10 tips on How to 1z0-808 Test Like a Badass [61 to 70]

We have been the very best within introducing probably the most useful 1z0-808 equipment for our consumers that may definitely make they will succeed in the actual Oracle 1z0-808 test. A great Oracle manual features a wonderful and greatest preparatory substance which usually conditions an individual totally and offers the confidence with the achievement which isnt a little thing. Just obtain the particular Ucertify 1z0-808 Java SE 8 Programmer I free of charge trial features to see the options as well as degree of Ucertify items. Youll be influenced in the 1z0-808 study manual pdf file certainly. Should you deed a 100% sucess, using Ucertify 1z0-808 to your Java SE 8 Programmer I certified preparation is the best choice.

2016 Jul 1z0-808 exam topics

Q61. Given: 


Which inserted at line 11, will provide the following output? 

[21, 15, 11] 

A. list.removelf(e > e%2 != 0); 

B. list.removelf(e -> e%2 != 0); 

C. Ust.removelf(e -> e%2 = 0); 

D. list.remove(e -> e%2 = 0); 

E. None of the above. 

Answer: C 

Explanation: 

In output we can see that only odd numbers present, so we need to remove only even numbers to get expected output. From Java SE 8, there is new method call removelf which takes predicate object and remove elements which satisfies predicate condition. Predicate has functional method call take object and check if the given condition met or not, if met it returns true, otherwise false. Option C we have passed correct lambda expression to check whether the number is odd or even that matches to the functional method of predicate interface. Option A is incorrect as it is invalid lambda expression. Option B is incorrect as it removes all odd numbers. Option D is incorrect as there is no remove method that takes predicate as argument. https://docs.oracle.eom/javase/8/docs/api/java/util/ArrayList.html 


Q62. Given: 


What is the result? 

A. Compilation fails 

B. The code compiles, but does not execute. 

C. Paildrome 

D. Wow 

E. Mom 

Answer: B 


Q63. Given the code fragment: 

public class Test { 

public static void main(String[] args) { 

boolean isChecked = false; 

int arry[] = {1,3,5,7,8,9}; 

int index = arry.length; 

while ( <code1> ) { 

if (arry[index-1] % 2 ==0) { 

isChecked = true; 

<code2> 

System.out.print(arry(index]+", "+isChecked)); 

Which set of changes enable the code to print 1, true? 

A. Replacing <code1> with index > 0 and replacing <code2> with index--; 

B. Replacing <code1> with index > 0 and replacing <code2> with --index; 

C. Replacing <code1> with index > 5 and replacing <code2> with --index ; 

D. Replacing <code1> with index and replacing <code2> with --index ; 

Answer: A 

Explanation: 

Note: Code in B (code2 is --index;). also works fine. 


Q64. Given: 


What is the result? 

A. Area is 6.0 

B. Area is 3.0 

C. Compilation fails at line n1 

D. Compilation fails at line n2. 

Answer: D 


Q65. Given: 


What is the result? 

A. Red 0 

Orange 0 

Green 3 

B. Red 0 

Orange 0 

Green 6 

C. Red 0 

Orange 1 

D. Green 4 

E. Compilation fails 

Answer: E 


1z0-808 question

Replace 1z0-808 exam:

Q66. Given: 

public class TestOperator { 

public static void main(String[] args) { 

int result = 30 -12 / (2*5)+1; 

System.out.print("Result = " + result); 

What is the result? 

A. Result = 2 

B. Result = 3 

C. Result = 28 

D. Result = 29 

E. Result = 30 

Answer: E 


Q67. Given: 

public class ScopeTest { 

int j, int k; 

public static void main(String[] args) { 

ew ScopeTest().doStuff(); } 

void doStuff() { 

nt x = 5; 

oStuff2(); 

System.out.println("x"); 

void doStuff2() { 

nt y = 7; 

ystem.out.println("y"); 

or (int z = 0; z < 5; z++) { 

ystem.out.println("z"); 

ystem.out.println("y"); 

Which two items are fields? 

A. j 

B. k 

C. x 

D. y 

E. z 

Answer: A,B 


Q68. Given the code format: 


Which code fragment must be inserted at line 6 to enable the code to compile? 

A. DBConfiguration f; return f; 

B. Return DBConfiguration; 

C. Return new DBConfiguration; 

D. Retutn 0; 

Answer: B 


Q69. Given: 

public class Test { 

public static void main(String[] args) { 

int arr[] = new int[4]; 

arr[0] = 1; 

arr[1] = 2; 

arr[2] = 4; 

arr[3] = 5; 

int sum = 0; 

try { 

for (int pos = 0; pos <= 4; pos++) { 

sum = sum + arr[pos]; 

} catch (Exception e) { 

System.out.println("Invalid index"); 

System.out.println(sum); 

What is the result? 

A. 12 

B. Invalid Index 

C. Invalid Index 

D. Compilation fails 

Answer: B 

Explanation: The loop ( for (int pos = 0; pos <= 4; pos++) { ), it should be pos <= 3, causes an exception, which is caught. Then the correct sum is printed. 


Q70. Given: 

public class Test1 { 

static void doubling (Integer ref, int pv) { 

ref =20; 

pv = 20; 

public static void main(String[] args) { 

Integer iObj = new Integer(10); 

int iVar = 10; 

doubling(iObj++, iVar++); 

System.out.println(iObj+ ", "+iVar); 

What is the result? 

A. 11, 11 

B. 10, 10 

C. 21, 11 

D. 20, 20 

E. 11, 12 

Answer: A 

Explanation: The code doubling(iObj++, iVar++); increases both variables from to 10 to 

11. 



see more 1z0-808 dumps