[Pinpoint] 70-448 Microsoft exam fees 226-240 (Apr 2016)

Best Quality of 70-448 dumps materials and testing engine for Microsoft certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 70-448 pdf dumps vce Materials. 100% PASS TS:MS SQL Server 2008.Business Intelligence Dev & Maintenan exam Today!

2016 Apr 70-448 Study Guide Questions:

Q226. You are a database developer and you have about two years experience in creating business intelligence (BI) solutions by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company which is named NaproStar and work as a developer of a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) for the company. 

To meet the business requirements, SSIS should be used on a SQL Server 2008 failover cluster. 

There is a complex package on your server and it needs a long time to start it. 

Now your manager asks you to make sure that the package can be resumed when it fails to execute the failover. 

What action should you perform? 

A. First you should have checkpoints implemented within your package, and then restart the package whenever a failover occurs 

B. First you should have transactions implemented within your package, and then restart the package whenever a failover occurs. 

C. First you should cluster the SSIS service, and then restart the package whenever a failover occurs 

D. First you should cluster the SSIS service, and then have the SSIS service added to its own cluster resource group 

E. First you should cluster the SSIS service, and then have the SSIS service added to the SQL Server cluster resource group. 

Answer: A


Q227. You are developing SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database sample for Company.com. 

In order to write down the Analysis Services performance information, when the database is operated you should gather information connected with the temporary file usage. 

Which is the correct answer? 

A. You should utilize MSAS 2008: store procedure 

B. You should utilize MSAS 2008: Transactions Log 

C. You should utilize MSAS 2008: Proc Aggregations 

D. You should utilize MSAS 2008: Memory 

Answer: C


Q228. You plan to deploy SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) on a SQL Server 2008 failover cluster. Internet Information Services (IIS) is installed on both nodes of the cluster. The IIS is virtualized on the Network Load Balancing (NLB) cluster. You need to deploy SSRS in a fault-tolerant scale-out deployment. What should you do? 

A. Install SSRS on both cluster nodes to use separate ReportServer databases. 

B. Install SSRS on both cluster nodes to use the same ReportServer database. 

C. Install SSRS on both cluster nodes and cluster the SSRS service by using a new resource group. 

D. Install SSRS on both cluster nodes and cluster the SSRS service by using the SQL Server resource group. 

Answer: B


Q229. You are creating a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) package which utilizes the "Runner! RunnerID" expression in a text box in the report footer for Company.com. 

You should make sure that data-driven subscriptions run normally for this report. 

Which is the correct answer? 

A. You should delete the expression from the report footer. 

B. You should modify the configurations of the report 

C. You should set the report to utilize store procedure. 

D. You should add the expression in the report footer as "Runner! RunnerID " 

Answer: A


Q230. You develop a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) report. 

The report uses the "User!UserID" expression in a text box within the report header. 

You need to ensure that data-driven subscriptions successfully execute for this report. 

What should you do? 

A. Remove the expression from the report header. 

B. Configure the report to use no credentials. 

C. Configure the report to use stored credentials. 

D. Modify the expression in the report header as "User!UserName." 

Answer: C


70-448  dumps

Most up-to-date 70-448 latest exam:

Q231. You maintain the SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) instance for a healthcare device manufacturing company. 

You develop a package named Memberinformation.dtsx with Windows authentication. 

You deploy it to SQL Server. You need to validate Memberinformation.dtsx packages without package execution. 

Which command syntax should you use? 

A. dtexec /sq Memberinformation /verifyv {a400e860-38d5-11c5-11ce-ae62-08002b2b79ef} 

B. dtexec /sq Memberinformation /ser productionServer /va 

C. dtexec /f "Z:\Memberinxormation.dtsx" /conf "Z:\Memberiniormationconfig.cfg" 

D. dtexec /f "2:\Member^nformation.dtsx" /l "DTS.LogProviderTextFile;2:\loginformation.txt" 

Answer: C 


Q232. You create a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) solution. 

You have a table named FactSales that contains columns named Country and Year. 

You discover that data is frequently queried for the following values: 

-The Country column as USA -The Year column as 2008 

You decide to implement two partitions for the measure group based on the FactSales table. The first partition contains the frequently queried data and the second partition contains the remaining fact table data. 

Which partition query WHERE clauses should you use? 

A. Country = "USA" Year = 2008 

B. Country = "USA" AND Year = 2008 Country <> "USA" AND Year <> 2008 Country = "USA" OR Year = 2008 

C. Country = "USA" AND Year = 2008 Country <> "USA" AND Year <> 2008 

D. Country = "USA" AND Year = 2008 (Country = "USA" AND Year <> 2008) OR (Country <> "USA") 

Answer: D


Q233. You are managing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database for Company.com. 

Through utilizing SQL Profiler, you decide to troubleshoot search function. 

