16 tips on How to 70-663 Test Like a Badass [145 to 160]

Exam Code: 70-663 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: PRO: Designing and Deploying Messaging Solutions with Microsoft Exchange Server 2010 (available in 2010)
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-663 Exam.

2016 Mar 70-663 Study Guide Questions:

Q145. Your company has 10 offices. The offices connect to the Internet by using a WAN link. The offices connect to each other by using a VPN connection. An Active Directory site exists for each office. You plan to deploy Exchange Server 2010. Each site will contain two Exchange Server 2010 servers. You need to recommend the placement of domain controllers and global catalog servers to meet the following requirements:

.Minimize the number of domain controllers

.Must be able to deliver e-mail messages between users of the same office, if a domain controller and a WAN link fail simultaneously

What should you recommend?

A. In each site, install two global catalog servers.

B. In each site, install two domain controllers. Enable Universal Group Membership caching for each site.

C. In each site, install two domain controllers. Create a publishing point for an offline address list on one Exchange server in each site.

D. In each site, install one domain controller that is configured as a global catalog server.

Enable Universal Group Membership caching for each site.

Answer: A


Q146. You have an Exchange Server 2010 organization that contains two Hub Transport servers. You need to design a recovery plan for the Hub Transport servers that meets the following requirements:

.Restores all Windows settings

.Restores all Exchange configurations

.Minimizes administrative effort

What should you include in the plan?

A. .Retention of Exchange server computer accounts in Active Directory .Backup and recovery of Windows system state

A recovery installation of Exchange Server 2010

B. .Retention of Exchange server computer accounts in Active Directory .Backup and recovery of transport queues

.A custom installation of Exchange Server 2010

C. Recovery of Windows system state. Backup and recovery of transport queues .A typical installation of Exchange Server 2010

D. Backup and recovery of Windows system state

.A repair installation of Windows Server 2008

.A typical installation of Exchange Server 2010

Answer: A


Q147. You work as the exchange administrator at Exambible.com. The Exambible.com network contains an Exchange Server 2010 Organization. A new Exambible.com security policy requires that smart card authentication be used for all connections to Outlook Web App (OWA). During the course of day you receive an instruction form the CIO to recommend a solution to management that will comply with the new security policy.

What should you do? (Choose all that apply.)

A. You should recommend that an Edge Transport server be deployed. Thereafter Windows Integrated Authentication should be disabled.

B. You should recommend that a certificate-based authentication be required for all Internet-facing Client Access servers.

C. You should recommend that a server that is configured to run Microosft Internet Security and Acceleration (ISA) Server be deployed.

Thereafter Kerberos contrained delegation should be enabled.

D. You should recommend that Windows Integrated Authentication be compulsary for all Internet-facing Client Access servers.

Answer: BC


Q148. Your network contains an internal network and a perimeter network that are separated by a firewall. The perimeter network contains an Exchange Server 2010 Edge Transport server. You plan to deploy an internal Exchange Server 2010 organization that meets the following requirements.

.Support EdgeSync synchronization

.Support encrypted delivery of outbound e-mail messages to the Edge Transport server .Minimize the attack surface of the internal network Which TCP ports should you allow from the internal network to the perimeter network?

A. 3389 and 25

B. 3389 and 636

C. 50636 and 25

D. 50636 and 135

Answer: C


Q149. You have an Exchange Server 2010 organization. You need to recommend a client access solution that meets the following requirements:

.Reduces the time required for users to reconnect to user mailboxes if a single Client Access server fails

.Prevents users from being prompted for authentication if a single Client Access server fails What should you recommend?

A. Client Access server array and hardware load-balancer

B. database availability group (DAG) and hardware load-balancer

C. failover clustering and database availability group (DAG)

D. Windows Network Load Balancing and failover clustering

Answer: A


70-663 exam answers

Refresh 70-663 download:

Q150. You work as the exchange administrator at Exambible.com. The Exambible.com network contains an Exchange Server 2010 Organization. Exambible.com has its headquarters in Stockholm where you are located.

The Exambible.com network contains a Hub Transport server that has anti-spam agents installed. You receive instruction from management to assign the administration of the Exchange 201 organization to a group named KingSecruity. To ensure productivity you need to make sure that users belonging to this group are able to manage anti-spam setting in the organization. You should thus ensure that your solution reduces the number of permissions that are assigned to KingSecurity.

