3102 preparation exams(1 to 10) for customers: Jul 2016 Edition

The particular Avaya 3102 answers and questions are updated simply by our technical engineers live. You will get the newest simulated test queries which are in line with the existing Avaya examination. Much more significantly, the particular revise day prolonged in order to One hundred and eighty days, exhibiting you will probably have fifty percent a seasons time and energy to study 3102 puts.

2016 Jul 3102 dumps

Q1. A company has multi-location voice network. They are introducing Session Manager to make their routing centralized. They have Avaya Communication Manager at their main location. 

For the SIP telephone on Session Manager to call the H.323 telephones on communication Manager, which adaption module may be used in their configuration? 

A. ChangeDomain 

B. DigitConversionAdapter 

C. NumberAdaptation 

D. DomainChangeAdapter 

E. DefaultAdapter 

Answer: B


Q2. Which two statements describe how adaptations affect the routing of a request? (Choose two) 

A. Session Manager making the routing decisions after applying anyadministered incoming adaption 

B. Session Manager making the routing decisions after applying anyadministered outgoing adaption 

C. Session Manager making the routing decisions before applying anyadministered incoming adaption 

D. Session Manager making the routing decisions before applying anyadministered outgoing adaption 

Answer: AD


Q3. What are two reasons for creating a network location? (Choose two.) 

A. Locations are used to implement Call Admission Control. 

B. The location of a caller is used to determine which Session Manager will process the request. 

C. Locations are used to limit the number of users that may register to the session manager specific physical location. 

D. Session Manager uses the termination location of a caller to determine which dial patterns to look at when routing the call. 

E. Session Manager uses the origination location of a caller to determine which dial patterns to look at when routing the call. 

Answer: AE


Q4. A System Manager (SMGR) product administrator needs to perform some routine maintenance on an Avaya product in their network. Although they can successfully log in to SMGR, they do not have access to the menu they require in the navigation panel. 

Which action must be taken? 

A. Make sure that the administrator has been assigned to a suitable group. 

B. Make sure that the administrator is not logged in at a different browser. 

C. Ensure that the administrator's authentication type is set to 'enterprise' so that SMGR can retrieve permissions from the active directory server. 

D. Check that the administrator has been assigned an appropriate role. 

Answer: D


Q5. A known and trusted SIP Entity is anticipated to deliver a higher than normal number of SIP messages to session Manager. Two techniques can be applied to prevent the SIP Firewall dropping or blocking from this trusted SIP Entity. 

Which techniques will prevent the SIP Firewall dropping or blocking packets from this trusted SIP Entity? (Choose two.) 

A. Configure the SIP Entity to point to Session Manager's Eth3 NIC. 

B. Configure the SIP Firewall Fast Track group to include the SIP Entity. 

C. Add details of the SIP Entity to the White List. 

D. Increase the Threshold packet count for the SIP Entity. 

Answer: CD


3102 practice

Renovate 3102 actual test:

Q6. What three pieces of information are required to be entered for the Session Manager to be installed and synchronized with System Manager? (Choose three.) 

A. System Manager IP Address 

B. Session Manager Security Module Address 

C. System Manager FQDN 

D. DNS Server Address 

E. Enrollment Password 

Answer: ACE


Q7. When creating a New User Profile, an administrator is asked to enter, two separate passwords for the new user. 


Which statement best describes the need for two different passwords? 

A. The Identity password is used in authenticating the user when accessing the user's management console, while the Communication Profile is used to authenticate the user when logging in on a telephone. 

B. The Communication Profile is the prime password for authenticating the user while the Identity password is a backup password used to reset the Communication Profile In cases where the prime password is forgotten. 

C. The Identity password is used when logging in to a telephone that connected to the corporate network while the Communication Profile is used while logging in with a VPN telephone or the corporate network. 

D. The Identity password is used when logging into a telephone in to a communication profile password enables further privileges and capability. 

Answer: A


Q8. Why is FQDN resolution important between Session Manager and System Manager when the FODN is unresolvable to either the Session Manager or System Manager? 

A. Session Manager node registration will fail during installation and data will not be replicated from System Manager to Session Manager. 

B. System Manager node registration will fail during installation and data will not be replicated from System Manager to Session Manager. 

C. Session Manager node registration will fail during installation and data will not be replicated from Session Manager to System Manager. 

D. Trust management will fail during installation and data will not be replicated from Session Manager to System Manager. 

Answer: A


Q9. Which two wildcard characters does Session Manager allow to specify a location pattern? (Choose two). 

A. “%” (percentage) 

B. “$” (dollar) 

C. “*” (star/asterisk) 

D. “#” (pound/hex) 

E. “X” 

Answer: CE


Q10. When you upgrade Session Manager you had been using the hardware SM-100, the network connection of the SM-100 must be moved to which port on the Session Manager server? 

A. eth2 port, labeled “2” 

B. eth2 port, labeled “3” 

C. eth0 port, labeled “1” 

D. eth0 port, labeled “0” 

Answer: B



see more 3102 dumps