Renovate Cisco 200-125 - An Overview 81 to 90

Act now and download your Cisco 200-125 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 200-125 tutorials. Download Far out Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 200-125 with a classic professional.

2016 Sep 200-125 exam prep

Q81. - (Topic 8) 

Which PPP subprotocol negotiates authentication options? 

A. NCP 

B. ISDN 

C. SLIP 

D. LCP 

E. DLCI 

Answer: D 


Q82. - (Topic 8) 

The output of the show frame-relay pvc command shows "PVC STATUS = INACTIVE". What does this mean? 

A. The PVC is configured correctly and is operating normally, but no data packets have been detected for more than five minutes. 

B. The PVC is configured correctly, is operating normally, and is no longer actively seeking the address of the remote router. 

C. The PVC is configured correctly, is operating normally, and is waiting for interesting traffic to trigger a call to the remote router. 

D. The PVC is configured correctly on the local switch, but there is a problem on the remote end of the PVC. 

E. The PVC is not configured on the local switch. 

Answer: D 


Q83. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


A network administrator is configuring an EtherChannel between SW1 and SW2. The SW1 configuration is shown. What is the correct configuration for SW2? 

A. interface FastEthernet 0/1 

channel-group 1 mode active 

switchport trunk encapsulation dot1q 

switchport mode trunk 

interface FastEthernet 0/2 

channel-group 1 mode active 

switchport trunk encapsulation dot1q 

switchport mode trunk 

B. interface FastEthernet 0/1 

channel-group 2 mode auto 

switchport trunk encapsulation dot1q 

switchport mode trunk 

interface FastEthernet 0/2 

channel-group 2 mode auto 

switchport trunk encapsulation dot1q 

switchport mode trunk 

C. interface FastEthernet 0/1 

channel-group 1 mode desirable 

switchport trunk encapsulation dot1q 

switchport mode trunk 

interface FastEthernet 0/2 

channel-group 1 mode desirable 

switchport trunk encapsulation dot1q 

switchport mode trunk 

D. interface FastEthernet 0/1 

channel-group 1 mode passive 

switchport trunk encapsulation dot1q 

switchport mode trunk 

interface FastEthernet 0/2 

channel-group 1 mode passive 

switchport trunk encapsulation dot1q 

switchport mode trunk 

Answer: C 


Q84. - (Topic 2) 

A network administrator creates a layer 3 EtherChannel, bundling four interfaces into channel group 1. On what interface is the IP address configured? 

A. the port-channel 1 interface 

B. the highest number member interface 

C. all member interfaces 

D. the lowest number member interface 

Answer: A 


Q85. - (Topic 2) 

What are three advantages of VLANs? (Choose three.) 

A. VLANs establish broadcast domains in switched networks. 

B. VLANs utilize packet filtering to enhance network security. 

C. VLANs provide a method of conserving IP addresses in large networks. 

D. VLANs provide a low-latency internetworking alternative to routed networks. 

E. VLANs allow access to network services based on department, not physical location. 

F. VLANs can greatly simplify adding, moving, or changing hosts on the network. 

Answer: A,E,F 


200-125 free exam

Updated 200-125 real exam:

Q86. - (Topic 9) 

If primary and secondary root switches with priority 16384 both experience catastrophic losses, which tertiary switch can take over? 

A. a switch with priority 20480 

B. a switch with priority 8192 

C. a switch with priority 4096 

D. a switch with priority 12288 

Answer: A 


Q87. - (Topic 8) 

Which two statistics appear in show frame-relay map output? (Choose two.) 

A. the number of BECN packets that are received by the router 

B. the value of the local DLCI 

C. the number of FECN packets that are received by the router 

D. the status of the PVC that is configured on the router 

E. the IP address of the local router 

Answer: B,D 


Q88. - (Topic 7) 

Which router IOS commands can be used to troubleshoot LAN connectivity problems? (Choose three.) 

A. ping 

B. tracert 

C. ipconfig 

D. show ip route 

E. winipcfg 

F. show interfaces 

Answer: A,D,F 


Q89. - (Topic 1) 

Which of the following describes the roles of devices in a WAN? (Choose three.) 

A. A CSU/DSU terminates a digital local loop. 

B. A modem terminates a digital local loop. 

C. A CSU/DSU terminates an analog local loop. 

D. A modem terminates an analog local loop. 

E. A router is commonly considered a DTE device. 

F. A router is commonly considered a DCE device. 

Answer: A,D,E 


Q90. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 


When running OSPF, what would cause router A not to form an adjacency with router B? 

A. The loopback addresses are on different subnets. 

B. The values of the dead timers on the routers are different. 

C. Route summarization is enabled on both routers. 

D. The process identifier on router A is different than the process identifier on router B. 

Answer: B 



see more 200-125 dumps