Super to oracle database 11g dba ii 1z0-053

Cause all that matters here is passing the Oracle 1Z0-053 exam. Cause all that you need is a high score of 1Z0-053 Oracle Database 11g: Administration II exam. The only one thing you need to do is downloading Exambible 1Z0-053 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Aug ocp exam 1z0-053:

Q361. You execute the following Recovery Manager (RMAN) commands in (he following order:

BACKUP VALIDATE DATABAE

RECOVER CORRUPTION LIST;

Which (two tasks are performed by these commands? (Choose two.)

A. Repair the corrupted blocks. If any. In the backup created.

B. Populate VSCOPV_CORRUPTION with names of files that have corrupted blocks-

C. Back up the database after checking whether array of the files have corrupted blocks.

D. Discover any corrupt blocks that are viewable with the VSDATABASE_BI-OCK_CORBUPTION view.

E. Repair all corrupted blocks that have been logged in the VSDATABASE_BLOCK_ CORRUPTION

Answer: BC


Q362. Which of the following ALTER DISKGROUP commands does not use V$ASM_OPERATION to record the status of the operation?

A. ADD DIRECTORY

B. DROP DISK

C. RESIZE DISK

D. REBALANCE

E. ADD FAILGROUP

Answer: A


Q363. How can you reverse the effects of an ALTER DISKGROUP ... DROP DISK command if it has not yet completed?

A. Issue the ALTER DISKGROUP ... ADD DISK command.

B. Issue the ALTER DISKGROUP ... UNDROP DISKS command.

C. Issue the ALTER DISKGROUP ... DROP DISK CANCEL command.

D. Retrieve the disk from the Recycle Bin after the operation completes.

Answer: B


Q364. Examine the following RMAN command:

RMAN> CONFIGURE ENCRYPTION FOR DATABASE ON;

RMAN> BACKUP DATABASE PLUS ARCHIVELOG;

Which prerequisite must be met before accomplishing the backup?

A. Provide a password for the encryption

B. Set up an Oracle wallet for the encryption

C. No setup is required as it is a default encryption method

D. Both Oracle wallet and password must be set up for the encryption

Answer: B


Q365. By setting the value of MEMORY_TARGET to zero and setting the value of SGA_TARGET to a nonzero value, you will enable which of the following memory-management options?

A. Automatic PGA Memory Management

B. Automatic SGA Memory Management

C. Automatic Shared Memory Management

D. Automatic Memory Management

E. Manual SGA Memory Management

F. None of the above

Answer: C


1Z0-053 test

Up to the minute 1z0-053 forum:

Q366. User SCOTT wants to back out the transactions on the REGIONS table in his schema. As a DBA, which commands must you execute to enable SCOTT to flash back the transactions? (Choose four.)

A. ALTER DATABASE FLASHBACK ON;

B. GRANT SELECT any transaction TO scott;

C. GRANT EXECUTE ON dbms_flashback TO scott;

D. ALTER DATABASE ADD SUPPLEMENTAL LOG DATA;

E. ALTER TABLESPACE undots1 RETENTION GUARANTEE;

F. ALTER DATABASE ADD SUPPLEMENTAL LOG DATA (PRIMARY KEY) COLUMNS;

Answer: BCDF


Q367. Which statements are true regarding the Query Result Cache? (Choose all that apply.)

A. It can be set at the system, session, or table level.

B. It is used only across statements in the same session.

C. It can store the results from normal as well as flashback queries.

D. It can store the results of queries based on normal, temporary, and dictionary tables.

Answer: AC


Q368. Which two activities are NOT supported by the Data Recovery Advisor? (Choose two.) 

A. Diagnose and repair a data file corruption offline.

B. Diagnose and repair a data file corruption online.

C. Diagnose and repair failures on a standby database.

D. Recover from failures in the Real Application Cluster (RAC) environment.

Answer: CD


Q369. Which type of backup backs up only data blocks modified since the most recent backup at the same level or lower?

A. Differential incremental backup

B. Different incremental backup

C. Cumulative backup

D. Cumulative incremental backup

Answer: A


Q370. Which components are needed for successful and most efficient recovery.

A. The backup RB3 and the current online redo log files

B. the backup RB2 and the archived redo log files after the log sequence number 15622

C. Backup R81 and the archived redo log hies after the log sequence number 12871

D. The backup RB3 and the archived redo log files after the log sequence number 16721

Answer: A



see more 1Z0-053 dumps