Top Tips Of 1Z0-554 courses

Exam Code: 1Z0-554 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle Application Development Framework Essentials Exam
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-554 Exam.

2016 Sep 1Z0-554 free practice exam

Q31. Your application has a page that displays information about employees in a company. Trace the sequence of the EmpId binding, starting from its role as an item on the page to its source Business component In the Model. 

A. EmpId item, EmpView iterator binding, EmpId attribute value, AppModuleDataControl data control EmpView view object, Emp entity object 

B. EmpId item, EmpId attribute value, AppModuleDataControl data control, EmpView iterator binding, EmpView view object, Emp entity object 

C. EmpId item, EmpId attribute value, EmpView iterator binding, AppModuleDataControl data control, EmpView view object, Emp entity object 

D. EmpId item, EmpView iterator binding, EmpView view object, EmpId attribute value, AppModuleDataControl data control, Emp entity object 

E. EmpId item, AppModuleDataControl data control, EmpId attribute value, EmpView iterator binding EmpView view object, Emp entity object 

Answer: B 


Q32. Consider the business component entity objects included in the following diagram: 


How would you create view objects to retrieve a form of jobs and table of Employees for each job? 

A. Create a read-only view object based on the query SELECT Employees. FIRST NAME, Employees . LAST_NAME, Jobs. JOB TITLE from EMPLOYEES Employees, JOBS Jobs WHERE Employees, JOB_ID=Jobs.JOB_ID. 

B. Create a view object based on the Employees and Jobs entity objects and define the join type and association used to reference the Jobs entity. 

C. Create a default view object based on the Employees entity object and a default view object based on the Jobs entity object, and create a view link between the two view objects. 

D. Create a view object based on the query SELECT Employees.FIRST_NAME. Employees. LAST_NAME, Jobs, JOB TITLEfrom EMPLOYEES Employees,JOBSJobs WHERE Employees.JOB_TXTLE=Jobs.JOB_TlTLE. 

E. Create a default view object based on the Employees entity object and a default view object based on the Jobs entity object. In the Employees view object, create a view accessor that references the Jobs view object. 

Answer: A 


Q33. Identify five things that you can do with the declarative validation features of ADF Business Components? 

A. Define declarative validation rules at an attribute level and an entity level. 

B. Define whether a validation rule is either an error or a warning. 

C. Define whether the validation rule fires on the UI or business service tier. 

D. Define the order of execution of validation rules. 

E. Conditionally execute a validation rule based on an expression. 

F. Parameterize validation messages to reference ADF Business Components control hints, such as labels. 

Answer: ABCDE 


Q34. What are the two main component properties that you need to set to enable PPR? 

A. ValueChangeListener 

B. Rendered 

C. AttributeChangeListener 

D. AutoSubmit 

E. PartialTriggers 

F. RefreshCondition 

Answer: DE 


Q35. For a newly added item, you want to ensure that unit price for that order item is not less than the minimum price as defined in the ProductInformation entity object. You must also ensure that the validation checks for any changes to the ProductInformation entity object that are not yet committed in the current transaction. Which ADF Business Component declarative validation on the UnitPrice attribute would achieve this functionality? 

A. a list validation where unitprice is in the query result: SELECT min_price fromProduct_information 

B. a list validation where unitprice is in ProductInformationViewObject (MinPrice) 

C. a compare validation where unitprice product_information is greater than the query result SELECT min_price 

D. a compare validation whereunitprice ProductInformation.MinPrice isgreater than the expression 

E. a key exits validation with target entity object ProductInformation .MinPric 

Answer: D 


1Z0-554 test question

Avant-garde 1Z0-554 free question:

Q36. You have a business component model to support departments (EO, VO, AM), and want to access it as a Web service. What should be the steps you’d need to perform to create a JavaServer Faces page? 


A. 

1. Create a service interface foran application module, 

2: Select the entity objects and methods to include the service, 

3: Deploy to WLS as EAR file, 

4: connect to server containing WSDL, 

5: create data control from XSD, 

6: select operations to include in data control, 

7: Develop UI from the Data Control as Normal. 


B. 

1. Create a service interface foran application module, 

2: Select view objects and methods to include the service, 

3: Deploy to WLS as EAR file, 

4: connect to server containing WSDL, 

5: create data control from XSD, 

6: select operations to include in data control, 

7: Develop UI from the Data Control as Normal. 


C. 

1. Create a service interface foran application module, 

2: Select the entity objects and methods to include the service, 

3: Deploy to WLS as BS service interface, 

4: connect to server containing WSDL, 

5: create data control from XSD, 

6: select operations to include in data control, 

7: Develop UI from the Data Control as Normal. 


D.

1. Create a service interface foran application module, 

2: Select the view objects and methods to include the service, 

3: Deploy to WLS as EAR file, 4: connect to server containing WSDL, 

5: create data control from WSDL, 6: select operations to include in data control, 

7: Develop UI from the Data Control as Normal. 


E. 

1. Create a service interface foran application module, 

2: Select the entity objects and methods to include the service, 

3: Deploy to WLS as BC service Interface, 

4: connect to server containing WSDL, 

5: create data control from XSD, 

6: select operations to include in data control, 

7: Develop UI from the Data Control as Normal. 


Answer: C 


Q37. Which component CANNOT be packaged into an ADF Library JAR file? 

A. ADF Business Components 

B. Task flows 

C. Task flow templates 

D. ADF Library JAR files 

E. Declarative components 

Answer: D 


Q38. Identify two advantages of adding a service method to an application module. 

A. It can be implemented in the application module's Def class allowing greater flexibility. 

B. It is useful for performing operations across view objects. 

C. Its code can be dependent only on a specific view. 

D. It can be called by the client, requiring very little data manipulation. 

E. It does not require publishing to allow a client to access the methods. 

Answer: BD 


Q39. Identify the indicated component (orange triangle within ProductId field):


A. af:contextInfo 

B. af : noteWindow 

C. af:showPopupBehavior 

D. af:outputFormatted 

E. af:message 

F. af: link 

Answer: B 


Q40. You want to define that a panel box titled should display information about the currently selected customer: “currently editing Customer Surname: <Customer’s Last Name> < Credit limit>”. If the credit limit is null, then a zero should be displayed. Furthermore, in case the label for the surname field changes, this string should reference the ADF Business Components control hints for the label. 



A. Currently editing Customer Surname: # 

{ bindings. CustLastName. Input Value} # {bindings. 

CreditLimit. inputValue} 


B. Currently editing # {bindings. CustName. Hints. label}: # 

{bindings. CustLastName. InputValue} # {empty bindings. 

CreditLimit. inputValue ? 0 : bindings. CreditLimit.InputValue} 


C. Currently editing # {bindings. CustName. Hints. label}: # 

{bindings. CustLastName. InputValue} # {Null bindings. 

CreditLimit. inputValue ? 0 : 


D. Currently editing # {bindings. CustName. Hints. label}: # 

bindings. CustLastName. InputValue} # {if empty bindings. 

CreditLimit. inputValue then 0 else bindings. CreditLimit. INputValue} 


Answer: A 



see more 1Z0-554 dumps