Tips to Pass 1Z0-879 Exam (111 to 120)

Cause all that matters here is passing the Oracle 1Z0-879 exam. Cause all that you need is a high score of 1Z0-879 Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Upgrade Exam exam. The only one thing you need to do is downloading Exambible 1Z0-879 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Jul 1Z0-879 brain dumps

Q111. Which three commands are valid ways to start a NIS server? (Choose three.) 

A. svcadm enable nis 

B. svcadm enable nis/server 

C. /usr/lib/netsvc/yp/ypserv 

D. /usr/lib/netsvc/yp/ypstart 

E. svcadm enable svc:/network/nis/server 

Answer: B,D,E 


Q112. Once a zone has been installed, which three resource types can be added without requiring the zone to be reinstalled? (Choose three. 

A. fs 

B. net 

C. device 

D. zonepath 

E. zone name 

F. inherit— pkg-dir 

Answer: A,B,C 


Q113. Which method can be used to boot a zone? 

A. The zone administrator runs zlogin <zone> boot. 

B. The zone administrator runs zlogin -C <zone> boot. 

C. The zone administrator logs into the zone and runs boot. 

D. The global zone administrator runs zoneadm -z <zone> boot. 

Answer: D 


Q114. A server is reconfigured and has a number of software applications added and some new scripts. They do NOT execute properly at boot. The messages at boot time indicate that SMF considers the repository corrupt. You decide to restore the SMF database file from last night's backup. 

Which file needs to be restored from the backup? 

A. /etc/svc/config/repository.db 

B. /etc/svc/repository.db 

C. /etc/repository.db 

D. /etc/svc/svc_repository.db 

Answer: B 


Q115. Which two commands will display the current LDAP client1 local configuration? (Choose two) 

A. ldapclient list 

B. ldaplist 

C. cat /var/ldap/ldap_client_file 

D. ldapclient -1 

E. ldapcheck 

Answer: A,C 


1Z0-879 testing engine

Down to date 1Z0-879 book:

Q116. You are configuring a remote server. Your help desk technicians need the ability to do printer administration. Because of sensitive data on this system, you cannot grant the help desk technicians full root access. Which two commands create a role of helpdesk and assign the Printer Administration profile to it, and then add a help desk technician with a userid of roger to that role? (Choose two.) 

A. useradd roger -A helpdesk B. usermod -R helpdesk roger C. roleadd -A helpdesk -U roger 

D. roleadd -m -d /export/home/helpdesk -P "Printer Administration" helpdesk 

E. useradd -A helpdesk -m -d /export/home/helpdesk -P "Printer Administration" roger 

Answer: B,D 


Q117. What are four types of AutoFS maps? (Choose four.) 

A. Slave B. Direct C. Binary D. Master E. Indirect F. Sparse G. Special 

H. Cannonical 

Answer: B,D,E,G 


Q118. The standard operating procdure for your department specifies that sendmail must be turned off. However, when you enter the ps -ef command, you see that sendmail is running on your server. In Solaris 10, how would you shutdown the sendmail service and ensure that it does not automatically start at the next reboot? 

A. svcadm disable svc:/network/smtp:sendmail 

B. svcadm -t disable svc:/network/smtp:sendmail 

C. svcadm disable svc:/network/smtp:sendmail; pkill sendmail 

D. pkill sendmail; svcadm disable svc:/network/smtp:sendmail 

E. pkill sendmail and disable the sendmail legacy startup script in /etc/rc2.d 

Answer: A 


Q119. There is a requirement to run a script every other month starting next month (March). This script is to be run every Monday, Wednesday, and Friday. What is the crontab entry that achieves this? 

A. 25 23 * 1, 3, 5 3, 5, 7, 9, 11, 1 /opt/application/gather_data 

B. 25 23 3, 5, 7, 9, 11, 1 * 1, 3, 5 /opt/application/gather_data 

C. 25 23 1, 3, 5 * 3, 5, 7, 9, 11, 1 /opt/application/gather_data 

D. 25 23 * 3, 5, 7, 9, 11, 1 1, 3, 5 /opt/application/gather_data 

Answer: D 


Q120. The rules.ok file on your JumpStart server contains the following line: 

hostname client1 backup_root client_config set_root_passwd 

Which statement is true about the function of this line? 

A. The client runs the backup_root script prior to installing software. 

B. The client runs the client_config script while installing software. 

C. The client configures itself using either the backup_root, client_config, or set_root_passwd profiles. 

D. The client runs the backup_root, client_config, and set_root_passwd scripts after installing software. 

E. The client runs the backup_root, client_config, and set_root_passwd scripts prior to installing software. 

Answer: A 



see more 1Z0-879 dumps