Super to jerome henry ccna wireless 200-355

Realistic of 200-355 latest exam materials and secret for Cisco certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated 200-355 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Implementing Cisco Wireless Network Fundamentals exam Today!

2016 Jul 200-355 book pdf:

Q21. You are on the phone working with a colleague that is console connected to a lightweight AP that has lost its configuration. Which three actions are necessary to allow the AP to connect to a controller? (Choose three.) 

A. Configure the AP IP address. 

B. Configure the controller name. 

C. Configure the controller IP address. 

D. Configure the AP hostname. 

E. Configure the AP IP default-gateway. 

F. Configure the AP username and password. 

Answer: A,C,E 


Q22. When adding a controller to manage through Cisco WCS, which address type is used and which SNMP function does the Cisco WCS perform? 

A. The controller is managed through its MAC address and the Cisco WCS acts as a SNMP TRAP authenticator. 

B. The IP address of the controller is used and the Cisco WCS acts as a SNMP TRAP receiver. 

C. The controller is managed through its MAC address and the Cisco WCS acts as a SNMP agent. 

D. The controller connects through its MAC address to the Cisco WCS and the Cisco WCS uses the SNMP to manage the controller for all configured SNMP parameters. 

Answer: B 


Q23. Which three items are allowed on an Ethernet trunk port? (Choose three.) 

A. autonomous AP 

B. FlexConnect AP 

C. local AP 

D. monitor AP 

E. rogue detector AP 

F. sniffer AP 

G. SE-Connect AP 

H. Cisco WLC 

Answer: A,B,E 


Q24. An AP has been configured for personal wireless access to the Internet using appropriate security and cloaking. Which two items should be configured on the wireless client? (Choose two.) 

A. RF channel 

B. BSS 

C. PSK 

D. 802.1X/EAP 

E. broadcast SSID 

F. manual SSID 

G. IBSS 

Answer: C,F 


Q25. Cisco Client Management Frame Protection is running on a mobility group with two controllers. 

Which two MFP requirements protect the network? (Choose two.) 

A. forces clients to authenticate, using a secure EAP method only 

B. implements the validation of wireless management frames 

C. requires Cisco Compatible Extensions v5 

D. requires the use of a nonbroadcast SSID 

E. requires Cisco Compatible Extensions v4 

Answer: B,C 


200-355 exam answers

Up to the minute compacta 200-355:

Q26. You are in a coffee shop and you have connected to their wireless hot-spot. Your Windows 7 wireless client shows five green bars with a yellow shield. 

Which statement about the level of signal strength and the WLAN security that is present is true? 

A. You have excellent signal strength and a secure network connection. 

B. Your wireless client needs a username and password before it can connect to the WLAN. 

C. You have excellent signal strength and the client is waiting for you to enter a username and password. 

D. Your laptop is not receiving a signal. 

E. Your laptop is receiving an excellent signal and the network security is open. 

Answer: E 


Q27. Which two destinations can Cisco WCS administrators specify for a scheduled report? (Choose two.) 

A. a file on the Cisco WCS 

B. a specified email address 

C. a specified World Wide Web server 

D. a TFTP server 

Answer: A,B 


Q28. Refer to the exhibit. A help desk ticket has been entered for the wireless infrastructure. A wireless client is not able to connect at IEEE 802.11n rates. Which option allows for connectivity? 

A. Set WMM mode to Optional or Required. 

B. Set Quality of Service (QoS) to Silver. 

C. Set Quality of Service (QoS) to Platinum. 

D. Set 7920 AP CAC to Enabled. 

Answer: A 


Q29. Which encryption algorithm does WPA use? 

A. RC4 

B. DES 

C. AES 

D. DH5 

Answer: A 


Q30. When deploying a Cisco Cloud Wireless Infrastructure, what two destination ports must be open? (Choose two.) 

A. TCP/5246 

B. UDP/5246 

C. TCP/5247 

D. UDP/5247 

E. TCP/7351 

F. UDP/7351 

G. TCP/7734 

H. UDP/7734 

Answer: F,G 



see more 200-355 dumps