15 tips on How to MB5-537 Test Like a Badass [1 to 15]

Exam Code: MB5-537 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Retail Management System 2.0 Store Operations
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass MB5-537 Exam.

2016 Mar MB5-537 Study Guide Questions:

Q1. Which is an example of an assembly item? 

A. A personal computer complete with keyboard, monitor, and mouse. The customer can upgrade different components such as the CPU, if necessary 

B. An emergency supply carrying case, which comes complete with bandages, medicine, an ice-pack, and gauze. The case is completely packaged together and no items can be substituted. 

C. A woman's blouse that comes in two different collar styles, three different colors, and sizes of Petite, Small, Medium, and Large. 

D. A beverage that is sold by the case, half-case, or per bottle. 

Answer: A 


Q2. Which is an example of a kit item? 

A. A personal computer complete with keyboard, monitor, and mouse. The customer can upgrade different components such as the CPU, if necessary. 

B. An emergency supply carrying case, which comes complete with bandages, medicine, an ice-pack, and gauze. The case is completely packaged together and no items can be substituted. 

C. A woman's blouse that comes in two different collar styles, three different colors, and sizes of Petite, Small, Medium, and Large. 

D. A beverage that is sold by the case, half-case, or per bottle. 

Answer: B 


Q3. Which process should you run if you are removing cash from the drawer to put it in a locked vault for security reasons but are not closing the batch? 

A. Cash payout 

B. Cash drop 

C. Blind closeout 

D. Enter closing amounts 

Answer: B 


Q4. Which function is used to open the cash drawer without completing a transaction? 

A. View Journals 

B. No Sale 

C. Discount 

D. Place Transaction on Hold 

Answer: B 


Q5. You have noticed the cashiers have been manually discounting several items at the register. What should you do to track the discounts? 

A. Mark the "Track discounts" Configuration Option in Store Operations Manager. 

B. On each discount method available, mark the "Track discounts" option. 

C. On each discount method available, mark the "Discount odd items" option. 

D. Create a reason code with a Type of "Customer Discount" for each possible discount. Mark both the "Prompt for reason codes on discounts" and the "Reason code required on discounts" Configuration Options in Store Operations Manager. 

Answer: D 


MB5-537 free practice questions

Most up-to-date MB5-537 practice:

Q6. Which OLE for POS (OPOS) device is supported by Store Operations? Choose the 2 that apply. 

A. MICR (Magnetic Ink Character Recognition) 

B. MSR (Magnetic Stripe Reader) 

C. Bump Bar 

D. Coin Dispenser 

Answer: AB 


Q7. Which Store Operations feature allows cashiers to quickly switch shifts while safely counting their drawer closing amounts away from the register, also allowing them to Z out at a later time? 

A. Post Closed Batches 

B. Perform Blind Closeout 

C. ZZ Report 

D. Secure Drawer 

Answer: B 


Q8. In the following scenario, how many will Store Operations suggest to order of this item considering the following? Quantity On Hand = 6; Quantity Committed = 1; On Order = 12; Reorder Point = 36; Restock Level = 48 

A. 30 

B. 31 

C. 48 

D. 82 

Answer: B 


Q9. How should you configure Store Operations if you wish to close the billing cycle on the last day of each month? 

A. Set the "Day of the month that accounts will be closed on" Configuration option to 1. 

B. Set the "Day of the month that accounts will be closed on" Configuration option to EOM. 

C. Set the "Day of the month that accounts will be closed on" Configuration option to 28. 

D. Set the "Day of the month that accounts will be closed on" Configuration option to 31. 

Answer: D 


Q10. Which Tax Schedule Basis should be used if your business is primarily from mail order or catalog? 

A. Assign tax schedules on a per item basis 

B. Assign tax schedules on a per item basis with the Default item tax group set to a localized tax 

C. Assign tax schedules on a per customer basis 

D. None (do not configure the Tax Schedule Basis) 

Answer: C 


MB5-537 free practice questions

Tested MB5-537 sample question:

Q11. Which Tender Type selected at the POS would increase a customer's receivable balance? 

A. Credit Card 

B. Account 

C. Voucher 

D. Cash 

Answer: B 


Q12. Which is an example of a kit item? 

A. A personal computer complete with keyboard, monitor, and mouse. The customer can upgrade different components such as the CPU, if necessary. 

B. An emergency supply carrying case, which comes complete with bandages, medicine, an ice-pack, and gauze. The case is completely packaged together and no items can be substituted. 

C. A woman's blouse that comes in two different collar styles, three different colors, and sizes of Petite, Small, Medium, and Large. 

D. A beverage that is sold by the case, half-case, or per bottle. 

Answer: B 


Q13. When receiving a purchase order in Microsoft Dynamics Retail Management System Store Operations, which item attributes are you able to change directly from the receiving window? Choose the 3 that apply. 

A. The price of the item 

B. The cost of the item on that receipt 

C. The items department and category 

D. The number of items received 

Answer: ABD 


Q14. After tendering and completing a sale transaction, you noticed on the receipt that an item was incorrectly sold with the wrong price. How should you cancel the last sale making sure all item and transaction details are kept in tact and are completely reversed? 

A. Choose No sale to cancel the sale. 

B. Recall the transaction for return. 

C. Use the Escape key on your keyboard and chooseYes when prompted to cancel the sale. 

D. Perform a post-void. 

Answer: D 


Q15. In which Retail Management System application can you export data by first executing a T-SQL (Transact-SQL) query? 

A. Administrator 

B. Manager 

C. POS 

D. None of the above. 

Answer: A