Examcollection possesses high quality things that are usually updated up-to-date to trap on top of the important audit. Applicants who actually use Examcollection tests will successfully pass a Oracle 1Z0-877 audit. Through clicking a Call us or Stay Discussion website, you can get the web support. You can contact these every now and then along with look at a The item solutions in concert. Examcollection makes you actually successfully pass a Oracle 1Z0-877 audit very easily. Anyone who is unable to successfully pass could get back again just about all pay for costs about Examcollection practice tests by giving a evidence a was unsuccessful audit. Dont you still question concerning the overall performance with Examcollection Oracle 1Z0-877 audit along with 1Z0-877? To clear out ones past fear while you shop in Examcollection, they give Free of charge Test Demo. In this manner, you could make good plan subject to your own opinion rather than everything we claim.

2016 Oct 1Z0-877 exam question

Q51. A SPARC-based system is rebooted, but no one can gain access to it. When investigating, the console shows this message: 

Rebooting with command: boot 

Boot device: /sbus@1f, 0/SUNW, fas@e, 8800000/sd@0, 0 File and args: 

SunOS Release 5.10 Version Generic 64-bit 

Copyright 1983-2005 Sun Microsystems, Inc. All rights reserved. 

Use is subject to license terms. 

Cannot open '/etc/path_to_inst' 

Program terminated 

Which two actions can you take to get the system working again? (Choose two.) 

A. boot -s 

B. boot -r 

C. boot -ars 

D. boot /etc/path_to_inst 

Answer: B,C 


Q52. Given: online 

Which two statements are true? (Choose two.) 

A. The processes required for the telnet service are running. 

B. Running svcs -p network/ssh will return the PID of sshd. 

C. Running svcs -x will return the process IDs for the telnet service. 

D. Running kill /network/telnet will shut down the telnet service. 

E. Running svcadm clear ssh will try to restart the ssh service. 

Answer: A,E 


Q53. The security policy of your company dictates that root logins are only allowed on the console of a system. Which variable should be set? 

A. CONSOLE=/dev/console in /etc/default/login 

B. CONSOLE=yes in /etc/default/su 

C. CONSOLE=yes in /etc/default/login 

D. CONSOLE=/dev/console in /etc/default/su 

Answer: A 


Q54. One of your disks is almost full, so you decide to look for files that can be removed. Looking around the file system, you find a directory with this content: 

How much disk space can you reclaim by removing these files? 

A. 0 bytes 

B. 33, 570, 624 bytes 

C. 4, 294, 967, 296 bytes 

D. 17, 179, 869, 184 bytes 

Answer: A 


Q55. A user is attempting an ftp connection to a server. A check of the server show the ftp service is online. Which file should you check on the ftp server to see if this user is allowed to use ftp? 

A. /etc/ftpd/ftpusers 

B. /etc/default/ftpusers 

C. /etc/ftpd/ftp.deny 

D. /etc/ftpusers 

Answer: A 


1Z0-877 exam answers

Latest 1Z0-877 answers:

Q56. You have added an additional internal drive to your x86-based desktop system, and you want to get the Solaris 10 OS to recognize it. Which two procedures will allow the OS to be able to recognize the new device? (Choose two). 

A. Boot the system then execute # touch /reconfigure, and then reboot the system. Confirm that you can see the new drive by executing # format. 

B. Boot the system and enter the # reconfigure command. Confirm that you can see the new drive by executing # format. 

C. Boot the system and enter the # devfsadm -v command. Confirm that you can see the new drive by executing # format. 

D. From the system menu, select the "Add new hardware" icon. Confirm that you can see the new drive by executing # format. 

Answer: A,C 


Q57. A snapshot of the /export/project file system has been taken. Prior to backing up the file system, you need to check to see if certain files are on the snapshot. The snapshot needs to be mounted to check for these files. Which command will mount the snapshot? 

A. mount -F ufs -o ro /dev/fssnap/0 /check 

B. mount -F ufs -o rw /dev/fssnap/0 /check 

C. mount -F ufs -o ro /export/project /check 

D. mount -F ufs -o rw /export/project /check 

Answer: A 


Q58. When modifying the Solaris boot behavior on an x86-based server, the modification can be permanent or temporary. Which describes the procedure used to change the boot behavior temporarily, for a single boot cycle, until the next time that the system is booted? 

A. Edit the bootenv.rc file with the temporary boot command. 

B. Use the kernel command to set the temporary boot command. 

C. Use the eeprom command to set the temporary boot command. 

D. Modify the boot_archive file with the temporary boot command. 

E. Use the bootadm command to set the temporary boot command. 

Answer: B 


Q59. You bring down a SPARC-based system to run level 0. Now you need to create a customized device alias for one of the disks. Which OBP command allows the selection of a device path and later inserts it into the command line that creates the new device alias? 

A. show-devs 

B. find-device 

C. show-disks 

D. devalias 

Answer: C 


Q60. A host named client12 is having difficulty communicating with a heavily used server named server14. The server14 server has the ce0, ce1, ce4, and qfe4 interfaces active. The client12, admin6, and appserv5 hosts are all on a private network and access the ce4 interface on server14 exclusively and cannot access other network interfaces on server14. The appserv5 and admin6 hosts are currently generating heavy traffic to server14 due to a running batch process. Which two commands can you run on server14 to look at the network traffic generated between only client12 and server14 to assist in troubleshooting the communication issue? (Choose two.) 

A. snoop !admin6 

B. snoop -d client12 

C. snoop -d ce server14 

D. snoop -d ce4 client12 

E. snoop -d ce4 client12 server14 

F. snoop -i ce4 server14 client12 

Answer: D,E 



see more 1Z0-877 dumps