Shortcuts To 200-125(151 to 160)

Act now and download your Cisco 200-125 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 200-125 tutorials. Download Renovate Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 200-125 with a classic professional.

2016 Sep 200-125 free download

Q151. - (Topic 7) 

Scenario: 

Refer to the topology. Your company has decided to connect the main office with three other remote branch offices using point-to-point serial links. 

You are required to troubleshoot and resolve OSPF neighbor adjacency issues between the main office and the routers located in the remote branch offices. 









An OSPF neighbor adjacency is not formed between R3 in the main office and R4 in the Branchl office. What is causing the problem? 

A. There is an area ID mismatch. 

B. There is a Layer 2 issue; an encapsulation mismatch on serial links. 

C. There is an OSPF hello and dead interval mismatch. 

D. The R3 router ID is configured on R4. 

Answer: A 


Q152. - (Topic 4) 

When a router undergoes the exchange protocol within OSPF, in what order does it pass through each state? 

A. exstart state > loading state > exchange state > full state 

B. exstart state > exchange state > loading state > full state 

C. exstart state > full state > loading state > exchange state 

D. loading state > exchange state > full state > exstart state 

Answer: B 


Q153. - (Topic 7) 

Scenario 

Refer to the topology. Your company has connected the routers R1. R2. and R3 with serial links. R2 and R3 are connected to the switches SW1 and SW2, respectively. SW1 and SW2 are also connected to the routers R4 and R5. 

The EIGRP routing protocol is configured. 

You are required to troubleshoot and resolve the EIGRP issues between the various routers. 

Use the appropriate show commands to troubleshoot the issues. 









Why are the pings failing? 

A. The network statement is missing on R5. 

B. The loopback interface is shut down on R5. 

C. The network statement is missing on R1. 

D. The IP address that is configured on the Lo1 interface on R5 is incorrect. 

Answer: C 


Q154. - (Topic 5) 

On which options are standard access lists based? 

A. destination address and wildcard mask 

B. destination address and subnet mask 

C. source address and subnet mask 

D. source address and wildcard mask 

Answer: D 


Q155. - (Topic 4) 

Which type of EIGRP route entry describes a feasible successor? 

A. a backup route, stored in the routing table 

B. a primary route, stored in the routing table 

C. a backup route, stored in the topology table 

D. a primary route, stored in the topology table 

Answer: C 


200-125 free practice test

Update 200-125 exam question:

Q156. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


Which switch provides the spanning-tree designated port role for the network segment that services the printers? 

A. Switch1 

B. Switch2 

C. Switch3 

D. Switch4 

Answer: C 


Q157. - (Topic 5) 

Which three features are added in SNMPv3 over SNMPv2? 

A. Message Integrity 

B. Compression 

C. Authentication 

D. Encryption 

E. Error Detection 

Answer: A,C,D 


Q158. - (Topic 5) 

Which two statements about static NAT translations are true? (Choose two.) 

A. They allow connections to be initiated from the outside. 

B. They require no inside or outside interface markings because addresses are statically defined. 

C. They are always present in the NAT table. 

D. They can be configured with access lists, to allow two or more connections to be initiated from the outside. 

Answer: A,C 


Q159. - (Topic 4) 

The network administrator cannot connect to Switch1 over a Telnet session, although the hosts attached to Switch1 can ping the interface Fa0/0 of the router. 


Given the information in the graphic and assuming that the router and Switch2 are 

configured properly, which of the following commands should be issued on Switch1 to correct this problem? 

A. Switch1(config)# line con0 

Switch1(config-line)# password cisco 

Switch1(config-line)#login 

B. Switch1(config)# interface fa0/1 

Switch1(config-if)# ip address 192.168.24.3 255.255.255.0 

C. Switch1(config)# ip default-gateway 192.168.24.1 

D. Switch1(config)# interface fa0/1 

Switch1(config-if)# duplex full 

Switch1(config-if)# speed 100 

E. Switch1(config)# interface fa0/1 

Switch1(config-if)# switchport mode trunk 

Answer: C 


Q160. - (Topic 3) 

A national retail chain needs to design an IP addressing scheme to support a nationwide network. The company needs a minimum of 300 sub-networks and a maximum of 50 host addresses per subnet. Working with only one Class B address, which of the following subnet masks will support an appropriate addressing scheme? (Choose two.) 

A. 255.255.255.0 

B. 255.255.255.128 

C. 255.255.252.0 

D. 255.255.255.224 

E. 255.255.255.192 

F. 255.255.248.0 

Answer: B,E 



see more 200-125 dumps