How to pass Microsoft 70-448 Real Exam in 24 Hours [brain dumps 1-15]

Exam Code: 70-448 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: TS:MS SQL Server 2008.Business Intelligence Dev & Maintenan
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-448 Exam.

2016 Apr 70-448 Study Guide Questions:

Q1. You are a database developer and you have about two years experience in creating business intelligence (BI) solutions by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company which is named NaproStar and work as the technical support for the company which uses SQL Server2008. 

To meet the development requirements, you have SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) instance installed and configured on your network. 

According to the intention of the users of the report server, e-mail messages will be used to delivered reports. 

Now you get an order from the CIO that a remote SMTP server should be used to configure the report server so that reports can be delivered through e-mail message. 

So of the following files, which one should you modify to achieve that goal? 

A. RSMgrPolicy.config 

B. rssrvpolicy.config 

C. RSReportServer.config 

D. Web.config 

E. Global.asax 

Answer: C


Q2. You create a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) solution. Your solution has the following components: 

-A hierarchy named Date in a time dimension named DimTime -A measure named SalesAmount 

You add the following code segment to the calculation script of the cube. (Line numbers are included for reference only.) 

01 . . . 

02 Freeze([Measures].[SalesAmount], 

03 [DimTime].[Date].[Quarter].[Q1 2007]); 

04 . . . 

You need to increase the value of the SalesAmount measure by 50% for each month in the first quarter of 2007. You also need to ensure that the value for the first quarter of 2007 remains unchanged. 

What should you do? 

A. Add the following code segment at line 04. 

Scope([Measures].[Amount],[DimTime].[Date].[Quarter]. [Q1 2007]);This=[DimTime].[Date].currentmember * 1.5;End Scope; 

B. Add the following code segment at line 01. Scope([Measures].[Amount],[DimTime].[Date].[Quarter]. [Q1 2007]);This=[DimTime].[Date].currentmember * 1.5;End Scope; 

C. Add the following code segment at line 04. Scope([Measures].[SalesAmount],Descendants([DimTime].[Date].[Quarter]. [Q1 2007][DimTime].[Date].[Month]));This=[DimTime].[Date].currentmember * 1.5;End Scope; 

D. Add the following code segment at line 01. Scope([Measures].[SalesAmount],Descendants([DimTime].[Date].[Quarter].[Q1 2007][DimTime].[Date].[Month]));This=[DimTime].[Date].currentmember * 1.5;End Scope; 

Answer: C


Q3. You maintain a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) instance. 

You plan to run the Usage-Based Optimization Wizard. You need to enable query logging. 

What should you do? 

A. Set the LogDir server property to a valid path. 

B. Set the QueryLogSampling server property to 10. 

C. Set the AllowedBrowsingFolders server property to include the folder from the LogDir setting. 

D. Set the QueryLogConnectionString server property to a valid connection string. 

Answer: D


Q4. You are a database developer and you have about two years experience in creating business Intelligence (BI) by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company named NaproStar which uses SQL Server2008. You work as the technical support. Now you receive an e-mail from your company CIO, in the e-mail, the CIO assigns a task to you. 

According to his requirement, you have to use SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) to design a report. 

Each time the users render the report, detail information is displayed. 

According to the requirement of the CIO, Summary information must be displayed when the report is initially rendered. 

Besides this, only when the users click a column header, detail information is displayed. You must satisfy these requirements. 

So what action should be performed? 

A. You should set the hidden property to False. Then you should set the Visibility can be toggled by another report item property to True 

B. You should set the hidden property to True on the column that contains detail information. Then set the Visibility can be toggled by another report item property to True. 

C. You should set the hidden property to False on the column that contains detail information. Then set the Visibility can be toggled by another report item property to False. 

D. You should set the hidden property to True on the column that contains detail information. Then set the Visibility can be toggled by another report item property to False. 

Answer: B


Q5. You are implementing a disaster recovery strategy for SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS). 

You want to be able to restore the report catalog database in the event of a failure. 

You need to back up the encryption key. 

Which command line utility should you use? 

A. rs.exe 

B. dtutil.exe 

C. rsconfig.exe 

D. rskeymgmt.exe 

Answer: C 


70-448  free practice exam

Far out 70-448 exam answers:

Q6. You are a database developer and you have about two years experience in creating business Intelligence (BI) by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company named NaproStar which uses SQL Server2008. There are two servers in your company. 

One is a production server and another one is a development server. 

Now you're in charge of a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database on a production server. 

The database has a cube. New functionality has been added to the cube on a development server. 

Now you receive an order from your company CIO, according to the requirement of the CIO, the new functionality has to be deployed from the development server to the production server. 

You have to accomplish this task and reduce the effect on the users to the least. So what action should you perform? 

A. In order to accomplish this task, you should copy the appropriate files from the development server to the production server 

B. In order to accomplish this task, the Synchronize Database Wizard should be used. 

C. In order to accomplish this task, using Business Intelligence Development Studio (BIDS), modify the Target Server property to the production server. Then deploy the solution 

D. In order to accomplish this task, first the production database should be detached. Second, you should copy the appropriate files to the production server; at last you should attach the database on the production server. 

Answer: B


Q7. You are a database developer and you have about two years experience in creating business Intelligence (BI) by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company named NaproStar which uses SQL Server2008. You work as the technical support. 

