on Server2, create an inbound rule. 

B. From Internet Explorer on Server2, download and install Windows Management Framework 3.0. 

C. From Server Manager on Server1, install a feature. 

D. From Windows PowerShell on Server2, run Enable PSRemoting. 

Answer: C 

Explanation: 

The Enable-PSRemoting cmdlet configures the computer to receive Windows PowerShell remote commands that are sent by using the WS-Management technology. On Windows Server 2012 R2, Windows PowerShell remoting is enabled by default. You can use Enable-PSRemoting to enable Windows PowerShell remoting on other supported versions of Windows and to re-enable remoting on Windows Server 2012 if it becomes disabled. You need to run this command only once on each computer that will receive commands. You do not need to run it on computers that only send commands. Because the configuration activates listeners, it is prudent to run it only where it is needed. Note: (not B) You can use Server Manager to manage remote servers that are running Windows Server 2008 and Windows Server 2008 R2, but the following updates are required to fully manage these older operating systems. 


Q225. HOTSPOT - (Topic 3) 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The network contains two subnets. The subnets are configured as shown in the following table. 


The network contains a member server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. Server1 has the DHCP Server server role installed. Server1 is configured to lease IP addresses to the two subnets. 

You add three new printers to the MainOffice subnet. The printers have static IP addresses. The IP addresses are consecutive. 

You need to create an exclusion range that contains the IP addresses of the printers. 

From which node should you configure the exclusion range? To answer, select the appropriate node in the answer area. 


Answer: 




see more 70-410 dumps