10 tips on transcender 1z0-053

Downloadable of 1Z0-053 exam prep materials and Q&A for Oracle certification for client, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-053 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Database 11g: Administration II exam Today!

2016 May 1Z0-053 Study Guide Questions:

Q261. What command would you issue to enable automated backups of control files?

A. alter database controlfile autobackup on

B. alter system controlfile autobackup on

C. configure controlfile autobackup on

D. enable controlfile autobackup

Answer: C


Q262. What methods of point-in-time recovery are available? (Choose all that apply.)

A. Change-based

B. Cancel-based

C. Time-based

D. Sequence number-based

E. Transaction number-based

Answer: ABCD


Q263. Which of the following are not fundamental tasks of the Support Workbench? (Choose all that apply.)

A. View long-running SQL workloads

B. View problem details

C. Gather additional diagnostic information

D. Create a Service Request

E. Clean up incident data after upload to Oracle Support

Answer: AE


1Z0-053  exam prep

Avant-garde vce oracle 1z0-053:

Q264. Tape streaming is not happening while performing RMAN tape backup. On investigation, you find that it is not because of the incremental backup or the empty file backup and that RMAN is sending data blocks to the tape drive fast enough.

What could be a solution to make tape streaming happen during the backup?

A. Configure backup optimization

B. Configure the channel to increase MAXOPENFILES

C. Configure the channel to increase the capacity with the RATE parameter 

D. Configure the channel to adjust the tape buffer size with the BLKSIZE option

Answer: C


Q265. View the exhibit and examine the TRANS table's storage information.

After a massive delete operation, you executed the following statement to shrink the TRANS table:

SQL> ALTER TABLE trans SHRINK SPACE CASCADE;

Which statement describes the outcome of the command?

Exhibit:


A. An error is produced.

B. The table and all related objects are compacted and the position of the high-water mark (HWM) for the table is adjusted

C. The table and related indexes are compacted but the position of the high-water mark (HWM) for the table remains unchanged

D. The unused space in the table is reclaimed and returned to the tablespace and the data manipulation language (DML) triggers on the table are fired during the shrinking process

Answer: B


Q266. The database is running in the ARCHIVELOG mode. It has three redo log groups with one member each. One of the redo log groups has become corrupted. You have issued the following command during the recovery of a damaged redo log file:

ALTER DATABASE CLEAR UNARCHIVED LOGFILE GROUP 3;

Which action should you perform immediately after using this command?

A. You should perform a log switch

B. You should make a backup of the database

C. You should switch the database to the NONARCHIVELOG mode

D. You should shut down the database instance and perform a complete database recovery

Answer: B


1Z0-053  exam prep

Guaranteed 1z0-053 free dumps:

Q267. You have not configured Oracle Managed Files (OMF) in your database. You do not want to scan the entire datafile every time an incremental backup is performed. You decide to enable the block change tracking feature. Which statement should you use to enable the block change tracking feature?

A. ALTER DATABASE ENABLE BLOCK CHANGE TRACKING;

B. ALTER SYSTEM ENABLE BLOCK CHANGE TRACKING USING FILE <path>;

C. ALTER DATABASE ENABLE BLOCK CHANGE TRACKING USING FILE <path>;

D. ALTER SYSTEM ENABLE BLOCK CHANGE TRACKING;

Answer: C


Q268. In order to perform Flashback Transaction Query operations, which of these steps are required? (Choose all that apply.)

A. Ensure that database is running with version 10.1 compatibility.

B. Enable Flashback Logging.

C. Enable Supplemental Logging.

D. Ensure that the database is running with version 10.0 compatibility.

E. Ensure that the database is in ARCHIVELOG mode

Answer: CD


Q269. What is the proper procedure to recover a lost tempfile? 

A. Restore the backup copy of the tempfile from the backup media.

B. Re-create the tempfile with the create tempfile command.

C. Copy an existing tempfile from another database.

D. Re-create the tempfile with the create tablespace command.

E. Re-create the tempfile with the alter tablespace command.

Answer: E


Q270. Your database instance is running. You are not able to access Oracle Enterprise Manager Database Control because the listener is not started.

Which tool or utility would you use to start the listener?

A. Oracle Net Manager

B. Listener Control utility

C. Database Configuration Assistant

D. Oracle Net Configuration Assistant

Answer: B



see more 1Z0-053 dumps