The Secret of 200-125 free exam

Act now and download your Cisco 200-125 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 200-125 tutorials. Download Leading Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 200-125 with a classic professional.

2016 Oct 200-125 exam topics

Q1. - (Topic 3) 

Which three are characteristics of an IPv6 anycast address? (Choose three.) 

A. one-to-many communication model 

B. one-to-nearest communication model 

C. any-to-many communication model D. a unique IPv6 address for each device in the group 

E. the same address for multiple devices in the group 

F. delivery of packets to the group interface that is closest to the sending device 

Answer: B,E,F 


Q2. - (Topic 8) 

Which command is used to enable CHAP authentication, with PAP as the fallback method, on a serial interface? 

A. Router(config-if)# ppp authentication chap fallback ppp 

B. Router(config-if)# ppp authentication chap pap 

C. Router(config-if)# authentication ppp chap fallback ppp 

D. Router(config-if)# authentication ppp chap pap 

Answer: B 


Q3. - (Topic 8) 

What is the purpose of Inverse ARP? 

A. to map a known IP address to a MAC address 

B. to map a known DLCI to a MAC address 

C. to map a known MAC address to an IP address 

D. to map a known DLCI to an IP address 

E. to map a known IP address to a SPID 

F. to map a known SPID to a MAC address 

Answer: D 


Q4. - (Topic 8) 

Refer to the exhibit. 


What is the meaning of the term dynamic as displayed in the output of the show frame-relay map command shown? 

A. The Serial0/0 interface is passing traffic. 

B. The DLCI 100 was dynamically allocated by the router. 

C. The Serial0/0 interface acquired the IP address of 172.16.3.1 from a DHCP server. 

D. The DLCI 100 will be dynamically changed as required to adapt to changes in the Frame Relay cloud. 

E. The mapping between DLCI 100 and the end station IP address 172.16.3.1 was learned through Inverse ARP. 

Answer: E 


Q5. DRAG DROP - (Topic 1) 


Answer: 



200-125 answers

Abreast of the times 200-125 practice:

Q6. - (Topic 2) 

Which two link protocols are used to carry multiple VLANs over a single link? (Choose two.) 

A. VTP 

B. 802.1q 

C. IGP 

D. ISL 

E. 802.3u 

Answer: B,D 


Q7. - (Topic 2) 

In a switched environment, what does the IEEE 802.1Q standard describe? 

A. the operation of VTP 

B. a method of VLAN trunking 

C. an approach to wireless LAN communication 

D. the process for root bridge selection 

E. VLAN pruning 

Answer: B 


Q8. - (Topic 9) 

In which three ways is an IPv6 header simpler than an IPv4 header? (Choose three.) 

A. Unlike IPv4 headers, IPv6 headers have a fixed length. 

B. IPv6 uses an extension header instead of the IPv4 Fragmentation field. 

C. IPv6 headers eliminate the IPv4 Checksum field. 

D. IPv6 headers use the Fragment Offset field in place of the IPv4 Fragmentation field. 

E. IPv6 headers use a smaller Option field size than IPv4 headers. 

F. IPv6 headers use a 4-bit TTL field, and IPv4 headers use an 8-bit TTL field. 

Answer: A,B,C 


Q9. - (Topic 4) 

What command sequence will configure a router to run OSPF and add network 10.1.1.0 /24 to area 0? 

A. router ospf area 0 

network 10.1.1.0 255.255.255.0 area 0 

B. router ospf 

network 10.1.1.0 0.0.0.255 

C. router ospf 1 

network 10.1.1.0 0.0.0.255 area 0 

D. router ospf area 0 

network 10.1.1.0 0.0.0.255 area 0 

E. router ospf 

network 10.1.1.0 255.255.255.0 area 0 

F. router ospf 1 

network 10.1.1.0 0.0.0.255 

Answer: C 


Q10. - (Topic 4) 

What information does a router running a link-state protocol use to build and maintain its topological database? (Choose two.) 

A. hello packets 

B. SAP messages sent by other routers 

C. LSAs from other routers 

D. beacons received on point-to-point links 

E. routing tables received from other link-state routers 

F. TTL packets from designated routers 

Answer: A,C 



see more 200-125 dumps