Abreast of the times Oracle 1Z0-862 - An Overview 11 to 20

Exam Code: 1Z0-862 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Java Enterprise Edition 5 Web Services Developer Certified Professional Exam
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-862 Exam.

2016 Sep 1Z0-862 exam answers

Q11. What is an accurate description of the handling of application exceptions thrown by a JAX-WS service endpoint?

A. Application exceptions can be mapped to faults in WSDL.

B. Application exceptions are NOT handled by JAX-WS clients.

C. Application exceptions are always propagated to JAX-WS clients as RemoteExceptions.

D. Application exceptions are always propagated to JAX-WS clients as WebServiceExceptions.

E. Application exceptions are always propagated to JAX-WS clients as SOAPFaultExceptions.

Answer: A


Q12. A software engineer is adding her company's Web services to a UDDI registry with JAXR so that the company's suppliers can discover them easily. What are three functions available to them through the Publisher API? (Choose three.)

A. find_binding

B. save_binding

C. get_service

D. delete_service

E. save_publisherAssertions

F. set_publisherAssertions

Answer: BDF


Q13. A developer must create a new stock monitoring application using SOAP.

Given the code:

<s:Envelope xmlns:s="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"

xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"

xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:ns1="http://sun.cert/">

<s:Header>

<ns1:transaction>

<user>root</user>

<transid>9b3e64e326537b4e8c0ff19e953f9673</transid>

</ns1:transaction>

</s:Header>

<s:Body>

<m:StockQuote xmlns:m="http://sun.cert/bar/">

<Quote>

<ns1:symbol>SUNW</ns1:symbol>

<ns1:companyname name="Sun"/>

</Quote>

</s:Body>

</s:Envelope>

Which statement is true about this SOAP message?

A. It is NOT well-formed.

B. It contains a mandatory header block.

C. It is WS-I Basic Profile 1.1 compliant.

D. It does NOT contain the correct namespace declarations.

E. The transid should be blowfish encrypted.

F. http://sun.cert/bar/ is not a valid stock quote service.

Answer: A


Q14. An engineer is creating a WSDL 1.1 document, and is having difficulty with the wsdl:messages section.Which two statements are true about wsdl:messages in a WSDL 1.1 document? (Choose two.)

A. Both type and element attributes can be used on the same wsdl:part.

B. Both type and element attributes can be used on the same wsdl:binding.

C. The type and element attributes cannot be used on the same wsdl:part.

D. The type and element attributes cannot be used on the same wsdl:binding.

E. Document-style messaging allows the type attribute.

F. Document-style messaging allows the element attribute.

Answer: CF


Q15. An organization has business logic implemented in EJB components. Current clients use container-managed, role-based security to access the business logic using RMI. Management has determined that the business logic must be made available to non-RMI clients using a Web service. Which container-managed Web service security mechanism must the development team use to allow Web service clients to use the current security model?

A. XKMS

B. XACML

C. XML Digital Signature

D. HTTP Basic Authentication

E. annotations mapped to the JAX-WS runtime

Answer: D


1Z0-862 book

Refresh 1Z0-862 brain dumps:

Q16. Which two statements are true about XSD under WSDL 1.1? (Choose two.)

A. The element form must be used.

B. The attribute form must be used.

C. The XSD type system can be used to define type even if the actual format is not XML.

D. xsd:abstractType must be used for generic type descriptions.

E. xsd:anyType must be used for generic type descriptions.

F. xsd:object must be used for generic type descriptions.

Answer: C,E


Q17. Given:

<soap:Envelope

xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">

<!- insert envelope contents here -->

</soap:Envelope>

Which two XML fragments, when inserted into this soap:Envelope, result in a WS-I Basic Profile 1.1 conformant SOAP message? (Choose two.)

A. <soap:Body>

<tns:Person xmlns:tns="http://sun.cert/types">

<name>Fred</name>

</tns:Person>

<age>33</age>

</soap:Body>

B. <soap:Body>

<tns:Person xmlns:tns="http://sun.cert/types">

<name>Fred</name>

<age>33</age>

</tns:Person>

</soap:Body>

C. <soap:Body>

<tns:Person xmlns:tns="http://sun.cert/types">

<name>Fred</name>

</tns:Person>

</soap:Body>

<soap:Header>

<t:id xmlns:t="http://sun/cert/types">6</t:id>

</soap:Header>

D. <soap:Header>

<t:id xmlns:t="http://sun/cert/types">6</t:id>

</soap:Header>

<soap:Body>

<tns:Person xmlns:tns="http://sun.cert/types">

<name>Fred</name>

</tns:Person>

</soap:Body>

E. <soap:Header>

<t:id xmlns:t="http://sun/cert/types">6</t:id>

</soap:Header>

<age>33</age>

<soap:Body>

<tns:Person xmlns:tns="http://sun.cert/types">

<name>Fred</name>

</tns:Person>

</soap:Body>

Answer: BD


Q18. A client sends a required SOAP header as a SOAP message. The server-side process determines that information in the header is invalid and generates a SOAP fault. What is the appropriate fault code for this type of SOAP fault?

A. Client

B. Server

C. MustUnderstand

D. VersionMismatch

E. HeaderError

F. InvalidHeader

Answer: A


Q19. Which two statements are true about building and running a WCF client for WSIT Web services? (Choose two.)

A. .Net can create distributable console applications that are clients for WSIT services.

B. Visual Studio requires the use of menus and wizards to build the client.

C. .Net 3.0 targets four different platforms for clients that can be selected at runtime.

D. WCF clients for WSIT are not compatible with Visual Studio's integrated debugger.

E. .Net 3.0 supports command-line builds when source files are available.

Answer: AE


Q20. What are two valid facts about WS-I? (Choose two.)

A. The I-Stack is a great development tool.

B. The WS-I promotes and supports generic protocols for the interoperable exchange of messages.

C. The WS-I governs languages and protocols such as SOAP, WSDL, and UDDI.

D. The WS-I specifies specific rules that address either weaknesses in component specifications or issues of how to combine the collected technology.

E. The WS-I has been a guiding force in creating StAX.

Answer: BD



see more 1Z0-862 dumps