What should you do?

A. You should consider assigning the Organization Management role group.

B. You should consider assigning the Server Management role group.

C. You should consider assigning the Hygiene Management role group.

D. You should consider assigning the Records Management role group.

Answer: D


Q151. You have an Exchange Server 2010 organization. Your company acquires another company that has an Exchange Server 2010 organization. You need to recommend a solution for the Exchange Server 2010 organization to meet the following requirements:

.All users must be able to view the global address lists (GALs) for both organizations .All users must be able to view free/busy information for users in both organizations What should you include in the solution?

A. .Implement Active Directory Federation Services (AD FS) .Run the Microsoft Exchange Inter-Organization Replication tool

B. .Implement Microsoft Identity Lifecycle Manager (ILM) 2007 .Create a two-way cross-forest trust between both organizations

C. .Create a federation trust between both organizations .Implement Microsoft Identity Lifecycle Manager (ILM) 2007 .Run the New Organization Relationship wizard

D. .Create a two-way cross-forest trust between both organizations .Implement Active Directory Federation Services (AD FS) .Run the Microsoft Exchange Inter-Organization Replication tool

Answer: C


Q152. A corporate environment includes deployments of Exchange Server 2010 in North America and Europe. All client computers connect to an Active Directory Domain Services (AD DS) domain named contoso.com. The topology of the Exchange organization is shown in the following table.  


Users with mailboxes hosted on server MB02 cannot remotely connect to their mailboxes by using OWA.   You need to recommend a solution that allows the users to remotely connect to their mailboxes.   What should you recommend?     

A. Set the ExternalUrl property on the CAHT01 OWA virtual directory to https://caht02.contoso.com/owa.

B. Set the InternalUrl property on the CAHT01 OWA virtual directory to https://owa.contoso.com/owa.

C. Set the ExternalUrl property on the CAHT02 OWA virtual directory to $null.

D. Set the InternalUrl property on the CAHT02 OWA virtual directory to $null.

Answer: C


Q153. A corporate environment includes Exchange Server 2010. The Exchange Server environment includes two Hub Transport servers, two Client Access servers, and two Mailbox servers on the internal network and two stand-alone Edge Transport servers in the perimeter network. The Mailbox servers are in a database availability group (DAG).   You are designing a solution to allow a third-party application to send email messages to both internal users and external users. You have the following requirements:   Ensure that the third-party application can use domain-based NTLM authentication method for outgoing messages. Ensure that if only one server has a hardware failure, all outgoing messages are accepted for delivery. Minimize the cost of the solution.   You need to recommend a solution that meets the requirements.   What should you recommend?     

A. Configure DNS round-robin rotation for SMTP connections to the Mailbox servers.

B. Deploy a hardware load balancer for SMTP connections to the Edge Transport servers.

C. Configure DNS round-robin rotation for SMTP connections to the Edge Transport servers.

D. Deploy a hardware load balancer for SMTP connections to the Hub Transport servers.

Answer: D


Q154. You work as a exchange administrator at Exambible.com. The Exambible.com network contains an internal network as well as a perimeter network. The primeter network contains an Exchange Server 2010 Edge Transport Server named EXAMBIBLE-EX. During the course of day you receive an instruction form the CIO to formulate a remote management solution for EXAMBIBLE-EX01 based on the set criteria below:

You need to ensure that management traffic is encypted. You nedd to ensure that remote administration is permitted fron the Internet network. You need to ensure that Exchange Management Console (EMC) is supported.

What should you do?

A. You should recommend that Windows Management Instrumentation Command-line (WMIC) be used.

B. You should recommend that Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) over Secure Socket Layer (SSL) be used.

