The Only Tip You Need: comptia 220-801 release date

Act now and download your CompTIA 220-801 test today! Do not waste time for the worthless CompTIA 220-801 tutorials. Download Leading CompTIA CompTIA A+ Certification Exam exam with real questions and answers and begin to learn CompTIA 220-801 with a classic professional.

2016 Aug a+ certification 220-801:

Q501. - (Topic 3) 

A technician has been asked to install a printer on a Windows XP machine. Through which of the following Control Panel utilities will the technician install the printer? 

A. Printers and Devices 

B. Devices and Printers 

C. Printers and Faxes 

D. Devices 

Answer: C 


Q502. - (Topic 6) 

Which of the following computer components are located on the Northbridge? (Select TWO). 

A. Hard drive 

B. CPU 

C. Fan 

D. RAM 

E. Audio 

Answer: B,D 

Explanation: 

http://www.webopedia.com/TERM/N/Northbridge.html 


Q503. - (Topic 4) 

A local low broadcast television station has asked Ann, a technician, to build a computer that can be used to create commercials. Which of the following should she consider FIRST? 

A. High-end graphics card 

B. Surround sound capable sound 

C. TV tuner 

D. Water cooled CPU 

Answer: A 


Q504. - (Topic 3) 

How should a technician respond in a situation where a user is very upset about a repeated problem? 

A. Be nice and inform the user that they are committed to try to fix the problem. 

B. Ask how the user’s family is doing and other current affairs to create a calm atmosphere. 

C. Be courteous and assure the user that they will take responsibility for the resolution. 

D. Greet the user in a friendly manner and assure the user that they will fix all of the problems the user has caused. 

Answer: C 


Q505. - (Topic 3) 

Which of the following represents fan connector sizes on a motherboard? 

A. 1-pin and 2-pin 

B. 1-pin and 3-pin 

C. 2-pin and 3-pin 

D. 2-pin and 5-pin 

Answer: C 


220-801 simulations

Renovate a+ study guide pdf 220-801:

Q506. - (Topic 7) 

For best performance, a high-end graphics card should be installed in which of the following slots? 

A. PCIe x16 

B. AGP 4x 

C. PCI x2 

D. PCI 

Answer: A 

Explanation: 

http://en.wikipedia.org/wiki/PCI_Express#External_PCIe_cards 


Q507. - (Topic 5) 

A technician is trying to install a printer driver from a manufacturer's website, but is getting an incompatibility error. This can be caused by: 

A. A malfunctioning printer. 

B. Drivers designed for a different OS. 

C. A bad printer cable. 

D. 32-bit drivers on a 64-bit system. 

Answer: B 

Explanation: 

Double-check the supported OS for the driver. The incompatibility error occurs when the driver is for the operating system other than the intended one. 


Q508. - (Topic 6) 

Which of the following 802.11 standards has the MAXIMUM throughput of 11 Mbps? 

A. A 

B. B 

C. G 

D. N 

Answer: B Explanation: 

http://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11 


Q509. DRAG DROP - (Topic 5) 

Drag and drop the following encryption standards to the appropriate wireless standard. Tokens may be used more than once and all placeholders must be filled. 

Answer: 

525. - (Topic 5) 

Two new PCs will have a DVD-RW drive for support use. The PCs will be used for Point of Sales transactions and everything will be password protected or disabled. Which of the following is the BEST way to disable the DVD-RW drives? 

A. The Registry 

B. Device Manager 

C. Disk Management 

D. The BIOS 

Answer: D 

Explanation: 

BIOS settings directly affect hardware. You can disable DVD-RW drives from the BIOS and it is perhaps the best way to keep the drives disabled. In BIOS menu, there is an option to disable the DVD drives. 


Q510. - (Topic 3) 

Which of the following appliances can function as a connection point between network devices as well as provide access to the Internet? 

A. Hub 

B. Router 

C. Bridge 

D. Switch 

Answer: B 



see more 220-801 dumps