Top 10 testing material 1Z0-414 for examinee (41 to 50)

Our own Oracle engineers will always be trying to find a way to decipher the most recent 1Z0-414 on the internet questions. It is possible to download the most recent 1Z0-414 puts on our Pass4sure internet site. All of us not only offer 1Z0-414 pdf file tests but also the software program model. Pass4sure 1Z0-414 check engine creates a simulation from the environment when the 1Z0-414 appears, offers a great chance to exercise the particular Oracle check communicative environment. Based on your own examination preparing, it is possible to pick any 1Z0-414 model to examine versatility. Passing 1Z0-414 examination will become simpler quicker through researching Oracle 1Z0-414 exercise tests.

2016 Jul 1Z0-414 free practice questions

Q41. A storage administrator created a user with the default role of basic. Identify two actions that the new user can perform. 

A. Delete LUNs. 

B. Delete Users. 

C. Delete Storage Pool. 

D. Create new LUNs. 

E. Create Storage Pool. 

F. Add New Users. 

Answer: D,E 


Q42. A storage administrator is configuring the ZFS Storage Appliance for applications with large block random read and write I/O and mixed block size of sequential read and write I/O. 

What should be the optimal record size? 

A. 8 KB 

B. 64 KB 

C. 128 KB 

D. 256 KB 

E. 512 KB 

Answer: A 


Q43. Consider the following authorizations for a role called David admin, assigned to user David: 


Which statement is true? 

A. David can create shares in project "David". 

B. David can create snaps and clones shares in project "hank". 

C. David can define new users. 

D. David can reboot the appliance. 

E. David can define the protocols used to access LUNs or shares within project "David". 

Answer: C 


Q44. Which client is used to authenticate as local users when using the Active Directory Service in the workgroup mode? 

A. NIS 

B. NIS+ 

C. SMB 

D. UNIX 

Answer: C 

Explanation: his document focuses on the process of creating and sharing filesystems in both domain and workgroup mode, joining a domain, mounting SMB shares within the domain, and managing object rights 

http://www.oracle.com/technetwork/server-storage/sun-unified-storage/documentation/mswindows-integration-063012-1690774.pdf 


Q45. A storage administrator needs to configure a storage pool for an application that requires high performance but must also have high availability. 

Which data profile should be selected? 

A. Striped 

B. Mirrored 

C. Double-parity RAID 

D. Triple-parity RAID 

E. Single-parity RAID 

Answer: A 


1Z0-414 exam question

Improved 1Z0-414 exam prep:

Q46. Which two maintenance workflows does the Oracle ZFS Storage plug-in for Oracle Enterprise Manager Grid controller provide? 

A. Add agents for Oracle Enterprise Manager Monitoring. 

B. Configure for Oracle Enterprise Manager Monitoring. 

C. Unconfigure for Oracle Enterprise Manager Monitoring. 

D. Assign agents for Oracle Enterprise Manager Monitoring pool. 

Answer: B,C 

Explanation: The Sun ZFS Storage plug-in for Oracle Enterprise Manager Grid controller provides first-class monitoring to the grid controller environment for the Sun ZFS Storage appliance family with the ability to: 

. Monitor Sun ZFS Storage appliances . Gather storage system information, configuration information and performance information of accessible storage components . Raise alerts and violations based on thresholds and monitoring information 

collected by the tool 

. Provide out-of-the-box reports that complement analytics 

. Support monitoring by remote agents. 

Once an appliance is configured to be monitored by the grid controller, analytics worksheets and datasets are created to bridge the grid controller administrator's view to the deeper level of detail provided by the real-time analytics available within the appliance. The management plug-in is available at the following link: Oracle Technology Network It is packaged with an installation guide that should be read by both administrators of the 

grid controller and storage administrators of appliances being monitored. 

Included with each appliance are two workflows that are used respectively to prepare a 

system for monitoring, or to remove the artifacts created for the monitoring environment: 

. Configure for Oracle Enterprise Manager Monitoring 

. Unconfigure Oracle Enterprise Manager Monitoring 

 http://docs.oracle.com/cd/E27998_01/html/E48433/integration__oracle_grid_controller.html 


Q47. An administrator wants to add an advanced statistic to a work sheet. How will the administrator make the statistic available? 

A. No action is required. Advanced Statistics are enabled by default. 

B. Under Configuration > Dashboard > Preferences, select "Make available advanced analytics statistics" and click Apply. 

C. Under Status > Dashboard > Preferences, select "Make available advanced analytics statistics" and click Apply. 

D. Under Configuration > Preferences, select "Make available advanced analytics statistics" and click Apply. 

Answer: A 

Explanation: By default, the Statistics available under Analystics are basic and useful to most storage administrators. http://www.bergendorf.net/files/7xxx-LAB_v07_p03.pdf 


Q48. A storage administrator needs to create a user. Which two methods can be used? 

A. Edit the/etc/passwd and /etc/shadow files. 

B. Using the CLI: Type "configuration users create", set the username, fullname, and initial_password parameters, and then type commit. 

C. Using the CLI: Type "configuration users user <newuser>", set the fullname, and initialpassword parameters, and then type commit. 

D. Using the BUI: Configuration > Users, add a user via the plus (+) sign next to Users, provide the appropriate information, and then click Add. 

E. Import user accounts from Active Directory, LDAP, or NIS. 

F. The storage administrator doesn't need to add user accounts. 

Answer: A,D 


Q49. Which two capabilities are available when ZFS Storage Appliances are clustered? 

A. Allows load balancing among multiple heads 

B. Allows a peer appliance to provide service while repair is performed 

C. Provides clients with a unified file system namespace across multiple appliances 

D. Allows rolling upgrade of software 

Answer: B,D 

Explanation: As an alternative to incurring hours or days of downtime while the head is repaired, clustering allows a peer appliance to provide service while repair or replacement is performed. In addition, clusters support rolling upgrade of software, which can reduce the business disruption associated with migrating to newer software. Some clustering technologies have certain additional capabilities beyond availability enhancement; the Oracle ZFS Storage Appliance clustering subsystem was not designed to provide these. In particular, it does not provide for load balancing among multiple heads, improve availability in the face of storage failure, offer clients a unified filesystem namespace across multiple appliances, or divide service responsibility across a wide geographic area for disaster recovery purposes. These functions are likewise outside the scope of this document; however, the Oracle ZFS Storage Appliance and the data protocols it offers support numerous other features and strategies that can improve availability 

 https://docs.oracle.com/cd/E51475_01/html/E52872/godho.html 


Q50. Which is the most effective metric for identifying performance issues? 

A. Latency 

B. IOPS 

C. Throughput 

D. Percent utilization 

E. Capacity 

Answer: A 

Explanation: For identifying performance issues, latency is essential. Paraphrasing performance expert Greg Brendan, latency is time spent waiting, and it has a direct impact on performance when caused by a synchronous process within an application request, thus making interpretation straightforward — the higher the latency, the worse the performance. This is in contrast to other metrics used in performance analysis — utilization, IOPS (I/O per second) and throughput — which are better suited for capacity planning and understanding the nature of workloads. 

https://www.loggly.com/blog/average-poor-metric-measuring-application-performance/ 



see more 1Z0-414 dumps