You should make sure that it will cost a lot of time to query. 

Which is the correct answer? 

A. You should utilize store procedure. 

B. You should utilize Query Subcube 

C. You should utilize a Dynamic Management View (DMV) 

D. You should utilize Transactions Log. 

Answer: B


Q234. You are creating a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package for Company.com. 

The package should contain a Data Flow task with a Fuzzy Grouping transformation that creates data. 

You should browser the output data of the Fuzzy Grouping transformation to debug the package. 

Which is the correct answer? 

A. You should increase a Data Viewer object to the Data Flow task for constraints on the Fuzzy Grouping transformation. 

B. You should increase a DBCC SHRINKFILE to the Data Flow task for constraints on the Fuzzy Grouping transformation. 

C. You should increase a web service to the Data Flow task for constraints on the Fuzzy Grouping transformation. 

D. You should increase a Transactions log to the Data Flow task for constraints on the Fuzzy Grouping transformation. 

Answer: A


Q235. You are creating a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) instance which includes a parameter called 

Type that is utilized to filter some products for Company.com. 

You could utilize a dataset to include query listed below: 

SELECT Item.ProductID, Item.Name, Item.ListPrice 

FROM Production. Product AS Item 

WHERE Item.Category = @ Type; 

You should change the parameter to permit values. You should make sure that you could change the report to help search for Type values through utilizing fewer effort. 

Which is the correct answer? 

A. You should change the search to utilize the store procedure 

B. You should change the search to utilize the left join. 

C. You should change the search to utilize the IN operator. 

D. You should change the search to utilize the inner join. 

Answer: C


certleader.com

High value 70-448 interactive bootcamp:

Q236. DRAG DROP 

You have a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) Enterprise Edition instance. 

You need to add a second report server to this instance. 

In which order should you perform the steps? (To answer, move the appropriate five actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) 


Answer: 



Q237. You maintain a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database. 

When you process the Analysis Services database, you discover that a Duplicate Key error occurs. 

You need to modify the ErrorConfiguration property so that the error condition is reported and processing continues. 

Which object should you modify? 

A. The cube 

B. The partition 

C. The dimension 

D. The measure group 

Answer: C


Q238. You create a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) solution. 

The solution contains a time dimension named DimTime. You have a table named FactSales that contains the two columns named OrderDate and ShipDate. The two columns refer to the DimTime dimension. 

You need to ensure that the DimTime dimension can be used to browse through measures in the FactSales table for both OrderDate and ShipDate. 

What should you do? 

A. Create a reference relationship between the DimTime dimension and the FactSales measure group. 

B. Create a many-to-many relationship between the DimTime dimension and the FactSales measure group. 

C. Create two regular relationships between the DimTime dimension and the FactSales measure group. Use identical measure group columns. 

D. Create two regular relationships between the DimTime dimension and the FactSales measure group. Use different measure group columns. 

Answer: D


Q239. You are developing a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) instance for Company.com. 

In order to keep all reports render to Microsoft Excel only, you should compile the items, which are contained in the <Extension> subelement of the <Render> element in the RSReportServer.config file. 

Which is the correct answer below? 

A. You should set the value of the Type attribute to render where the value of the Name attribute is equal to EXCEL. 

B. You should set the value of the visible attribute to false where the value of the Name attribute is not equal to EXCEL. 

C. You should set the value of the Type attribute to prevent where the value of the Name attribute is not equal to EXCEL. 

D. You should add an OverrideNames subelement to the extension element where the value of the Name attribute is not equal to EXCEL. 

Answer: B 


Q240. You are a database developer and you have about two years experience in creating business intelligence (BI) solutions by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company which is named NaproStar and work as the technical support for the company which uses SQL Server2008. 

To meet the business development'a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) solution is created. 

Then a dimension named DimClient is created with the three attributes of Client, Age and Name. 

Of the three attributes, the Client is the key. There is a measure group named Production with the Granularity property set to Age and DimClient is related to this group. 

Now you receive an e-mail from your company CIO, according to his requirement, you should make sure that measure values can be retrieved based on the Age and Name attributes. 

To achieve this goal, what action should you perform? 

A. First the source attribute should be set to Age and the related attribute should be set to Client, and then the source attribute should be set to Name and the related attribute should be set to Client 

B. First the source attribute should be set to Name and the related attribute should be set to Client, and then the source attribute should be set to Age and the related attribute should be set to Client 

C. First the source attribute should be set to Client and the related attribute should be set to Age, and then the source attribute should be set to Age and the related attribute should be set to Name. 

D. First the source attribute should be set to Age and the related attribute should be set to Client, and then the source attribute should be set to Name and the related attribute should be set to Age 

E. First the source attribute should be set to Client and the related attribute should be set to Age, and then the source attribute should be set to Client and the related attribute should be set to Name 

Answer: C



see more 70-448 dumps