[Realistic] 70-687 Microsoft download 136-150 (May 2016)

Exam Code: 70-687 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Configuring Windows 8
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-687 Exam.

2016 May 70-687 Study Guide Questions:

Q136. A company has Windows 8.1 client computers. All user data is stored locally. Each data file has a system access control list (SACL). 

You need to ensure that an event is generated when a user modifies a local file. 

Which audit policy setting should you configure? 

A. Audit process tracking 

B. Audit policy change 

C. Audit object access 

D. Audit privilege use 

Answer: C 


Q137. A company has an Active Directory Domain Services (AD DS) domain. Client computers in the Test department run Windows 8.1 and are connected to the domain. 

You need to ensure that Windows updates are not automatically applied and cannot be enabled by users. 

What should you do? 

A. Create a Group Policy object (GPO) to enable the Turn on recommended updates via Automatic Updates policy setting. 

B. Configure Windows Update to install updates automatically. 

C. Create a Group Policy object (GPO) to configure the Remove access to use all Windows Update features policy setting. 

D. Create a Group Policy object (GPO) to configure the Configure Automatic Updates policy setting. 

Answer: C 


Q138. A company has client computers that run Windows 8.1. Finance department employees store files in the C:\Finance directory. File History on. 

A Finance department employee attempts to restore a file to a previous version by using File History. The file is not available to restore. 

You need to establish why the file history is not available and ensure that it is available in the future. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Set the Protection Settings for drive C to On. 

B. Restore the data files from the Previous 

C. Versions tab located in the folder properties. 

D. Review the File History backup log. 

E. Move the file into a library. 

Answer: DE 


Q139. You update the video card driver on a portable computer that runs Windows 8.1. 

When a user connects the portable computer to an external monitor, the external monitor duplicates the display on the portable computer screen. You need to ensure that the user can display additional desktop space on the external monitor. What should you do? 

A. Run the DisplaySwitch /extend command. 

B. Start the computer from the Windows 8.1 installation media and perform a system image recovery. 

C. Roll back the video card driver to the previous version. 

D. Run the sic /scannow command. 

Answer: A 


Q140. You use a computer that has Windows 7 Professional (32-bit) installed. 

You need to migrate the computer to Windows 8.1 Pro (64-bit). 

Which installation method should you use? 

A. Download and run Windows 7 Upgrade Advisor. 

B. Download and run Windows 8.1 Upgrade Assistant. 

C. Start Windows 8.1 custom installation from a DVD. 

D. Open Windows Anytime Upgrade. 

Answer: C 


70-687  book

Renovate 70-687 vce:

Q141. You are a desktop administrator for your organization. 

Your organization has Windows 7 computers and wants to move to a Windows 8.1 solution. The organization purchases the licenses. 

You need to migrate from Windows 7 to Windows 8.1 while ensuring that programs, settings, and files migrate as well. 

What should you do? 

A. Choose the Change the product key. 

B. Choose a clean install and use Windows Easy Transfer. 

C. Choose an upgrade after running setup.exe from the Windows 8.1 disk. 

D. Choose a clean install from the Media boot without formatting. 

Answer: C 


Q142. You administer Windows 8.1 Enterprise computers in your company's Active Directory Domain Services (AD DS) domain. 

Your company uses several peripheral devices. The drivers for these devices are not available on Windows Update. 

You need to ensure that the drivers install when users connect these devices to their computers. 

What should you do? 

A. For the Group Policy setting Prioritize all digitally signed drivers equally during the driver ranking and selection process, select Disabled. 

B. From Device Manager, find the detected scanner device and select Update Driver. 

C. Add the following registry key to the computers: HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/Current Version/DevicePath. Add °/osystemroot%\inf and the UNC path to the drivers share. 

D. For the Group Policy setting Configure driver search locations, select Enabled. Make the drivers available on the UNC path to the driver's share. 

Answer: C 


Q143. A company has client computers that run Windows 8.1. 

You need to create a baseline performance report that includes disk status by using the least amount of administrative effort. 

What should you do? 

A. Start the System Diagnostics Data Collector Set. 

B. Create and start a custom Data Collector Set. 

C. Start the System Performance Data Collector Set. 

D. Add counters to Performance Monitor, and then print the Performance Monitor output. 

Answer: A 


Q144. You administer client computers in your company network. The network includes an Active Directory Domain Services (AD DS) domain. 