C. You should recommend that Windows Remote Maagement (WinRM) over SSL be used.

D. You should recommend that Remote Desktop Protocol (RDP) over Secure Socket Layer (SSL) be used.

Answer: C


70-663 exam engine

Realistic 70-663 practice exam:

Q155. A corporate environment includes Exchange Server 2010 SP1 and client computers that run Microsoft Outlook 2010. You create a Hierarchical Address Book (HAB). Organizational groups must be added to the HAB and organized alphabetically. You need to recommend a solution for adding and alphabetizing the organizational groups. Which two actions should you recommend? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)     

A. Modify the PhoneticDisplayName parameter of the security groups.

B. Create security groups for the organizational groups and designate them as members of the HAB.

C. Create distribution groups for the organizational groups and designate them as members of the HAB.

D. Modify the DisplayName parameter of the distribution groups.

Answer: CD


Q156. You have an Exchange Server 2010 organization. Your companys legal department sends compliance e-mail messages by adding recipients to the blind carbon copy (Bcc) field. The companys compliance policy includes the following requirements:

.All e-mail messages sent to external recipients must be archived in a central repository .Compliance officers must be able to identify all the recipients of archived e-mail messages You need recommend a solution to meet the compliance policy requirements. What should you recommend?

A. journal rules

B. message tracking

C. Personal Archives

D. transport rules

Answer: A


Q157. You work as the exchange administrator at Exambible.com. The Exambible.com network contains an Exchange Server 2010 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for Exambible.com

The organization contains three Exchange Server 2010 Edge Transport Servers and seven Exchange Server 2010 Hub Transport servers. The Edge Transport server is used to transfert e-mail from your organization to the Internet. During the course of day you receive an instruction form the CIO to ensure that all clients is able to send encrypted messages to other organizations over the Internet as well as ensuring that communications between the Hub Transport servers and the Edge Transport servers is encrypted.

What should you do?

A. Your best option would be to deploy SMTP over SSL.

B. Your best option would be to implement Security/Multipurpose Internet Mail Extensions (S/MINE).

C. Your best option would be to deploy IPsec.

D. Your best option would be to implement Domain Securtiy.

Answer: B


Q158. A corporate environment includes an on-premise deployment of Exchange Server 2010 SP1. The company intends to migrate to a cloud-based Exchange Server 2010 SP1 service. The security team needs to perform the following tasks: Search multiple mailboxes for messages that meet specific criteria. Store search results in a specific mailbox. You need to recommend a solution for enabling security team members to perform the tasks. To which group should you recommend the security team members be assigned? 

A. the Domain Admins security group

B. the Discovery Management role-based access control (RBAC) role group

C. the Enterprise Admins security group

D. the Records Management role-based access control (RBAC) role group

Answer: B


Q159. You are employed as the exchange administrator at Exambible.com. The Exambible.com network contains an Exchange Server 2010 Organization. Exambible.com has its headquarters in Chicago and a branch office in Dallas. You are responsible for managing a Mailbox server named EXAMBIBLE-EX01. EXAMBIBLE-EX01 is configured to host two mailbox databases as well as one public folder database. Exambible.com wants you to recommend a high availability solution for EXAMBIBLE-EX01. You solution needs to ensure that the mailboxes and the public folders are accessible in the event of a single Maibox server failing. You should also minimize the amount of servers being deployed.

What should you do?

A. You should recommend that failover Clustering be installed on both servers. Then a single copy cluster (SCC) should be configured.

Thereafter a new server named EXAMBIBLE-EX04 should be deployed and configured as a dedicated public folder server.

B. You should recommend that failover clustering be installed on both servers.

The cluster continuous replicaton should be configured.

Thereafter the public folders should be replicated to EXAMBIBLE-EX03.

C. You should recommend that a database availibility group (DAG) be created and configured.

Then EXAMBIBLE-EX01 and EXAMBIBLE-EX03 should be added to the DAG.

Thereafter copies of the database should be created.

Lastly the public folder should be replicated to EXAMBIBLE-EX03.

D. You should recommend that a database availability group (DAG) be created and configured.

Then EXAMBIBLE-EX01 and EXAMBIBLE-EX03 should be added to the DAG.

Thereafter a new server named EXAMBIBLE-EX04 should be deployed.

Lastly database copies should be created and EXAMBIBLE-EX04 configured as a dedicated public folder server.

Answer: C


Q160. You have an Exchange Server 2010 organization. You need to recommend a mailbox storage management solution for your organization to meet the following requirements:

.Apply quota limits for users by department

.Automatically apply quota limits for new users

What should you recommend?

A. A storage group for each department.

B. A mailbox database for each department.

C. An organizational unit for each department.

D. A managed folder mailbox policy for each department.

Answer: B