The Secret of HP0-S42 torrent

Proper study guides for Up to the minute HP Architecting HP Server Solutions certified begins with HP HP0-S42 preparation products which designed to deliver the High value HP0-S42 questions by making you pass the HP0-S42 test at your first time. Try the free HP0-S42 demo right now.

2016 Oct HP0-S42 exam question

Q51. A customer requires a solution to handle very highly-transactional, data-intensive x86 workloads. 

Which HP server platform best addresses this requirement? 

A. HP ProLiant DL G7 

B. HP ProLiant SL-based hyperscale cluster 

C. HP integrity BL890c i2 

D. HP integrity Superdome 2 

Answer: A 

Reference: http://www.ts.avnet.com/uk/vendors/hp/assets/dl980_call_out_guide.pdf (page 2, product overview) 


Q52. What are the two initial modes offered by Intelligent Provisioning? (Select two) 

A. Perform maintenance 

B. Configure and install 

C. Reset to factory state 

D. Boot Order menu 

E. System ROM setup 

Answer: A,B 

Reference: http://h20566.www2.hp.com/portal/site/hpsc/template.BINARYPORTLET/public/kb/docDisp lay/resource.process/?spf_p.tpst=kbDocDisplay_ws_BI&spf_p.rid_kbDocDisplay=docDispl ayResURL&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&spf_p.rst_kbDocDisplay =wsrp-resourceState%3DdocId%253Demr_na-c03182305-8%257CdocLocale%253Den_US&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken (page 7) 


Q53. What is purpose of conducting a customer site survey? 

A. Identify the types of servers that will be included in the solution. 

B. Identify the customer’s business goals for the solution. 

C. Determine the different workloads the customer is running. 

D. Assess the facility and its suitability for the proposed solution. 

Answer: D 


Q54. After checking settings on a Red Hat server in single-user mode, which command will return the system to multi-user mode without rebooting the server? 

A. init 0 

B. init 1 

C. init 3 

D. init 6 

Answer: C 


Q55. An existing HP customer has over 20 c7000 enclosures with ProLiant blasdes and Cisco Ethernet interconnects and is looking to double the size of the environment to accommodate a rise in computing resource demands. Their network administrator workload currently exceeds what can be accomplished with present staffing levels, and budget is not available for hiring additional employees. 

Which HP technology should you recommend to grow their environment and help address their staffing limitation? 

A. Virtual Connect 

B. CloudSystem Service Provider 

C. Intelligent PDUs 

D. A-series switches 

Answer: A 


HP0-S42 free exam

Renew HP0-S42 exam prep:

Q56. You are planning the new environment for a customer server consolidation project. Which tool properly sizes the hypervisor environment and creates a Bill of Materials (BOM)? 

A. HP ProLiant server sizer for ESX Server 

B. HP Insight Software Sizer 

C. HP Smart Solution Designer 

D. HP Sizer for Citrix XenDesktop 

Answer: A 

Explanation: Explanation/Reference: http://communities.vmware.com/thread/14425 The HP Sizer for Server Virtualization is an automated, downloadable tool that provides quick and helpful sizing guidance for “best-fit” HP server and storage configurations running in VMware vSphere 5.0 or Microsoft Hyper-V R2 environments. The tool is intended to assist with the planning of virtual server deployment projects on HP server and storage technologies. It enables the user to quickly compare different solution configurations and produces a customizable server and storage solution complete with a detail Bill of Materials (BOM) that includes part numbers and prices 


Q57. Which memory protection does the BL460c Gen9 support? 

A. Round-robin 64-bit CRC 

B. Double-Chip spare Mode 

C. Online Spare Mode 

D. RAID Memory Mode 

Answer: C 

Reference: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?objectID=c03241047&l ang=en&cc=us&taskId=&prodSeriesId=5177949&prodTypeId=3709945 (see memory protection in product features) 


Q58. What is a lightweight service that provides OS-level information to iLO? 

A. Insight Management WBEM Provider 

B. Insight Management SNMP Provider 

C. Agent Based Management Service 

D. Agentless Management Service 

Answer: D 

Reference: http://h30507.www3.hp.com/t5/Coffee-Coaching-HP-and-Microsoft/HP-ProLiant-Gen9-Agentless-Management-Overview/ba-p/108579#.U32HEJSSxUM 


Q59. Which benefits does HP Matrix OE infrastructure orchestration functionality provide to customer? (Select two) 

A. A role-based deployment solution for virtual and physical environments 

B. An end-to-end systems management solution 

C. A benchmark solution for different server architectures 

D. A portal-driven migration path for existing virtual environments 

E. A template-based service portal 

Answer: A,E 

Reference: http://h18004.www1.hp.com/products/servers/docs/4AA3-8517ENW.pdf (page 3, see provisioning storage for private cloud environments, third para) 


Q60. A customer needs the health status of their HP ProLiant Gen8 BladeSystem servers to be reported to HP to allow automatic hardware warranty replacement. The customer does not plan to install additional software and does not have IT staff to support an additional solution. Which HP solution they implement? 

A. Insight Remote Support central connect 

B. Insight Online with Insight Remote Support 

C. Insight Remote Support through the Insight Online portal 

D. Insight Online direct connect 

Answer: A 



see more HP0-S42 dumps