comptia linux+ lx0-101 pdf : May 2016 Edition

Exam Code: LX0-101 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA Linux+ [Powered by LPI] Exam 1
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass LX0-101 Exam.

2016 May LX0-101 Study Guide Questions:

Q31. Pressing the Ctrl-C combination on the keyboard while a command is executing in the foreground sends which of following signal codes? 

A. 1 (SIGHUP) 

B. 2 (SIGINT) 

C. 3 (SIGQUIT) 

D. 9 (SIGKILL) 

E. 15 (SIGTERM) 

Answer: B


Q32. An administrator is planning a partition scheme for a new Linux installation. Which of the following directories should the administrator consider for separate partitions? (Select THREE). 

A. /etc 

B. /home 

C. /var 

D. /lib 

E. /tmp 

Answer: BCE


Q33. CORRECT TEXT 

What command will print the shared libraries for the file /usr/lib/libpng12.so? (Provide the full command with library name but without any other options or parameters). 

Answer: /USR/BIN/LDD/USR/LIB/LIBPNG12.SO,LDD/USR/LIB/LIBPNG12.SO 


LX0-101  simulations

Update studying for lx0-101:

Q34. CORRECT TEXT 

What command with all options and/or parameters will send the signal USR1 to any executing process of program apache2? 

Answer: KILLALL-SSIGUSR1APACHE2,KILLALL-SUSR1APACHE2,KILLALL-SIGUSR1APACHE2,KILLALL-USR1APACHE2 


Q35. In GRUB's configuration file an administrator finds the following line: root (hd1,4) Which of the following is the corresponding device name on a Linux system? 

A. /dev/hda4 

B. /dev/hda5 

C. /dev/hdb4 

D. /dev/hdb5 

Answer: D


Q36. An administrator has just added a CD-ROM drive (/dev/hdd) to a system and added it to the administrator's fstab. Typically the administrator can use which of the following commands to mount media in that drive to /mnt/cdrom? 

A. mount /dev/cdrom /mnt/cdrom 

B. mount /dev/cdrom 

C. mount -t cdrom /dev/cdrom /mnt/cdrom 

D. mount /mnt/cdrom 

E. automount /mnt/hdd /mnt/cdrom} 

Answer: D


LX0-101  simulations

Breathing lx0-101 exam cost:

Q37. CORRECT TEXT 

What command with all options and/or parameters will send the signal USR1 to any executing process of program apache2? 

Answer: KILLALL-SSIGUSR1APACHE2,KILLALL-SUSR1APACHE2,KILLALL-SIGUSR1APACHE2,KILLALL-USR1APACHE2 


Q38. Which of the following sed commands will replace all instances of the string foo with the string foobar changing the file file1.txt in place? 

A. sed 's/foo/foobar/g' file1.txt 

B. sed 's/foo/foobar/g' file1.txt > file1.txt 

C. sed 's/foo/foobar/g' file1.txt | file1.txt 

D. sed -i 's/foo/foobar/g' file1.txt 

E. sed -i 's/foo/foobar/g' file1.txt > file1.txt 

Answer: D


Q39. An administrator has created a really long letter and after the administrator is done, notices that the name "Bob" has been used many times. The administrator forgot to capitalize it in many instances. Which of the following commands would replace "bob" with "Bob" in all instances and generate a new letter for printing? 

A. sed '/bob/Bob' letter > newletter 

B. sed s/bob/Bob/ letter < newletter 

C. sed 's/bob/Bob' letter > newletter 

D. sed 's/bob/Bob/g' letter > newletter 

E. sed 's/bob, Bob/' letter > newletter 

Answer: D


Q40. Which of the following directories contains additional information about installed packages? 

A. /usr/share/documentation 

B. /usr/local/share/documentation 

C. /usr/local/doc 

D. /usr/share/doc 

E. /usr/packages/doc 

Answer: D



see more LX0-101 dumps