Now you get an order from your company CIO, you are asked to design a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package. 

The package contains a Data Flow task. According to the requirement of the company CIO, the package has to be modified to write all rows by which errors are generated to a text file. 

So what should you do? (choose more than one) A. A Flat File Destination component should be used 

B. A Raw File Destination component should be used 

C. The SSIS log provider for the SQL Profiler should be used 

D. An Error output should be added to the Data Flow component 

E. The SSIS log provider for the text file should be used 

Answer: AD


Q8. You are managing a Microsoft SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) instance for Company.com. 

You need to assign a group of users a predefined security role that permits them to read all the report definitions. 

Which is the correct answer? 

A. You should set Transactions technology 

B. You should set Web Service technology 

C. You should set Log technology 

D. You should set Content Manager 

Answer: D


Q9. You are managing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) sample which includes a database that is utilized through the members of the Shopping group for Company.com. 

You set a new role named Southern Region through utilizing the "{[Product]. [Place]. [Place]. [Southern]}" Permitted permission configuration. 

You assign the Shopping group to the Southern Region role. 

You should make sure that you could clarify that users could browser data in the Southern Place role. 

Which is the correct answer? 

A. You should make Visual Totals check box enable 

B. You should increase the User Local Group = Southern Place; parameter to the connection string 

C. You should increase the Roles= Southern Place; parameter to the connection string 

D. You should increase the User ID = Southern Place; parameter to the connection string 

Answer: C


Q10. You are developing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) method for Company.com. 

There is a dimension called TestProduct which includes the listed properties. 

* Product 

* City 

* Country 

The TestProduct dimension is connect with a measure group named Products which owns the Granularity attribute link to City. It is a key for Product. You should make sure that you could search values according to the City and Country properties. 

Which is the correct answer? 

A. You should configure the source property to Product and the connected property to City. And then configure the source property to City and the connected property to Country. 

B. You should configure the source property to Product and the connected property to City. 

C. You should modify the source property to Product and the connected property to City. 

D. You should delete the source property to Product and the connected property to City. 

Answer: A


70-448  free practice exam

Real 70-448 preparation labs:

Q11. You are developing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) method for Company.com. 

There is a table called Product which includes listed columns below: 

* ProductKey 

* Logger 

* ProductNumber 

Firstly you develop a dimension called DimProductOrders from the Product table, and then configure the ProductKey as a key column and the Logger column as a property. 

At last you create a measure group called FactProductOrders from the Product table. 

You should make sure that you could develop a dimension relationship . 

Then you could make ProductNumber column gathered by the Logger column. 

Which is the correct answer? 

A. Between the DimProductOrders dimension and the ProductNumber measure group, you should develop a virtual dimension relationship. 

B. Between the DimProductOrders dimension and the ProductNumber measure group, you should develop a fact dimension relationship. 

C. Between the DimProductOrders dimension and the ProductKey measure group, you should develop a fact dimension relationship. 

D. Before configuring the Granularity attribute to ProductKey and the measure group columns to ProductNumber, you should you should develop a fact dimension relationship. 

Answer: B


Q12. You are creating a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package which should be intercalated on 20 servers for Company.com. 

You can't visit the file system of any server. 

You should change the package setting attributes when package is running. 

Which is the correct answer below? 

A. You should create an XML configuration file. Select the XML configuration type in the SSIS Package Configurations Organizer. 

B. You should create a batch file that uses the dtutil utility program to set the package configuration properties while the package deploys into production. 

C. You should Use the SSIS Package Configuration Wizard to create a SQL Server Configuration type. Select a centralized Microsoft SQL Server to store the package configuration 

D. You should create a .REG file that contains entries for each of the configuration properties. Select a single Registry Configuration type in the SSIS Package Configurations 

Answer: C


Q13. You maintain a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database. 

You plan to troubleshoot query performance by using SQL Profiler. 

You need to identify the queries that take a long time to run. 

Which trace event should you use? 

A. Query Cube End 

B. Query Subcube 

C. MDX Script End 

D. Get Data from Cache 

Answer: B


Q14. You are a database developer and you have about two years experience in creating business intelligence (BI) solutions by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company which is named NaproStar and work as a developer of a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) solution for the company. Then you add a report with a query parameter and a single dataset to the solution. 

Now you get an order from your company CIO, according to his requirement, you need to make sure that the report can be executed with no user interaction from the Report Manager. 

What action should you perform to achieve this goal? 

A. From the dataset, you should have available values configured for the parameter. 

B. You should have the default value configured for the parameter based on an expression 

C. You should have the parameter data configured to refresh whenever the parameter is refreshed. 

D. You should have the default value configured for the report. 

E. You should use snapshot execution to configure the report. 

Answer: B


Q15. You maintain a report in a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) instance. 

The report contains query parameters that allow users to filter the contents of the report. The report queries the data source randomly. 

You configure the report to be rendered from a report execution snapshot. 

You need to ensure that users can continue to use parameters to filter the report. What should you do? 

A. Add a default value to all parameters. 

B. Modify the datasets to use the Table query type. 

C. Remove the filters from the dataset queries. Use the parameters to filter the datasets. 

D. Move the queries to the stored procedures. Use the stored procedures to populate and filter the datasets of the report. 

Answer: C



see more 70-448 dumps