[Practical] 1Z0-877 Oracle answers 171-180 (Jul 2016)

Depending on outstanding technologies, far better services for customers. Testking offer Round-the-clock customer care for Oracle examinee and you will obtain what you need know whenever you want. Your fulfillment of our own 1Z0-877 is actually our services objective, the companys shared advancement along with consumers is actually our continual goal inside a large number. Thus please dont think twice to get hold of us all for those who have questions associated with 1Z0-877 test.

2016 Jul 1Z0-877 torrent

Q171. When setting up your server, you want these network services configured on the fresh installation of Solaris 10, before the first reboot: syslogd - limited to local connections  NFS server daemons  -disableddtlogin - limited to local connectionsfingerd - disabledssh - enabled Which method is used to configure these services? 

A. Run the netservices limited command. 

B. Install the Reduced Network Support software group during the installation of the OS. 

C. Install the Reduced Network Support software group during the installation of the OS. 

D. Boot to the multi-user milestone; Do NOT boot to the multi-user-server milestone. 

E. After the first boot, use the svcadm command to disable or enable each of these services. 

F. Answer NO to enabling network services for remote clients during the installation of the OS 

Answer: F 


Q172. You try to print to a printer attached to a print server, but you are unsuccessful. After you log onto the print server, you check the status of the print service by using the svcs -a command: 

# svcs -a |grep 'print' 

disabled 16:59:17 svc:/application/print/server:default 

online 16:59:49 svc:/application/print/cleanup:default 

offline 16:59:35 svc:/application/print/ipp-listener:default 

offline 17:00:43 svc:/application/print/rfc1179:default 

What command should you execute to enable printing on this system? 

A. # lpadmin enable-local-printing 

B. # svcadm enable svc:/application/print/ipp-listener:default 

C. # svcadm enable svc:/application/print/server:default 

D. # lpadmin enable printing 

Answer: C 


Q173. You need to install Solaris 10 OS on five servers that will support the engineering group that is working on a highly sensitive project. The group requests that you install only minimum network services. 

Which Solaris OS installation cluster should you install? 

A. SUNWCreq 

B. SUNWCuser 

C. SUNWCmreq 

D. SUNWCrnet 

Answer: D 


Q174. A group of systems has been installed using jumpstart and Secure By Default has been set to limited. You have been asked to enable the ftp service, which command would you use? 

A. svccfg -s ftp config/local_only = false 

B. inetadm -e ftp 

C. netservices open 

D. /etc/init.d/ftp start 

Answer: B 


Q175. Another system administrator created several snapshots on the server.  The snapshots were backed up to tape using ufsdump. The tapes were labeled using each virtual device name and the corresponding mount point but does not include the name of the original file system where the snapshot was taken. How can you determine the file system that was backed up to tape? 

A. Load the tape and list what is on the tape. 

B. Use /usr/sbin/fssnap -i and compare the virtual device to its corresponding filesystem. 

C. Use /usr/lib/fs/ufs/fssnap -i and compare the virtual device to its corresponding filesystem. 

D. Check the /etc/dumpdates file- the actual file system name will be stored there with the other backup information. 

Answer: C 


1Z0-877 dumps

Up to date 1Z0-877 simulations:

Q176. User fred complains about not being able to access the contents of the /export/share/orders file. You check the permissions of the file with ls: 

# ls -l /export/share/orders 

-rw-rw-r--+ 1 root root 3441 Jan 25 16:06 /export/share/orders 

Why is fred unable to access the contents of this file? 

A. User fred is NOT in group root. 

B. The account for fred is expired. 

C. User fred does not have permission to read files owned by root. 

D. The ACL on this file denies fred access. 

Answer: D 


Q177. Which three FORTH Monitor commands allow you to boot a SPARC-based system? (Choose three.) 

A. ok boot net 

B. ok reboot 

C. ok boot net:rarp 

D. ok boot -as cdrom 

E. ok boot ip=192.168.1.1 

Answer: A,C,D 


Q178. Your x86-based system with Solaris 10 OS installed on it is not booting correctly. You think the problem might be that a BIOS setting is not correctly configured. 

What should you do to abort the boot process and reboot into the BIOS configuration menu? 

A. You press the Ctrl-Alt-Del keys and reboot the system, or press the reset button. When the screen tells indicates the key to enter the BIOS, you press it and examine your BIOS settings. 

B. You press the middle mouse button. When the screen times out, you enter the BIOS configuration menu and examine the BIOS settings. 

C. You press the Stop-A keys then type reset-all. You reboot directly into the BIOS configuration menu and examine the BIOS settings. 

D. While holding down the reset button, you power cycle the system. 

Answer: A 


Q179. A junior administrator is concerned that the root password on a production server is no longer secure. The junior administrator sends you an email with the following text: 

SU 1/25 14:01 + pts/3 root-user2 

SU 1/27 09:10 - pts/5 user1-root 

SU 1/27 09:11 + pts/5 user1-root 

SU 1/28 21:01 + console root-user3 

SU 1/29 21:30 - pts/2 user2-root 

SU 1/29 21:31 - pts/2 user2-guest3 

SU 1/29 21:33 + pts/2 user2-user1 

Which three statements about this output are true? (Choose three.) 

A. user3 knows the root password. 

B. This text is from the /var/adm/wtmpx file. 

C. user2 knows the root password. 

D. This text is from the /var/adm/sulog file. 

E. This text is from the /var/adm/lastlog file. 

F. user1 knows the root password. 

G. user2 knows the password for user1. 

Answer: D,F,G 


Q180. At boot, a SPARC-based system reports this error: 

ok boot 

Rebooting with command: bootBoot device: disk02 File and args: Evaluating: boot 

Can't open boot device 

ok 

To address the problem, you need to reset the boot device parameter to its default value. 

There are other variables that need to retain their current values. Which command achieves this? 

A. set-default boot-device 

B. set-default boot-device=default 

C. set-defaults 

D. boot-device=disk net 

Answer: A 



see more 1Z0-877 dumps