1Z0-862 guidance(31 to 40) for IT professionals: Aug 2016 Edition

Exambible [productsort] Java Enterprise Edition 5 Web Services Developer Certified Professional Exam practice examination could be the best choice for you to prepare for the particular Oracle examination. If you wish to be a preeminent Exambible technicians, you cannot avoid the particular Exambible [productsort] Java Enterprise Edition 5 Web Services Developer Certified Professional Exam materials preventative measure. Learn not just the actual [productsort] examination questions and answers but also the detailed explanation. Transferring Oracle [productsort] accreditation will be the very first most important thing, in addition, you can learn many specialised understanding and also activities which will found in not able to practice perform.

2016 Aug 1Z0-862 simulations

Q31. What are three profiles that WS-I has defined related to Web services security? (Choose three.)

A. Basic Security (BSP)

B. JAX-WS Security

C. Rights Expression Language (REL)

D. JAXR Security

E. SAML Token

F. SAAJ

Answer: ACE


Q32. A company uses Web services to exchange mortgage and credit data as well as digital versions of associated documents. The data is confidential and it is common for the service and client to exchange applications, credit results, reports and more in a request/response format. Recently, the company has become concerned about the substantial cost of processing and message encryption with a PKI approach. What can be done to cut costs?

A. use MTOM to optimize the messages and provide data confidentiality via XML Digital Signature

B. because of the weak adoption of WS-SecureConversation on Java platforms, consider using Kerberos

C. use HTTPS as it is both economical and adequate

D. use WS-SecureConversation and MTOM to reduce the processing overhead 

Answer: D


Q33. RESTful Web services have an interface of well-known standard operations, and all services are accessed through this interface. What are the four standard operations available for RESTful Web services? (Choose four.)

A. GET

B. CONNECT

C. PUT

D. SUBMIT

E. POST

F. HEAD

G. DELETE

Answer: ACEG


Q34. A student developer has created a new library of math functions to share with friends in a linear algebra class. The developer is having difficulty getting people to come over to the dorm to see the new code library, so he decides to deploy it as a Web service so that everyone can enjoy the features via the Internet. One of the functions has this WSDL definition:

<portType name="MyMathLib">

<operation name="incCtr">

<input message="tns:incCtr"/>

</operation>

</portType>

Which two statements are true about this Web service? (Choose two.)

A. This is an asynchronous receive.

B. This is an asynchronous send.

C. The client must use SOAPFaultException to display any errors.

D. It must send a SOAP fault back to the sender.

E. It must NOT send a SOAP fault back to the sender.

Answer: BE


Q35. Which two statements are true about SOAP encoding? (Choose two.)

A. SOAP encoding can describe sparse arrays.

B. The soapenc:encodingStyle attribute must be specified on the soapenv:Body element.

C. SOAP-encoded messages can be used to represent graphs of objects.

D. The oapenc:encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/" attribute is valid on a soapenv:Envelope in a WS-I Basic Profile 1.1 conformant SOAP message.

Answer: AC


1Z0-862 exam engine

Avant-garde 1Z0-862 exam prep:

Q36. Which two statements are true about SOAP faults? (Choose two.)

A. A valid actorcode element must be returned.

B. The faultstring is a hashed value used to identify an actor.

C. The faultcode may use either standard or private codes.

D. The detail element is open content and application-specific.

E. The faultactor specifies the intermediary designated to correct SOAP errors.

Answer: CD


Q37. Which two statements are true about the interoperability of Web services developed using the Java EE 5 platform? (Choose two.)

A. Interoperability is improved by restricting access only to Java clients.

B. EJB-based endpoints are more difficult for .NET clients to access.

C. Only servlet-based endpoints are used when exposing services to non-Java clients.

D. Exposure is limited to simple arrays of concrete types as the signature of Web service methods.

E. The service must be published in both the .NET and Java UDDIs.

F. Testing for WS-I Profile conformance improves interoperability.

Answer: DF


Q38. Which two statements are true about creating a Web service with JAX-WS? (Choose two.)

A. Stateless Web services must be created with HTTP servlet endpoints.

B. Creating the portable artifacts by hand is slow, but makes a service easier to maintain.

C. All Java-based endpoints share a common packaging model.

D. EJBs can serve as endpoints if hosted in a container with runtime and service support.

E. JAX-WS supports creating services from source and compiled code without a WSDL.

Answer: DE


Q39. What are two features of a WSDL 1.1 document? (Choose two.)

A. Service defines a collection of related endpoints.

B. Service describes the message's payload using XML.

C. Service assigns an Internet address to a specific binding.

D. Porttype declares complex data types and elements used elsewhere.

E. Porttype elements are used to group a set of abstract operations.

F. Porttype defines a concrete protocol and data format specification.

Answer: AE


Q40. A company is evaluating Java application servers in order to use one as a standard in the organization. What are two important facts that should be considered as they examine possible tools? (Choose two.)

A. Java EE 5 vendors MUST support the WS-I Basic Profile.

B. Java EE 5 vendors are NOT required to support the WS-I Basic Profile.

C. Applications deployed on the Java EE 5 platform must conform to the WS-I Basic Profile.

D. Applications deployed on the Java EE 5 platform are NOT required to conform to the WS-I Basic Profile.

E. JCAPS is included in all Java EE 5 application servers.

F. JSSE is an optional extension in all Java EE 5 application servers.

Answer: AD



see more 1Z0-862 dumps