Employees in the human resources (HR) department are getting new Windows 8.1 Enterprise computers. The HR department uses a line of business (LOB) Windows Store app named Timesheet that is not available in Windows Store. 

You need to ensure that all employees in the HR department can use Timesheet on their new computers. 

What should you do? 

A. Set the Allow all trusted applications to install group policy to Enabled. 

B. Set the Turn off the Store application group policy to Enabled. 

C. Install and run the Microsoft Deployment Toolkit. 

D. Install and run the Windows App Certification Kit. 

Answer: A 


Q145. A company has client computers that run Windows 8.1. The client computers are in a workgroup. Windows Remote Management (WinRM) is configured on all computers. 

You need to configure a computer named COMPUTER1 to retrieve Windows event logs from all other computers in the workgroup. 

Which three actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose three.) 

A. Add machine accounts of all other computers to the Event Log Readers local group on COMPUTER1. 

B. Create and configure a collector-initiated subscription. 

C. Start the Windows Event Collector service on all computers other than COMPUTER1. 

D. Start the Windows Event Collector service on COMPUTER1. 

E. Create and configure a source computer.ainitiated subscription. 

F. Start the Windows Event Log service on all computers other than COMPUTER1. 

G. Add COMPUTER1 machine account to the Event Log Readers local group on all other computers. 

Answer: BDG 


70-687  book

Precise 70-687 bible:

Q146. A portable computer that runs Windows 8.1 uses a mobile broadband connection for the corporate wireless network. 

The computer also ha a wired corporate network connection. The computer successfully downloads Windows updates when connected to either network. 

You need to ensure that the computer automatically downloads updates by using Windows Update while also connected to the wireless corporate network connection. 

What should you do? 

A. Set the corporate wireless network to metered. 

B. Set the corporate wireless network to non-metered. 

C. Configure the Specify intranet Microsoft update service location local Group Policy setting. 

D. Configure a Windows Firewall connection security rule. 

Answer: B 


Q147. A company has Windows 8.1 client computers. 

The performance of a client computer decreases. You establish that the computer has been infected by malware. 

You need to restore the client computer to full functionality without losing the user's data, 

What should you do? 

A. Use the Refresh your PC without affecting your files function. 

B. Start the computer in Safe Mode. 

C. Install the corporate printer and set it as the default printer. Then add the home printer to the homegroup settings. 

D. Use the Remove everything and install Windows function. 

Answer: A 


Q148. A company has client computers that run Windows 8.1. The corporate network is configured for IPv4 and IPv6. 

You need to disable Media Sensing for IPv6 on the client computers without affecting IPv4 communications. 

What should you do on each client computer? 

A. Run the Disable-NetAdapterBinding Windows PowerShell cmdlet. 

B. Run the Disable-NetAdapter Windows PowerShell cmdlet. 

C. Run the Set-NetlPv6Protocol Windows PowerShell cmdlet. 

D. Run the Set-NetlPv4Protocol Windows PowerShell cmdlet. 

Answer: C 


Q149. A company has 100 client computers that run Windows 8.1. 

The client computers are connected to a corporate private network. 

Users are currently unable to connect from their home computers to their work computers by using Remote Desktop. 

You need to ensure that users can remotely connect to their office computers by using Remote Desktop. Users must not be able to access any other corporate network resource from their home computers. 

What should you do? 

A. Configure a Virtual Private Network connection. 

B. Configure the Remote Desktop Gateway IP address in the advanced Remote Desktop Connection settings on each client. 

C. Configure the local resource settings of the Remote Desktop connection. 

D. Configure a DirectAccess connection. 

Answer: B 


Q150. A company has an Active Directory Domain Services (AD DS) domain. All client computers are joined to the domain and run Window 8.1. You set up a management computer named COMPUTER1. 

You plan to administer COMPUTER1 by using Windows Remote Shell (WinRS) from your client computer. 

You are unable to connect to COMPUTER1 by running the winrs command. 

You need to ensure that you can manage only COMPUTER1 by using WinRS. 

What should you do? 

A. Run the winrsnetdom join command on all client computers. 

B. Run the winrsnetdom join command only on COMPUTER1. 

C. Run the winrmquickconfig command on all client computers. 

D. Run the winrmquickconfig command only on COMPUTER1. 

E. Run the winrs /ad /u:administrator command on COMPUTER1. 

Answer: D 



see more 70-687 dumps