Tips to Pass 1Z0-414 Exam (21 to 30)

Refined of 1Z0-414 exam answers materials and guidance for Oracle certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-414 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle ZFS Storage ZS3 Implementation Essentials exam Today!

2016 Aug 1Z0-414 free practice questions

Q21. Which is the only mode in which the SRP service can operate? 

A. Link mode 

B. Initiator mode 

C. Peer mode 

D. Target mode 

E. HCA mode 

Answer: D 

Explanation: The SRP service may only operate in target mode. SRP targets have the 

following configurable properties. 

http://docs.oracle.com/cd/E27998_01/html/E48433/configuration__san__srp.html 


Q22. Identify two options that can be selected when customizing the Status Dashboard performance graphs. 

A. CPU - utilization 

B. NFSv4 - ops/sec 

C. Power - Avg. Consumption 

D. CPU - Average Wait I/O Time 

E. ZFS - ops/sec 

Answer: B,D 


Q23. What happens to a shadow migration job if a pool is failed over in a cluster, or both system disks fail and a new head node is required when using shadow migration feature? 

A. All data necessary to continue shadow migration without interruption is stored in the Write-Optimized Cache. 

B. All data necessary to continue shadow migration without interruption is removed and the job starts from the beginning. 

C. All data necessary to continue shadow migration without interruption is kept with the storage pool. 

D. All data necessary to continue shadow migration without interruption is stored in NVRAM. 

Answer: C 

Explanation: Shadow migration implemented using on-disk data within the filesystem, so there is no external database and no data stored locally outside the storage pool. If a pool is failed over in a cluster, or both system disks fail and a new head node is required, all data necessary to continue shadow migration without interruption will be kept with the storage pool. 

https://blogs.oracle.com/eschrock/entry/shadow_migration 


Q24. Which two options describe the data services Oracle ZFS Storage Appliances provide? 

A. The FTP service allows both anonymous and user-authenticated logins. 

B. The iSCSI service supports discovery, management, and configuration using the iSNS protocol. 

C. For shadow migrations, in order to properly migrate data, the source file system or directory must be read-only. 

D. With remote replication, data is replicated at the project level only. 

E. Supports a robust implementation of the SMB (Server Message Block) protocol version 

Answer: B,C 


Q25. Which three statements are true about Cluster Configuration of ZFS Storage Appliances? 

A. In Cluster environment, only one node at a time can be the owner of each storage pool. 

B. To utilize resource of both nodes simultaneously, you need at least two storage pools: one that maps to node1 and another that maps to node2. 

C. Read SSD is in head node, so cached data will not fail over to another node. Warm-up time is required after failover in order to cache the data again. 

D. In Cluster environment, only one controller can be assigned resources. 

Answer: A,B,D 


1Z0-414 vce

Renewal 1Z0-414 simulations:

Q26. Which two groups' tasks become easier when a share is published? 

A. Administrators trying to administer the domain 

B. Users who are using the Find feature of the Start menu to find remote shares based on identifier or description 

C. Users trying to find shares in large Active Directory environments 

D. Users trying to add a meaningful description to shares so that others may find it 

Answer: B,C 

Explanation: Publishing Shares to Active Directory Publishing shares makes it easier for a resource to be found in large AD environments. By publishing shares to Active Directory, users can use the Find feature on the Start menu on their Windows desktops to find remote shares based on their identifier or description. In order to publish shares to Active Directory, open the File Server Management console, click on Shares, right click on the share name to be published, click on properties, then choose the Publish tab and check the “Publish this share in Active Directory” 

http://www.oracle.com/technetwork/server-storage/sun-unified-storage/documentation/mswindows-integration-063012-1690774.pdf 


Q27. Identify the three levels of upgrades that are available. 

A. Micro: Designed to fix bugs within 24 to 48 hours 

B. Minor: Designed to add new features 

C. Major: Big feature revisions 

D. Major: Designed to add new features 

E. Minor: Big feature revisions 

Answer: A,B,C 


Q28. Which is the best SAN zoning method for ZFS Storage ZS3? 

A. Any method 

B. Multiple initiator zoning 

C. Multiple target zoning 

D. Single initiator zoning 

Answer: C 


Q29. Identify the two ways in which the ZFS Storage Appliance provides data integrity. 

A. fsck(1M) on the ZFS file system is conducted every 5 minutes. 

B. ZFS operations are copy-on-write transactions, so the on-disk state is always valid. 

C. Parallel reads and writes are performed to the same file. 

D. Every block is checksummed in server memory to prevent silent data corruption. 

Answer: B,D 

Explanation: 

All operations are copy-on-write transactions, so the on-disk state is always valid. There is no need to fsck(1M) a ZFS filesystem, ever. Every block is checksummed to prevent silent data corruption, and the data is self-healing in mirrored or RAID configurations. When one copy is damaged, ZFS detects it (via the checksum) and uses another copy to repair it. 


Q30. Which two properties are available when creating alerts based on statistics from Analytics? 

A. Threshold 

B. Baseline: distance from 

C. Reset: limit 

D. Timing: for at least 

Answer: A,D 

Explanation: These are alerts based on the statistics from.Analytics in.Oracle ZFS Storage Appliance Analytics Guide.. The following are properties when creating threshold alerts: Table.9-2.Threshold Alert Properties Property Description 

Threshold The threshold statistic is from.Analytics in.Oracle ZFS Storage Appliance Analytics Guide., and is self descriptive (e.g., "Protocol: NFSv4 operations per second") exceeds/falls below defines how the threshold value is compared to the current statistic Timing: for at least Duration which the current statistic value must exceed/fall below the threshold only between/only during These properties may be set so that the threshold is only sent during certain times of day -such as business hours Repost alert every ... this condition persists. If enabled, this will re-execute the alert action (such as sending email) every set interval while the threshold breech exists 

Also post alert when this condition clears for at least... 

Send a followup alert if the threshold breech clears for at least the set interval 

The "Add Threshold Alert" dialog has been organized so that it can be read as though it is 

a paragraph describing the alert. The default reads: 

http://docs.oracle.com/cd/E51475_01/html/E52872/godjf.html 



see more 1Z0-414 dumps