comptia ctt+ essentials tk0-201 : May 2016 Edition

Exam Code: TK0-201 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CTT+ Exam (Certified Technical Trainer)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass TK0-201 Exam.

2016 May TK0-201 Study Guide Questions:

Q131. When writing an exam question, which of the following should be covered?

A. Study objectives

B. Pre-requisite knowledge

C. Inferred knowledge

D. Course objectives

Answer: D


Q132. An instructor is preparing to teach in a virtual classroom with twenty-five learners. Ten of the learners, all from the same location, report that they cannot login to the virtual classroom. Which of the following is the MOST likely cause?

A. Anti-virus software is blocking the virtual classroom connection.

B. The learner's computers cannot handle the virtual classroom.

C. Firewall issues at the instructor's location.

D. Firewall issues at the learners' location.

Answer: D


Q133. An instructor notices that several learners in a virtual classroom have not been actively participating. The learners are still connected to the session. Which of the following would be the FIRST action to re-engage the learners in the class?

A. Send them a private message to make sure they understand the material

B. Survey the class with a question and require a response.

C. Use more visual demonstrations to get the learners interested.

D. Send the class a public message that everyone needs to participate.

Answer: B


TK0-201  simulations

Up to the minute tk0-201 vce:

Q134. During the start of the class, three of the learners who are competent in the subject matter inform the instructor that their attendance in the class is due to job requirement. Which of the following techniques will BEST motivate these three learners to get more out of the class?

A. Give the three learners various scenarios about how the acquired knowledge will increase their effectiveness.

B. Ask the three learners to share information they have learned from their real life experiences to the rest of the class.

C. Ask the three learners to lead discussions and aid the other learners in the class if needed.

D. Find out what the three learners know and focus on what they might not know about the subject matter.

Answer: A


Q135. An instructor arrives for a lab class with twelve laptops. The contact takes the instructor into a conference room that contains one large table and twelve chairs. There are no visible outlets in the room. Which of the following should the instructor do?

A. Request assistance to locate outlets or for an extension cord to be run into the room.

B. Instruct the learners at the beginning of the class that laptops will not be used in the course.

C. Run the class on battery power using the laptops as minimally as possible.

D. Select a different room that accommodates twelve learners and has visible outlets.

Answer: A


Q136. While teaching a class two learners are constantly having difficulties with the material, and ask the instructor questions after every lecture. They are always the last two to finish any exercises. Many of the learners start noticing how frustrated the instructor is getting with the two learners, and comment on how the instructor's gestures are negative towards the two learners. Which of the following describes the correct non-verbal communication that the instructor should have in this situation?

A. Do not respond to the two learners and continue with the class.

B. Smite and call on the two learners very frequently.

C. Keep eye contact with the learners and spend time with them after class.

D. Speak louder to the two learners when explaining.

Answer: C


TK0-201  simulations

Realistic tk0-201 pdf:

Q137. Which of the following is the BEST example of a probing question?

A. "Which partner would be best suited for this task?"

B. "Would you be comfortable explaining this procedure to another learner?"

C. "Which plan did you use to accomplish this task?"

D. "Can you elaborate on how you would accomplish this task"?" 

Answer: D


Q138. An instructor is contracted to teach a highly technical on-site course. The instructor walks into a classroom filled with learners from various backgrounds. Which of the following should the instructor do FIRST?

A. Ask each student about their level of knowledge about the content in order to tailor the courseware

B. Incorporate more demonstrations during course delivery to make the content more interesting.

C. Immediately discuss the nature of the situation with the course contact and ask how much of the content should actually be taught

D. Reschedule the class after a skills assessment to better prepare for the class.

Answer: A


Q139. A manager has assigned a group of learners to take a course. All of the learners are familiar with the course topics. A new student arrives after lunch on the first day and informs the instructor that they are a new-hire and are not familiar with the course topics. Which of the following BEST describes the step the instructor should take?

A. Remove the student from the class so they do not disrupt their co-workers.

B. Pair the non-experienced student with an experienced student for assistance.

C. Give the student additional resources for independent study.

D. Assess the entire group to determine where additional assistance is needed.

Answer: B


Q140. When a learner leans back and crosses their arms in response to a direct question, this MOST likely indicates they:

A. Know the answer but do not want to share it with the rest of the class

B. Are indifferent to the question and want to be disruptive to the class

C. Are uncomfortable with their knowledge of the correct answer

D. Are interested, invested but considering their response carefully

Answer: C



see more TK0-201 dumps