15 tips on How to MB5-537 Test Like a Badass [16 to 30]

Pinpoint of MB5-537 exam answers materials and rapidshare for Microsoft certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated MB5-537 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Retail Management System 2.0 Store Operations exam Today!

2016 Apr MB5-537 Study Guide Questions:

Q16. Which of the following cases best satisfies the requirements of a situation when a Work Order is used? 

A. The customer pays a deposit for the store to hold the item. They then make small periodic payments, picking up the item only when the balance is paid in full. 

B. The sales representative prints a price list for specific items a customer is interested in. 

C. The customer pays a deposit on a transaction consisting of item and a service charge. When the service has been completed they pay the remaining balance and pick up the item. 

D. The store is currently out of the item, and the customer requests the item be ordered. 

Answer: C 


Q17. Which operation in Store Operations Administrator should be performed if you would like to remove the historical information in a Store Operations database? 

A. Upgrade 

B. Reindex 

C. Check 

D. Delete Transactions 

Answer: D 


Q18. What process will complete and close a batch of credit card transactions that were authorized over a period of time? 

A. Close Billing Cycle 

B. Post Closed Batches 

C. Settle EDC Batch 

D. Inventory Transfer Out 

Answer: C 


Q19. A sales representative (Sales Rep) is added to a transaction in which ways? Choose the 2 that apply. 

A. 1 Sales Rep per Transaction 

B. 1 Sales Rep per Line Item 

C. Multiple Sales Reps per Line Item 

D. None of the above 

Answer: AB 


Q20. When receiving items on a Purchase Order, what must be done before the quantities are actually updated in the database? 

A. Click "Edit" 

B. Click "Receive All" 

C. Click "Commit" 

D. Click "Save" 

Answer: C 


MB5-537 exam

Avant-garde MB5-537 test question:

Q21. Which application must be installed on each register that will use the offline database feature? 

A. Microsoft Office 

B. Microsoft Dynamics - Retail Management System Headquarters 

C. Microsoft Desktop Engine (MSDE) or SQL Express 

D. No additional applications are necessary. 

Answer: C 


Q22. Considering the following, which discount method satisfies the requirements? Three flavors of nutrition bars are defined as separate inventory items priced at $1.50 each. A customer should be able to purchase any combination of the three flavors at the following prices: 2 for the full price, and the next 1 for $0.75. 

A. BuyX and getYforZ 

B. Item Quantity Discount 

C. Mix & Match 

D. Sale Price 

Answer: A 


Q23. Which application must be installed on each register that will use the offline database feature? 

A. Microsoft Office 

B. Microsoft Dynamics - Retail Management System Headquarters 

C. Microsoft Desktop Engine (MSDE) or SQL Express 

D. No additional applications are necessary. 

Answer: C 


Q24. When receiving a purchase order in Microsoft Dynamics Retail Management System Store Operations, which item attributes are you able to change directly from the receiving window? Choose the 3 that apply. 

A. The price of the item 

B. The cost of the item on that receipt 

C. The items department and category 

D. The number of items received 

Answer: ABD 


Q25. Which report that prints at the POS displays information regarding the up-to-the-minute sales statistics of the register? Note: Generating this report does not close the batch. O 

A. X Report 

B. Z Report 

C. ZZ Report 

D. Detailed Sales Report 

Answer: A 


MB5-537 exam price

Highest Quality MB5-537 answers:

Q26. Which Tax Schedule Basis should be used if your business is primarily from mail order or catalog? 

A. Assign tax schedules on a per item basis 

B. Assign tax schedules on a per item basis with the Default item tax group set to a localized tax 

C. Assign tax schedules on a per customer basis 

D. None (do not configure the Tax Schedule Basis) 

Answer: C 


Q27. Which tab in File | Configuration of Administrator would be used to define a merchant's credit card authorization software? 

A. Database 

B. Paths 

C. EDC 

D. HQ Client 

Answer: C 


Q28. Which processes can you NOT perform while in offline mode? Choose the 2 that apply. 

A. Quotes 

B. Regular Sales transaction 

C. Z Report 

D. Recall an offline transaction for return 

Answer: AC 


Q29. Product labels are defined in files with which file extension? 

A. .LBL 

B. .MNU 

C. TXT 

D. .XML 

Answer: A 


Q30. Which subfolder within the Store Operations folder are the backup (.bck) files stored in on your hard drive after installing Store Operations? 

A. \Misc 

B. \DB 

C. \DBFiles 

D. \Databases 

Answer: C