10 tips on 1z0-053 dumps

Pinpoint of 1Z0-053 latest exam materials and lab for Oracle certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-053 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Database 11g: Administration II exam Today!

2016 May 1Z0-053 Study Guide Questions:

Q331. You issue the following command on the RMAN prompt.

REPORT NEED BACKUP DAYS 5;

Which statement is true about executing this command?

A. It will display a list of files that need incremental backup

B. It will display a list of files that need backup after five days

C. It will display a list of files that were backed up in the last five days

D. It will display a list of files that have not been backed up in the last five days

E. It will apply the current retention policy to determine the files that need to be backed up

Answer: D


Q332. Which of these formats represents the correct hierarchy for the ADR?

A. <diagnostic_dest>/rdbms/diag/<dbname>/<instname>

B. <diagnostic_dest>/diag/rdbms/<instname>/<dbname>

C. <diagnostic_dest>/diag/rdbms/<dbname>/<instname>

D. None of the above

Answer: C


Q333. Which is the correct command to put the database in ARCHIVELOG mode?

A. alter database archivelog

B. alter system enable archivelog mode

C. alter database enable archive

D. alter database archivelog enable

E. None of the above

Answer: A


1Z0-053  latest exam

Leading 1z0-053 forum:

Q334. Which of the following is a valid way of putting a tablespace named DAVE_TBS into hot backup mode?

A. alter tablespace DAVE_TBS backup mode;

B. alter tablespace DAVE_TBS start backup;

C. alter tablespace DAVE_TBS begin backup;

D. alter tablespace DAVE_TBS backup begin;

E. alter tablespace DAVE_TBS backup;

Answer: C


Q335. Globalization support is implemented through the text- and character-processing functions provided by which Oracle feature?

A. RSTLNE

B. NLSRTL

C. LISTENER

D. NLSSORT

E. Linguistic sorts

Answer: B


Q336. What is the purpose of the RMAN recovery catalog? (Choose all that apply.)

A. It must be used because all RMAN-related backup and recovery metadata information is contained in it.

B. It provides a convenient, optional, repository of backup- and recovery-related metadata.

C. It provides the ability to store RMAN scripts for global use by any database that has access to the repository.

D. It provides a means of storing all RMAN backup sets physically in an Oracle database server.

E. It provides the ability to store backup records for more than a year.

Answer: BCE


1Z0-053  latest exam

Tested 1z0-053 pdf free download:

Q337. What does the output on this report indicate?

RMAN> report need backup;

RMAN retention policy will be applied to the command

RMAN retention policy is set to redundancy 1

Report of files with less than 1 redundant backups

File #bkps Name

---- ----- ------------------------------------------

5 0 C:\ORACLE\ORADATA\ORCL\MY_DATA_01.DBF

A. The my_data_01.dbf datafile is corrupted and needs to be restored.

B. The my_data_01.dbf datafile has not yet been backed up. This report does not imply that the data in the datafile can not be recovered.

C. The my_data_01.dbf datafile has not yet been backed up. This report implies that the data in the datafile can not be recovered.

D. The my_data_01.dbf datafile no longer meets the retention criteria for backups.

E. Datafile 5 is missing.

Answer: B


Q338. ASM supports all but which of the following file types? (Choose all that apply.)

A. Database files

B. Spfiles

C. Redo-log files

D. Archived log files

E. RMAN backup sets

F. Password files

G. init.ora files

Answer: FG


Q339. You have backed up your database using image copies. You have lost the SYSTEM tablespace and need to restart your database as quickly as possible. What is the correct solution? 

A. Restore the SYSTEM tablespace from the last backup set and then recover the database.

B. Restore the SYSTEM tablespace image copy using the restore command and then restore the database.

C. Use the switch datafile command to instantly switch to the datafile copy, recover the tablespace, and open the database.

D. The database is not recoverable in this situation with image copies.

E. Manually copy the datafile image copy to the correct location and then manually restore the database from SQL*Plus.

Answer: C


Q340. What does the SCN represent?

A. The system change number, which is a point in time relative to transactions within a given database.

B. A number that represents time. Thus, at 1300 hours, the SCN is the same on all databases.

C. The security change number, which represents the security code that is needed to access any database structure.

D. A conversion factor that converts internal database time to external clock time.

E. UTC time in the database, providing a standardized way of tracking time in Oracle.

Answer: A



see more 1Z0-053 dumps