How to pass Oracle 1Z0-554 Real Exam in 24 Hours [exam prep 21-30]

It is impossible to pass Oracle 1Z0-554 exam without any help in the short term. Come to Pass4sure soon and find the most advanced, correct and guaranteed Oracle 1Z0-554 practice questions. You will get a surprising result by our Far out Oracle Application Development Framework Essentials Exam practice guides.

2016 Jul 1Z0-554 vce

Q21. Choose three characteristics of action listeners. 

A. They do not return a value. 

B. They are used for controlling the UI, modifying values, or navigation 

C. They are executed last in the execution order. 

D. They are triggered by a change in the value of a component. 

E. They execute in the Invoke Application phase of the life cycle. 

F. They return a String outcome. 

G. They execute after value change listeners. 

Answer: AEG 


Q22. Which component stores application page changes in xml documents and merges the changes during the rendering of the page? 

A. WebCenter Framework 

B. WebCenter Services 

C. Metadata Services 

D. WebCenter Spaces 

E. Portals 

Answer: B 


Q23. You master (form)/detail (table) page displaying a single order and a table containing the order items on it. If contains navigation to move from one order to another order what three bindings types would you find in the page definition file? 

A. attributeValue, action, table 

B. attributeValue, action, tree 

C. attributeValue, button, table 

D. attributeValue, button, tree 

E. attributeValue, action, list 

F. attributeValue, button, list 

Answer: C 


Q24. The FOD schema includes two entity objects, ProductEO and ProductCategoryEO, related as shown in the screenshot. Examine the relationship between ProductEO and Choose the business rule that this relationship implements.


A. A Product Category classifies zero or one Product belongs to one or many Product Categories. 

B. A Product Category classifies one or many Product belongs to one or many Product Categories. 

C. A Product Category classifies one and only one Product belongs to one or many Product Categories. 

D. A Product Category classifies one or more Product belongs to zero or one Product Categories. 

E. A Product Category classifies one and only one Product belongs to one and only one Product Categories 

Answer: C 


Q25. How is the view activities in a bounded task flow used when dropped onto a page? 

A. as page fragments that are rendered within a region 

B. as. jspx pages that contain task flow calls 

C. as page fragments that contain an f:view tag 

D. as . jsff pages that are rendered within a module 

E. as a .jspx page that is defined as a template 

Answer: A 


1Z0-554 exam guide

Up to the minute 1Z0-554 practice:

Q26. Your application contains a bounded task flow with four pages. The pages are all based on different application modules and the task flow has the transaction property set to "Always Begin New Transaction and a commit operation is defined as the return activity. The user makes some changes on each of the pages but a commit failure occurs on the bindings in the third page. Which of these scenarios describes the outcome of this situation? 

A. None of the changes on any of the pages is committed all are rolled back. 

B. Pages one and two and four are committed; page three is not committed. 

C. The changes on the first two pages are committed; the changes on the last two pages are not committed. 

D. It depends on the value that has been set in the Transaction property on each application module. 

Answer: C 


Q27. Which managed property type supports a null value? 

A. int 

B. boolean 

C. String 

D. Object 

E. Number 

Answer: C 


Q28. What type of object is being described here? “It provides a way to co-ordinate regions on a page. It can be raised or consumed only with a method binding that must be only data control methods, not managed bean methods.” 

A. An action event 

B. A method call 

C. A task flow call 

D. A contextual event 

E. A router 

F. A data control 

Answer: E 


Q29. An application module is named MyAppModule. No Java component is defined for the module but the application does define a base class that extends racle.jbo.serverAppiicationModuleimp1. Which two statements are true in this scenario? 

A. Code In the base class will only be implemented if MyAppModuleApp1. java extends the base class. 

B. Any code in the base class will be implemented by MyAppModule. 

C. No code in the base class will be implemented because an application-specific Java component named MyAppModuleImp1. java does not exist. 

D. Any code in the base class will be implemented by MyAppModuleDefimp1.java. 

E. The MyAppModule. xml definition will include a reference to the base class. 

Answer: B 


Q30. Which three statements are correct about task flow control flows? 

A. A control flow would typically be initiated from a button or link that is being clicked 

B. A view activity can be the source for many control flow rules. 

C. A control flow can exist between a view activity and a method call. 

D. The definition of control flows for a page is stored in the page backing bean. 

E. The name of a control flow must match the name of the view activity to which it navigates 

Answer: ACE 



see more 1Z0-554 dumps