10 tips on How to 1Z0-516 Test Like a Badass [481 to 490]

Cause all that matters here is passing the Oracle 1Z0-516 exam. Cause all that you need is a high score of 1Z0-516 Oracle EBS R12.1 General Ledger Essentials exam. The only one thing you need to do is downloading Examcollection 1Z0-516 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Jul 1Z0-516 vce

Q481. Oracle Daily Business Intelligence (DBI) Release 12 functions are secured using the Oracle Application function security. DBI is also secured using a combination of user-based and responsibility-based data and function security. Identify five parameters used to secure dashboards. (Choose five.) 

A. District 

B. Commodity 

C. Sales Group 

D. Operating Unit 

E. Request Type 

F. Inventory Organization 

Answer: ABCEF


Q482. Which statement is correct about the differences between the functionalities of parent accountsand summary accounts? 

A. Summary accounts cannot be used in budget formulas, whereas parent accounts can be used in budget formulas. 

B. Summary accounts speed up the posting process, whereas parent accounts require additional time for the Posting process. 

C. Summary accounts use the summing segment type for MassAllocations, whereas parent accounts use the looping segment type. 

D. Summary account balances can be viewed in the Account Inquiry form, whereas parent account balances cannot be viewed in that form. 

E. Summary accounts slow down the generation of Financial Statement Generators, whereas parent accounts help generate quicker results. 

Answer: D


Q483. ABC Company is implementing Oracle Financials. The finance manager wants to set up a control point before the Receivables entries are transferred to General Ledger. Which two statements are correct about the control mechanisms that Receivables can provide? (Choose two.) 

A. Oracle approval limit can be used to approve or reject the invoices. 

B. Oracle approval limit can be used to approve or reject the credit memos. 

C. Oracle approval limit can be used to approve or reject the adjustment activities. 

D. Oracle Approvals Management (AME) Workflow can be used to approve or reject the invoices. 

E. Oracle Approvals Management (AME) Workflow can be used to approve or reject the credit memos. 

F. Oracle Approvals Management (AME) Workflow can be used to approve or reject the adjustment activities. 

Answer: CE


Q484. Identify three statements that are true about the withholding tax process. (Choose three.) 

A. Tax is automatically calculated at any calculation level. 

B. The withholding tax process is a part of Cash Management. 

C. Payables automatically generates withholding tax invoices to pay tax authorities. 

D. Payables calculates withholding taxes on invoices during the invoice validation process or during the payment calculation. 

E. If the withholding tax is calculated during the invoice validation process, the taxable amount withheld is the gross amount. 

Answer: CDE


Q485. Your client wants to report with Financial Statements Generator (FSG) and perform account inquiry at the summary (business unit) level of the cost center segment. A business unit is a group of cost centers, and a business unit manager typically has several cost centers under his or her responsibility. Which option will meet the client's requirements? 

A. defining parent cost centers and a hierarchy of parent/child cost centers; defining rollup groups for the parent cost centers; creating FSG based on the rollup groups 

B. defining parent cost centers and a hierarchy of parent/child cost centers; creating summary accounts based on the parent cost centers; creating FSG based on the parent cost center values 

C. defining parent cost centers and a hierarchy of parent/child cost centers; defining summary accounts for the parent cost centers; creating FSG based on the parent cost center values or summary accounts 

D. defining parent cost centers and a hierarchy of parent/child cost centers; defining rollup groups for the parent cost centers, and summary accounts; creating FSG based on the parent cost center values or summary accounts 

Answer: D


1Z0-516 exam question

Down to date 1Z0-516 exam question:

Q486. ABC Corp. wants to allocate the gross amount of XYZ Co. invoices to fifty cost centers each time an invoice is received from them. The cost centers that are to be charged require minimal updating. Select the option you would recommend that requires minimal ongoing maintenance. 

A. Import predefined invoices from an Excel spreadsheet. 

B. A customization may be created to allocate the charges at the end of the month. 

C. Create an invoice and use the prorate functionality to allocate the cost across accounts. 

D. Make it an operational policy that all invoices of this type are created listing all the desired accounts. 

E. Create a distribution set for all the desired accounts and associate it to all new invoices for this supplier. 

Answer: E


Q487. ABC Corporation has five companies, which operate in different industries. Each company has a different ledger-processing option that is industry specific. Choose the number of primary ledgers that are required to be defined. 

A. five 

B. four 

C. two 

D. one 

E. three 

Answer: A


Q488. Which three statements are true about Balance Forward Billing? (Choose three.) 

A. Billing date is an optional grouping rule. 

B. Billing date value is mandatory when cycle is external. 

C. Accept Consolidated Billing Invoices program is available. 

D. Print New Consolidated Billing Invoices program is available. 

E. It considers both manual transactions and imported transactions. 

F. Activity can be consolidated across account sites, or by each billing site. 

Answer: BEF


Q489. Which statement best describes stages in the credit review process? 

A. Initiating a credit review, data collection, data analysis, making and implementing the recommendations 

B. Defining a profile class, assigning it to customers, setting up the scoring model, and starting the workflow background process 

C. Manually reviewing customers' past billing and payment history, initiating discussions with customers, and implementing recommendations 

D. Manually initiating a review by sending out mails to customers requesting information, reviewing and making recommendations, and implementing recommendations after approval 

Answer: A


Q490. Jack is implementing Oracle General Ledger for ABC Corporation. The management wants the definition of data access set with full ledger access set type for its four ledgers/ledger sets as shown here: 

Balancing Segment Value Data Access Set Type 

Ledger/Ledger Set Balancing Segment Value Privileges 

ABC Services All Read and Write 

ABC Operations 01 Read-Only 

ABC Operations 20 (Parent of child values 21-29) Read and Write 

ABC Global Industries Ledger Set All Read and 

Write Select two correct statements in this scenario. (Choose two.) 

A. Users can only view the existing data in ABC Operations for the balancing segment value 01. 

B. Users have read-only access to the data in some balancing segment values in the ledger set, ABC Global Industries. 

C. Users have read and write access to the data in some balancing segment values in the ledger set, ABC Global Industries. 

D. Responsibilities using this data access set will have read and write access to the data in ABC Services and all its balancing segment values. 

Answer: AD



see more 1Z0-516 dumps