1z0-808 bible(11 to 20) for IT learners: Jul 2016 Edition

The particular Exambible Oracle examine manuals have been enjoying a more and more natural part inside candidates researching existence, that conserve enough time for individuals steer clear of to attend the course. Our own Oracle 1z0-808 puts include numerous simulation workout routines queries. The particular simulation workout routines queries tend to be mixed to the Java SE 8 Programmer I responses of our own Oracle 1z0-808 manuals. All of us guarantee a person that you receive the particular good results deffinately if you strive with your 1z0-808 accreditation examine components. The harder a person practise the particular Exambible 1z0-808 puts, the better indicate it is possible to accomplish. You are able to get Oracle 1z0-808 guides or the eBooks anyplace and whenever you would like inside the cause associated with they all are portable. Exambible will make sure the particular maximize advantages of clients as a result of our own high-quality items.

2016 Jul 1z0-808 practice test

Q11. Given the code fragment: 


Which code fragment, when inserted at line n1, enables the App class to print Equal? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: B 


Q12. Given: 


What is the output? 

A. 1Z0 

B. 1Z0-808 

C. An exception will be thrown. 

D. Compilation fails due to error at line 3. 

E. Compilation tails due to error at line 4. 

Answer: E 

Explanation: 

Option E is the correct answer. Code fails to compile because there is no method called concert in StringBuilder class. The concert method is in String class. Hence option E is correct Here we should have used append method of StringBuilder class, in that case option B would be correct. https://docs.oracle.com/javase/tutorial/java/data/buffers.html 


Q13. Given: 

public class Painting { 

private String type; 

public String getType() { 

return type; 

public void setType(String type) { 

this.type = type; 

public static void main(String[] args) { 

Painting obj1 = new Painting(); 

Painting obj2 = new Painting(); 

obj1.setType(null); 

obj2.setType("Fresco"); 

System.out.print(obj1.getType() + " : " + obj2.getType()); 

What is the result? 

A. : Fresco 

B. null : Fresco 

C. Fresco : Fresco 

D. A NullPointerException is thrown at runtime 

Answer: B 


Q14. public class StringReplace { 

public static void main(String[] args) { 

String message = "Hi everyone!"; 

System.out.println("message = " + message.replace("e", "X")); } 

What is the result? 

A. message = Hi everyone! 

B. message = Hi XvXryonX! 

C. A compile time error is produced. 

D. A runtime error is produced. 

E. message = 

F. message = Hi Xveryone! 

Answer: B 


Q15. Which three statements describe the object-oriented features of the Java language? 

A. Objects cannot be reused. 

B. A subclass can inherit from a superclass. 

C. Objects can share behaviors with other objects. 

D. A package must contain more than one class. 

E. Object is the root class of all other objects. 

F. A main method must be declared in every class. 

Answer: B,C,E 


1z0-808 download

Regenerate 1z0-808 free exam questions:

Q16. Which three are advantages of the Java exception mechanism? 

A. Improves the program structure because the error handling code is separated from the normal program function 

B. Provides a set of standard exceptions that covers all the possible errors 

C. Improves the program structure because the programmer can choose where to handle exceptions 

D. Improves the program structure because exceptions must be handled in the method in which they occurred 

E. Allows the creation of new exceptions that are tailored to the particular program being created 

Answer: A,C,E 


Q17. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. Sum is 600 

B. Compilation fails at line n1. 

C. Compilation fails at line n2. 

D. A ClassCastException is thrown at line n1. 

E. A ClassCastException is thrown at line n2. 

Answer: C 


Q18. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. 28false29 true 

B. 285 < 429 true 

C. true true 

D. compilation fails 

Answer: C 


Q19. Given: 


What is the result? 

A. 3 4 5 6 

B. 3 4 3 6 

C. 5 4 5 6 

D. 3 6 4 6 

Answer: C 


Q20. Which of the following will print current time? 

A. System.out.print(new LocalTime()-now0); 

B. System.out.print(new LocalTime()); 

C. System.ouLprint(LocalTime.now()); 

D. System.ouLprint(LocalTime.today()); 

E. None of the above. 

Answer: C 

Explanation: 

The LocalTime is an interface, so we can't use new keyword with them. So options A and C are incorrect. To get current time we can call now method on LocalTime interface. So option C is correct. Option D is incorrect as there is no method called today as in LocalTime interface 

https://docs.oracle.com/javase/tutorial/datetime/iso/datetime.html 



see more 1z0-808 dumps