Quick Guide: comptia project+ study guide exam pk0-003 pdf

Cause all that matters here is passing the CompTIA PK0-003 exam. Cause all that you need is a high score of PK0-003 CompTIA Project+ (2009) exam. The only one thing you need to do is downloading Examcollection PK0-003 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Jul comptia project+ pk0-003 cbt:

Q111. - (Topic 2) 

A project manager is notified that a task on the project has zero float. Which of the following can be derived about the task? 

A. The task is on the critical path. 

B. The task is being performed early. 

C. The task failed a quality audit. 

D. The task is behind schedule. 

Answer: A 


Q112. - (Topic 3) 

Ishikawa diagrams are synonymous with which of the following? 

A. Scatter diagrams. 

B. Network diagrams. 

C. Fishbone diagrams. 

D. Interrelationship diagrams. 

Answer: C 


Q113. - (Topic 1) 

Which of the following can aid in the identification of the cause of the majority of the defects on a given project? 

A. Ishikawa diagrams 

B. Run charts 

C. Histograms 

D. Pareto charts 

Answer: D 


Q114. - (Topic 2) 

Which of the following are parts of decision oversight? (Select TWO). 

A. Change control board 

B. Committee consulting 

C. Tollgate approval 

D. Audit trails 

E. Local laws 

Answer: A,B 


Q115. - (Topic 2) 

Which of the following project charter components will identify significant events leading to completion of the project? 

A. Cost estimates 

B. Milestones 

C. Objectives 

D. Assumptions 

Answer: B 


PK0-003 practice question

Renovate project+ exam pk0-003:

Q116. - (Topic 2) 

The change control board has approved changes. Which of the following MOST likely reflects the impact of the approved changes on the triple constraints? 

A. Changes do not affect the triple constraints. 

B. Variance would occur, as change is a deviation from the baselines. 

C. Revised baselines are established. 

D. Cost and schedule variance are reset to zero. 

Answer: C 


Q117. - (Topic 2) 

Which of the following are valid conflict resolution techniques? 

A. Smoothing, forcing, compromising, avoiding, and influencing 

B. Smoothing, forcing, considering, avoiding, and negotiating 

C. Smoothing, enforcing, compromising, avoiding, and negotiating 

D. Smoothing, forcing, compromising, avoiding, and negotiating 

Answer: D 


Q118. - (Topic 1) 

A project starts out as a small three month project. One month into the project, a stakeholder asks the team for additional functionality, which is estimated to take an additional three weeks. The project manager implements the functionality while waiting for approval. This is known as which of the following? 

A. Change request 

B. Risk 

C. Resource constraint 

D. Scope creep 

Answer: D 


Q119. - (Topic 2) 

A project manager is meeting with the key stakeholders to understand the problem, gather business requirements, and identify project objectives. Which of the following allows this information to be formally documented and allows the project manager to measure success? 

A. Project management plan 

B. Project charter 

C. Request for proposal 

D. Statement of work 

Answer: B 


Q120. - (Topic 1) 

The project charter contains a list of project limitations also known as: 

A. variances. 

B. constraints. 

C. assumptions. 

D. milestones. 

Answer: B 


Topic 2, Exam Set 2 

101. - (Topic 2) 

During project implementation of combining two database servers into a single server, it is discovered that the database support contract is not going to be renewed at the end of the current fiscal year. The project is scheduled to start in the current fiscal year and will be carried over to the next fiscal year to split funding. Which of the following components of a project plan is affected and which action should be taken? 

A. Issues log and initiate change control 

B. Project schedule and implement approved changes 

C. Budget and follow communications plan 

D. Risk register and manage risks 

Answer: A 



see more PK0-003 dumps