Jul 2016 updated: Actualtests Oracle 1Z0-878 exam 41-50

Actualtests 1Z0-878 Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Exam, Part II practice examination would be the best option that you should get ready for the Oracle test. In order to be a preeminent Actualtests technical engineers, you cannot pass by the Actualtests 1Z0-878 Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Exam, Part II substance preventative measure. You can study not only the actual 1Z0-878 examination answers and questions and also the in depth reason. Transferring Oracle 1Z0-878 qualification is the first most essential thing, moreover, you can learn several specific information as well as encounters that will found in the way forward for practice function.

2016 Jul 1Z0-878 testing engine

Q41. Which two statements are true about the relationship between NIS master servers and NIS slave servers? (Choose two.) 

A. Only one master server can be configured, but it can support multiple slave servers and clients. 

B. Load balancing capabilities within NIS can be achieved by configuring at least one slave server on each subnet. 

C. Clients cannot bind across subnets, therefore you must provide a slave server on each subnet bound to a master server. 

D. There can be an unlimited number of slave servers and clients on a subnet, but there must be a master server on each subnet. 

Answer: A,B 


Q42. What is the minimum size requirement for swap space on a Solaris 10 OS for the system to boot properly? 

A. zero 

B. twice the amount of physical RAM 

C. equal to the amount of physical RAM 

D. one half the amount of physical RAM 

Answer: A 


Q43. Which RAID configurations are supported with Solaris Volume Manager? (Choose three.) 

A. RAID-1 

B. RAID-5 

C. RAID-3 

D. RAID-10 

E. RAID-0+1 

Answer: A,B,D 


Q44. Given the following zone configuration: zonepath: /export/zones/tancredo-z1 autoboot: true pool: inherit-pkg-dir: dir: /lib inherit-pkg-dir: dir: /platform inherit-pkg-dir: dir: /sbin inherit-pkg-dir: dir: /usr net: address: 192.29.97.113/24 physical: e1000g0 

Which three statements are true about the zone's file systems? (Choose three.) 

A. The /usr file system is private to the local zone. 

B. The /var file system is private to the local zone. 

C. The /tmp file system is private to the local zone. 

D. The /usr file system is shared with the global zone. 

E. The /var file system is shared with the global zone. 

F. The /tmp file system is shared with the global zone. 

Answer: B,C,D 


Q45. You have been assigned a task to create in new profile file for the jumpstart server. Which profile keyword packages that will be installed on the client? 

A. install_type 

B. cluster 

C. system_type 

D. partitioning 

Answer: B 


1Z0-878 free draindumps

Abreast of the times 1Z0-878 exam cost:

Q46. When will Solaris Volume Manager software volumes continue to function normally in the event of the corruption of one copy of its state database? 

A. when the master copy of the state database is NOT corrupted 

B. when the copy of the state database on the boot disk is available 

C. when more than half of the copies of the state database are available 

D. when NOT more than a single copy of the state database is corrupted 

Answer: C 


Q47. On a Solaris 10 OS, you want to enable a syslog message for all incoming inetd requests. 

What do you need to do? 

A. execute inetadm -M tcp_trace=true 

B. execute inetadm -M tcp_wrappers=true 

C. edit /etc/inetd.conf and add a tcp wrapper to each enabled service 

D. edit /etc/init.d/inetsvc and add the -t option to the inetd invocation 

Answer: A 


Q48. Your system is newly built and has a default set up. When you add an account using roleadd, what is the default shell? 

A. /usr/bin/sh 

B. /usr/bin/ksh 

C. /usr/bin/pfsh 

D. /usr/bin/prsh 

E. /usr/bin/pfjsh 

F. /usr/bin/prksh 

Answer: C 


Q49. This file contains an entry that is used to configure a corresponding interface. The following is an example entry in the file: systemA 

Without this file, the Solaris startup script will not configure the e1000g0 network interface and as a result, the kernel will not talk to the interface. Which file is it? 

A. /etc/nodename 

B. /etc/inet/hosts 

C. /etc/inet/ipnodes 

D. /etc/hostname.e1000g0 

Answer: D 


Q50. Given: 

# dumpadm Dump content: kernel pages Dump device: /dev/dsk/c2t3d0s0 (dedicated) Savecore directory: /var/crash/wm13w6 Savecore enabled: yes 

The system administrator assigned a dedicated dump slice. 

Which command did the system administrator run to achieve this? 

A. dumpadm -d c2t3d0s0 

B. coreadm -d c2t3d0s0 

C. dumpadm -d /dev/dsk/c2t3d0s0 

D. coreadm -s /dev/dsk/c2t3d0s0 

E. dumpadm -s /dev/dsk/c2t3d0s0 

Answer: C 



see more 1Z0-878 dumps