A Review Of Printable C2040-407 testing material

Want to know Pass4sure C2040-407 Exam practice test features? Want to lear more about IBM IBM Notes and Domino 9.0 Social Edition System Administration B Exam certification experience? Study Top Quality IBM C2040-407 answers to Rebirth C2040-407 questions at Pass4sure. Gat a success with an absolute guarantee to pass IBM C2040-407 (IBM Notes and Domino 9.0 Social Edition System Administration B Exam) test on your first attempt.

2016 Sep C2040-407 exam answers

Q61. When setting the form mapping for IBM iNotes redirection, what value should be specified for the target database? 

A. the IBM Domino Server Configuration application 

B. the application created from the iwaredir.ntf template 

C. any application that contains a login form for iNotes users 

D. an application created from the StdR9Mail template that includes a login form for iNotes users 

Answer: B 


Q62. In the context of certificates and designing certificate structures, can there be multiple Organizations in an IBM Domino domain? 

A. Yes. 

B. No, this can only be done with multiple domains. 

C. Yes, however the Organizations need to be cross-certified with each other. 

D. No, only one Organization can be used. However, multiple Organizational Units may be used with it. 

Answer: A 


Q63. How can the multi-user migration assistant be configured? 

A. modifying the notes.ini 

B. applying a desktop policy 

C. modifying the Windows registry keys 

D. modifying the MUMigrationAssistant.ini 

Answer: D 


Q64. What is used to determine the level of access users and servers have to a database? 

A. Policy settings 

B. Server document 

C. Access Control List 

D. Execution Control List 

Answer: C 


Q65. Which Programmability Restriction grants the highest level of access? 

A. Run simple and formula agents 

B. Sign agents to run on behalf of someone else 

C. Sign or run unrestricted methods and operations 

D. Sign or run unrestricted methods and operations with full administration rights 

Answer: C 


C2040-407 vce

Improved C2040-407 free draindumps:

Q66. What encryption standard has been introduced in IBM Domino 9.0 Social Edition? 

A. Secure Hash Algorithm (SHA-2) 

B. Wired Equivalent Privacy (WEP) 

C. Advanced Encryption Standard (AES) 

D. Federal Information Processing Standard (FIPS) 

Answer: A 


Q67. What should happen when Troy, the IBM Domino administrator, renames an IBM Notes user? 

A. When Troy renames a Notes user, all occurrences of that user or name should be updated in the Domino Directory and other databases by the Domino Administration Process on the Domino server. 

B. When Troy renames a Notes user, some occurrences of that user or name should be updated in the Domino Directory and other databases by the Domino Administration Process on the Domino server. 

C. When Troy renames a Notes user, all occurrences of that user or name should not be updated in the Domino Directory and other databases by the Domino Administration Process on the Domino server. 

D. When Troy renames a Notes user, all occurrences of that user or name should be updated in the Domino Directory but not in other databases by the Domino Administration Process on the Domino server. 

Answer: A 


Q68. What would an administrator need to do to prevent spoke servers from replicating certain design element changes to the hub in a hub-and-spoke configuration without deselecting privileges for each user? 

A. Deselect the privilege "Replicate design" in the ACL entry for each spoke server. 

B. Select the privilege "Create shared folders/views" in the ACL entry for each spoke server. 

C. Select the privilege "Create personal folders/views" in the ACL entry for each spoke server. 

D. Deselect the privilege "Create shared folders/views" in the ACL entry for each spoke server. 

Answer: D 


Q69. Which three statements are server requirements for setting up an IBM Domino cluster? (Choose three.) 

A. A server can be a member of only one cluster at a time. 

B. Some servers in a cluster can be on different IBM Notes Named Networks. 

C. Each server in the cluster can either have a hierarchical server ID or a flat ID. 

D. All servers in a cluster must run on the Domino Enterprise server or the Domino Utility server. 

E. All servers in a cluster must be in the same Domino domain but do not have to share a common Domino Directory. 

F. All servers in a cluster must be connected using a high-speed local area network (LAN) or a high-speed wide area network (WAN). A private LAN can also be used for cluster traffic. 

Answer: A,D,F 


Q70. The IBM Notes Install Cleanup Executable (NICE) tool can detect if certain services (e.g. Notes Diagnostics) are running. What will happen if NICE does detect these services? 

A. NICE will stop them. 

B. NICE will instruct the user to stop them. 

C. NICE will ask the user to reboot the workstation in order to stop them. 

D. NICE will remove them from the services list and ask the user to reboot the workstation. 

Answer: A 



see more C2040-407 dumps